Ladataan...
Tickle Your Fancy

* Yhteistyössä Musiikinpuolesta.fi & Samsung

Treeni ei ole treeni ilman musiikkia. Oikeastaan minun tapauksessani aamupalakaan ei ole aamupala ilman radiota eikä junamatkat junamatkoja ilman kunnon soittolistoja. Vaikken itse ole musikaalinen (en sitten pätkääkään) on musiikilla valtava merkitys elämässäni.

Palatakseni tuohon ensimmäiseen. Vaikka isä aina sanoo, että kuuntele lenkillä mielummin lintujen laulua, niin siihen minusta ei vaan ole (paitsi jos on lenkkiseuraa!). Musiikista saatava tsemppi, rytmi ja motivaatio ovat elintärkeitä omassa treenissäni. Isommalla porukalla treenatessa on oikeastaan ihan sama mitä sieltä kaiuttimista pauhaa, mutta yksin treenatessa musiikin merkitys kasvaa. Hyviin soittolistoihin törmää liian harvoin. Siksi niitä pitää välillä itse päivitellä.

Musiikinpuolesta.fi haastoi minut tekemään Spotifyhin blogin lukijoille jaettavan treenisoittolistan ja koska tämä tuli niin sopivaan rakoon itsellekin, otin haasteen vastaan.

Lista on nyt valmis ja löytyy Spotifysta (Deezeristä sekä MixRadiosta maanantaina) TICKLE YOUR FANCY -TREENI -nimellä! Mikäli musamakumme kohtaa yhtään, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :) Tuolta löytyy mun ihan suosikkibiisejä, joita tykittelen aina treenaillessa!

Everywhere (Oliver Nelson Remix) - Eddie. AIvan törkeen kova. Tai no, mikä Oliver Nelsonin remixeistä ei olisi... Tätä tykitetty oikeesti siis aivan laittoman paljon viime päivinä!! 

Samsungin langattomat multiroom M3 kaiuttimiahan btw löytyy meiltä jokaisesta huoneesta! :D Ja miksei, onhan nämä nyt sisustuksellisestikin jo kivan näköiset! Kaikki kaiuttimet on yhdistetty meidän kodin nettiin, ja musa pauhaa takuulla tasapuolisesti ympäri kämppää.

 

Jotta soittolista pääsisi heti testiin, päätin jakaa täällä vielä mun viime viikkoisen kotitreenin! Boom! Reilu 20 minuutin koko keholle suunnattu treenipuristus takaa muuten sykkeen nousun ja kunnon hien! :D

 

Liikkeet:

  1. Jännehyppy
  2. Polvennostojuoksu
  3. Kyykky + jalan nosto sivulle
  4. Kyykky + potku
  5. Burpee punnerruksella ja hypyllä
  6. Lantionnosto
  7. Lantionnosto jalka koukussa
  8. Polvi-kyynärpää lankkuasennossa
  9. Linkkuveitsi yhdellä jalalla

 

- Jokaista liikettä tosiaan 30 sekuntia ja kierroksia 3! Mikäli kaipaa lisää tehoja voi ajan nostaa 45 sekuntiin!

 

T. Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Jopas tulee heti fiinimpi olo kun pistää hiukset kampaukselle (ööh, pari suortuvaa yhdellä pinnillä taakse = kampaus?) ja huuliin vähän punaa. Torstaipäivä ei ollut ihan tavallinen torstaipäivä. Se alkoi nimittäin Marimekon tilaisuudesta Johan & Nyströmiltä ja jatkui ykköstypyjen, Annikan ja Jannin kanssa kuvailujen, elämästä/blogista tilittämisen sekä teen litkimisen merkeissä aina iltapäivään asti. Jäätävä tuuli koetteli meitä useampaan otteeseen, mutta pystyssä pysyttiin.

Jos työpaikalla on työporukka, jonka kanssa voi jauhaa duuniin liittyvistä jutuista joka päivä niin bloggaajana työskennellään aika paljon yksin. Tällä suhteellisen tuoreella alalla puhuttavaa kyllä riittäisi aina loputtomiin, mutta työkavereiden kanssa ei valitettavasti pääse juttelemaan välttämättä ihan yhtä usein kuin tavallisessa toimistossa. Voin vaan kuvitella kuinka kyllästymisen partaalla on samassa taloudessa asuva poikaystäväni, jolle jatkuvasti höpötän blogiasioista ja kaiken maailman kamerapohdinnoistani (anteeksi!!) :D

Viime aikoina ollaan kyllä pidetty bloggaajien kesken melko tiiviistikkin yhteyttä, mutta sitä ei voi minun mielestäni koskaan pitää liikaa. Vaikka whatsapp-ryhmiäkin löytyy, niin kyllä tällaiset bloggaajaysävien kanssa vietetyt päivät, joissa kuvataan, ideoidaan, käydään läpi blogiin liittyviä asioita ja jaetaan ongelmia, ovat vaan ihan kullan arvoisia. Vaikken näitä tyyppejä joka päivä välttämättä nääkkään, niin pakko sanoa, että on mulla silti maailman parhaat työkamut :) Sydän!


coat Zara / shirt Monki* / clutch Pieces / pants Weekday / shoes Vagabond* (*=gifted)

 

Pictures: Janni/Just My Imagination

 

T. Sara

 

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Vastakohdat vaan toimivat. Tai no, myönnetään, että se voi myös olla tuo sporttisuus, mikä mun mielestä toimii suunnilleen kaikessa ja kaiken kanssa :D Kukkakimonon, Air Force Onen ja Adidas Originalsin logon yhdistelmä ei välttämättä miellytä jokaisen vastaantulijan silmää, mutta ainakin täällä ollaan erittäin fiiliksistä kyseisestä mixistä! Mitäs te sanotte?

Haaaaa, ei vitsi, nyt minä sen keksin! Tämä eilisen asu tuo mileeni Rita Oran Adidas Originalsin malliston!

kimono Monki* / t-shirt Adidas, Zalando* / jeans Monki* / shoes Nike (*=gifted) 

Flower kimono and sporty t-shirt. I loooove the combination!! 

Pictures: Janni/Just My Imagination

T.Sara

Pages