Ladataan...
Tickle Your Fancy

Olen ihastunut Nykissä 2hand ketjuun nimeltä Beacon's Closet. Toivottoman ihastunut! Kyseessä on laadukasta tavaraa pursuava secondhand liike (jonka logo näyttää muuten ihan nuorelta Kekkoselta :D), josta voi tehdä siis ihan mielettömiä löytöjä. Miu Miun paitoja 15 dollarilla, Balenciagan mekkoja 25 dollarilla ja tätä rataa. Koluttuamme Manhattanin myymälän, päätettiin kiertää vielä loputkin.

Vietettiinkin eilinen päivä Williamsburgissa ja piipahdettiin siellä Beacon's Closetin Nykin suurimmassa myymälässä. Piipahdettiin on kyllä äärimmäisen väärä sanavalinta. Taidettiin plärätä rekkejä nimittäin lähemmäs pari tuntia :D Saaliiksi saatiin mm. merinovillainen poolo, cashmere huivi ja nilkkurit - kaikki ihan pilkkahintaan!

Uutta tavaraa tuotiin myyntiin sitä rataa, että ehkäpä pitää kävästä uudestaan vielä reissun loppupäässä!

jacket 2hand / hat Monki / shirt Gina Tricot* / leather pants Nelly* / sneakers Adidas / bag & Other Stories (*=gifted)

 

Beacon's Closet 2hand store has become one of my favorite shopping places in New York. Store is full of great brands and high quality materials. And the best part is that despite the designer brands the prices are super low! This place truly is heaven on earth!!! 

 

Pictures: Annika O

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Reissu Rockefeller centerin katolle oli jokseenkin mielenkiintoinen. Ostettiin liput samana aamuna, eikä paikkoja ollut jäljellä enää kuin 5.35 sisääntuloon. Aurinko laskisi 20 minuutin päästä tästä, eli hyvinhän me ehditään katselemaan maisemia, vai?

Ei tietenkään otettu huomioon, että auringonlaskua saattaisi tulla katsomaan ihan muutama muukin tyyppi, eikä aikataulut välttämättä menisivätkään minuutilleen :D Hikikarpalot otsalla jonotettiin ihmisryysiksessä ja jännitettiin nähdäänkö me enää yhtään mitään. No mutta loppu hyvin kaikki hyvin: minuutilleen auringonlaskuksi mestoille, wohoooo! Myönnettäköön, että saatettiin muutamat juoksuaskeleet ottaa ja ihan kevyttä kyynerpäätaktiikkaakin hidastelevien aasialaisten kohdalla käyttää...

Vitsi, että oli upeat maisemat!

 

PSSST! Nikonilla on menossa ihan huikea valokuvausskaba, johon meikäläinenkin otti osaa! Kaikkien kuvia äänestäneiden (tykänneiden/kommentoineiden) kesken arvotaan Nikonin D5500 järjestelmäkamera (arvo 750€). Osallistumisaikaa sunnuntaihin 1.11 asti! Äänestämään pääset täällä.

 

Sunset view from Top of Rock! Breathtaking!

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

On ihmisiä joiden kanssa reissaaminen saattaa olla haastavaa ja sitten on ihmisiä, joiden kanssa kaikki vaan kolahtaa. Tyyppejä, jotka ei stressaa turhasta ja osaa nauraa siinä vaiheessa kun kaikki menee päin persettä (eilen :D). Näiden jälkimmäisen kanssa olen parhaillaan liikenteessä.

Kieltämättä alkuun vähän jännitti, että mitenhän meillä tulee Annikan ja Jennin kanssa sujumaan, ollaan kuitenkin yhteisellä reissulla ensimmäistä kertaa, eivätkä nämä kaksi ole kuin tavanneet pikaisesti tätä ennen. Huoli oli täysin turhaa! Tyttöjen kanssa on ollut niin helppoa ja mukavaa!! Loistava trio!

Kahviloita, aamiainen terassilla, taidenäyttelyitä ja 2hand shoppailua. Näistä oli eilinen lomapäivä tehty! :) Nyt me suunnataan kohti Top of Rockia ja auringonlaskunäkymää!

 

xx Sara

Pages