Ladataan...
Tickle Your Fancy

*postaus sisältää mainoslinkkejä

 

En ole normaalisti mekkoihminen, mutta puin sellaisen lauantaina pitkästä aikaa (nude nro 12 <3) päälleni ja jopas oli kivaa vaihtelua niille jumpsuiteille ja nahkahousuille, joissa tyypillisesti lähden iltaa viettämään! 

Törmäsin äsken Nellyn sivuilla päivän tarjoukseen, jossa kaikki mekot irtoavat näin maanantain kunniaksi puoleen hintaan (!) ja ajattelin, että tämä tieto voisi kiinnostaa teitäkin! Postin lakkokin päättyi sopivasti tänään, eli nyt jos koskaan kannattaa tilata pikkujoulujen juhlamekko ja miksei vaikka uudenvuoden kolttukin varastoon :)

Valkkasin mekkojen joukosta 15 suosikkiani! Suurin osa alla olevista lähtee siis oikeasti parilla kympillä!! Olkaahan nopeita! :)

 

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here

 

7. here / 8. here / 9. here / 10. here / 11. here / 12. here

 

13. here / 14. here / 15. here

 

My favorite party dresses, all -50%!

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Näitä kuvia katsellessa voi vetää johtopäätöksen, että sateisina päivinä ei asukuvia liiemmin oteta! :D Näiden perusteella kuukausi näyttää varsin aurinkoiselta, vaikka totuus on jotain aivan muuta. Vuoden ehkä haastavin kuukausi alkaa kuitenkin olemaan ihan kohta takana ja huomenna ollaan jo vahvasti joulukuun puolella, jihaa!!

12 kpl:tta marraskuun asuja, olkaapas hyvät

 

All the outfits from November! 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Huuh mikä mahtava viikonloppu! Tuli käytyä ensimmäistä kertaa ikinä Escape roomissa (pakko päästä pian uudestaan!!!), tehtyä älyttömän hyvää sushia, juhlittua pitkän kaavan mukaan, tsekattua pari uutta kahvilaa ja vietettyä laatuaikaa perheen kanssa <3

Eilen oltiin tosiaan Bankin bileissä Annikan, Mariannan ja Jennin kanssa, ja vaikka alkuperäinen tarkoitus olikin mennä ihan vaan "piipahtamaan" niin meillähän oli niin hauskaa, että neljäänhän tämä ilta sitten kuitenkin venyi :D Jooh tämä päivä mennyt siis aika pitkälti sohvalla poikaystävän kainalossa, HBO Nordicin ja kotitekoisen pitsan parissa - ei huono sekään ;)

Ps. Sillan viimeinen jakso tunnin päästä, en malta odottaaaaaa!!!

roll neck Nelly* / top Gina Tricot* / pants Gina Tricot* / watch MbMJ* (*=gifted)  

 

What a greeeat weekend with family and friends! Party night with girls, delicious home made sushi, some quality time with the family and for the first time ever I experienced the Escape room!!!! Omg so hooked, I wanna try all the other rooms too, as soon as possible pls!!!!

 

Pictures: Kaisa/Si Moda

xx Sara

Pages