Ladataan...
Tickle Your Fancy

Suosin pukeutumisessa suht neutraaleja sävyjä: valkoista, vaaleanharmaata, farkkua, mustaa, beessiä, khakia ym maanläheisiä sävyjä. Treeniminäni on käytännössä tämän kaiken vastakohta. En tiedä mistä tämä on aikoinaan lähtenyt, mutta treenivaatteeni ovat toinen toistaan räikeämpiä. Omistan ehkä yhdet mustat salitrikoot, neonvihreitä ja turkooseja sen sijaan löytyykin useampia :D

Kerta toisensa jälkeen olen vain tullut siihen tulokseen, että värikkäistä treenikamppeista saa energiaa. Jotain outoa psyykkistä lisätehoa sen on oltava. Vaikkei meillä salilla peilejä olekkaan, lenkkipoluista puhumattakaan, on aivan eri fiilis treenata värikkäissä kamoissa. Kuka voi vetää puolitehoilla tai luovuttaa turkoosin pinkeissä trikoissa? Tai kuka pystyy juoksemaan lepsusti limenvihreän keltaisissa lenkkareissa?

No kaikille meille tulee niitä heikompiakin treenipäiviä, mutta pääsääntöisesti pirteissä varusteissa treenaaminen tuntuu jollain käsittämättömällä tavalla lisäävän tehoja! Ainakin omalla kohdallani. Kuulostaako tämä yhtään tutulta? :D

pants Nike* (here) / sneakers Nike* / jersey Björn Borg* (*gifted)

*Postaus sisältää mainoslinkin

White, black, grey, nude, khaki, denim. My closet is full of these colors. I like to wear natural and let's say easy colors. But when it comes to sport gear, I'm out of control. Seriously. At the gym/running trail I'm wearing the weirdest colors. And the more the merrier, of course :D I honestly think that colorful training gear gives you some extra energy. At least for me it does!

Pictures: Kaisa/Si Moda

 

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

T.Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Alitajuntani selkeästi viivästytti näiden kuvien julkaisemista tänne astetta vaikeampiin aikoihin. Voihan pojat kevät. No eipä ole enää kovin pitkä matka siihen, kun päästään taas tallustelemaan avokkaissa (eihän?). Kesäaika ja kaikkea. Btw kuinka random tämä kesäaikaan siirtyminen taas oli? MITEN SE VOI tulla joka vuosi yhtä yllättäen? Ja ainiin, vielä aina yhtä puskista tuleva virpomispäivä siihen päälle. Siis en todellakaan tajunnut tänäkään vuonna varautua yhdelläkään suklaamunalla. Koko sunnuntai oli siis suht eeppinen :D "Paljon kello", "apua onko ovella joku" ja mitä näitä nyt oli.

Mutta joo, tosiaan. Nämä varsin aurinkoiset kuvat ovat parin viikon takaa. Kevät oli ja tuli ja toivottavasti tulee pian uudestaankin!

shirt 2hand / jacket Cubus / jeans Forever21 / sandals Dinsko / clutch Cos

 

Sunshine and spring heels. We took these pictures few weeks ago. Let's say that the view is a bit different now. It's snowing like crazy!! Now what is this!! Mother nature, I thought we had a deal! :D Oh spring, pleeeease hurry!

Pictures: Kaisa/Si Moda

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Vastoinkäymisten, kuten takatalven iskiessä, on vaihtoehtoja yleensä kaksi. Joko valittaa ja masentua (=minä aamulla) tai käyttää se kaikki raivoenergia hyödyksi (=minä iltapäivällä). Tällä kertaa mielenmuutokseen vaadittiin 1) räntäkeli, joka siinä kaikessa järkyttävyydessään alkoikin tuntua jo varsin huvittavalta sekä 2) Ellun inspiroiva treenipostaus, joka muistutti, että edellisestä vatsatreenistäni on todella aikaa. Kun siis uitettuna koirana pääsin iltapäivän luennoilta kotiin, en suinkaan toteuttanut sitä ensimmäistä ideaani ja lösähtänyt sohvalle, vaan sidoin märän tukkani ponnarille ja vaihdoin sporttigearit ylle. Sitä vatsarääkkiä ja äkkiä!!

Kehittelin varsin yksinkertaisen, mutta sitäkin tehokkaamman 20 minuutin tehotreenin, joka ainakin omassa keskivartalossani poltteli todella pitkään :D Välineitä et tarvitse, eli treeni onnistuu iisisti kotosalla (ei siis tarvi poistua ulos räntäsateeseen)!

20 MIN SIX PACK CHALLENGE

- 3 Kierrosta -

20 x knee grab

20 x yhden jalan linkkuveitsi

20 x russian twist

20 x kantapääkosketus, kolmella joustolla (sivutaivutus selinmakuulla, jalat koukussa)

20 x kurotus varpaisiin (selinmakuulla, jalat suorana ilmassa)

20 x vinorutistus (vastakkainen kyynärpää ja polvi)

20 x pyöräilyvatsat ilmassa (vastakkainen polvi ja kyynärpää)

20 x lantionnostot puolelta toiselle (jalat suorana/koukussa ilmassa)

1 min lankku

Kolme kierrosta, liikkeet putkeen ja kierrosten välissä 2-3 min tauko. Toistojen määristä tuskin tulee epäselvyyttä! :D

Ei muuta kun TSEMPPIÄ!! ♥

 

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Pages