Ladataan...
Tickle Your Fancy

Pikaiset moikat ennen illan kemurumbaa! Kävin päivällä ostamassa pari minionia juhliin viemisiksi, mutta huomasin juuri kiintyneeni tyyppeihin niin pahasti, etten haluaisikaan vielä luopua näistä :D Voi ei! Asettelin ne sohvalle katsomaan mun kanssa telkkaria ja otin ne keittiöön kun kokkailin huomiselle brunssille. Ne hymyili iloisesti olkkarissa kun tulin lenkiltä kotiin ja myhäili kun laitoin hiuksia. Taidan vihdoin tietää miltä koiranomistajista tuntuu... :D

Minä ja minionit toivotamme nyt yhdessä MAHTAVAA VAPPUA! :)

 

T. Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Jos joku sana minua osuvasti kuvaa niin fiilispukeutuja. Toissapäivänä kotoa lähtöä tehdessäni satuin ohimennen kurkkaamaan vieä ikkunasta. Bongasin pilvien lomasta paistavat auringonsäteet ja vaikka kengät olivatkin jo jalassa, päätin varsin spontaanisti vaihtaa päällä olevat housut hameeksi. Se kannatti, nimittäin juurikin tästä syystä asusta tuli ehdottomasti yksi viikon suosikeistani. Ihanan keväinen meininki!

Valkoinen <3 Koska valkoista ei virallisesti lempiväriksi hyväksytä niin olkoon se sitten epävirallinen lempivärini.

coat Gina Tricot* / sweatshirt Urban A* / khaki shirt Gina Tricot / skirt H&M / sneakers Adidas* / clutch Bik Bok* / sunnies Lindex* (*=gifted)

 

 

 

I was already leaving the house when the idea hit me - I just needed to change my basic black jeans to a white skirt. And you know what, that was the best decision ever. Fresh colours and bare legs. Feeling the spring so bad! 

 

Pictures: Janni/Just My Imagination

 

T. Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Joko olette kuulleet hyvät uutiset? Topshopin mallistoa saa nykyään Zalandolta!

Oltiin tänään Klaus K:n kattoterassilla nostamassa passionhedelmämalja Zalandon ja Topshopin yhteistyölle sekä fiilisteltiin siinä samalla, ah niin ihanan Sannin akustista keikkaa. Ulkoilma oli harvinaisen kökkö, mutta sisällä paistoi aurinko :)

Esillä olevilta rekeiltä roikkui toinen toistaan upeampia vaatekappaleita sekä SS15, että AW15 mallistoista. Mokkaa, denimiä, leveitä lahkeita, printtejä ja liivejä (olen hulluna liiveihin). Aika vahvasti pysytään siis 70-luvulla. Joko se on meikäläisen maku, tai sitten Topshopin kamat ovat vaan alkaneet muuttua enemmän minun tyylisiksi?! Lähes jokaisen vaatteen olisin voinut kuvitella omaan kaappiini! Tuntuu, että ennen koko ketjun tarjonta oli liian erikoista kun taas tänäpäivänä se on ehdottomista yksi suosikeistani. Täältä siis todellakin peukkua yhteistyölle!

Kuvailin muutamia suosikkejani teille nähtäväksi :)

 

 

T. Sara

Pages