Ladataan...
Tickle Your Fancy

Miksi puhelinmyyjä söi samaan aikaan kun kauppasi minulle liittymiä?

Miksei salilla voisi joka päivä soida Leijonakuninkaan I just can't wait to be king?

Miksi sammutin auton kolmesti matkalla Jätkäsaaresta kotiin?

Miksi tämän piti tapahtua juuri ruuhka-aikana?

 

 

Miksi sanoja, jotka ovat samoja, mutta niillä on eri tarkoitus, ei ikinä tajua? (uusimpana lasku: esim puhelinlasku, 1+2 -lasku, mäenlasku)

Miksi kuivashampoota ei myydä pienemmissä kaupoissa????

Miksi läppärin huoltoon vieminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta?

Miksi ysärinä auringolle piti aina piirtää aurinkolasit?

Miksi mummojen puistojumpassa soi Madafakin darra?

Miksen ikinä löydä puhekupla emojia?

Miksi latasin MobilePayn vasta viime viikolla?

 

fake fur H&M / jeans Gina Tricot* / roll neck Cubus* / sunnies Cubus / sneakers Adidas (*=gifted)

 

Miksi verkossa selailua tai tv-kanavien vaihtelua sanotaan surffaamiseksi?

Miksi talomme ohi kävellyt mummeli tuli kertomaan minulle, että lehtiroskiksestamme löytyy hyvää luettavaa?

Miksi muistan 90-luvun kaikki musavideot ulkoa?

Miksei musiikkivideoita näytetä enää telkkarissa?

Miksei Posti voisi olla lähempänä?

 

Pictures: Jenni/Pupulandia

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Tästä kesäkuun vastaavasta postauksesta tykkäiltiin niin paljon, että päätin toteuttaa saman uudestaan! Eli kurkataan ajassa taas vähän taaksepäin. Miltä syyskuiset asukuvani ovat kuuden vuoden aikana näyttäneet...

 

September 2015

 

September 2014

Oltiin juuri muutettu nykyiseen kotiimme ja kuva on napattu vieressä seisovan vankilan porteilta! Asusta tykkään kovasti, tuo villapaita on kaivettava lähipäivinä talvisäilytyksestä!

 

September 2013

Vakkari kuvausmestoja edellisen kämppäni lähiympäristössä! Asu on jotenkin vähän tönkkö, mutta piposta pidän. Tämän meikäläisen lyhyemmän tukan miinuspuolia on se, että pipot näyttävät suht urpoilta :S

 

September 2012

Sain farkkubikerin Kaisalta hänen todettuaan sen olevan itselleen vähän liian reilun kokoinen. Tästä asusta pidän tosi paljon! Ehkä suosikkini tässä postauksessa!

 

September 2011

Taas asukuva, johon liittyy muutto :D No, muuttoja on takana 15 ja syyskuu on suht yleinen muuttoaika eli en ihmettele. Muistan, että oltiin kasaamassa kaverini kanssa jättimäistä kaappia pieneen yksiööni ja pidettiin kasauksen välissä asukuvan mittainen tauko! Suoraan siinä oven ulkopuolella, sinisen auton edessä oli ilmeisesti hyvä kuvauslokaatio :D

 

September 2010

Tämä oli pukeutumisen osalta jotenkin hämmentävää aikaa. Ruutupaita, toppi ja turkiskaulus, okei? :D Ruutupaita oli muuten alunperin mekko, josta vaan leikkasin saksilla paidan... perusmeno.

 

Muistaako kukaan pidempää mukana pysynyt näitä vanhoja asuja? :)

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kaupallinen yhteistyö: Nanso

Suomi on täynnä upeita suunnittelijoita, joista yksi nousee yli muiden. Ainakin minun silmissäni. Katri Niskanen nousi pinnalle Muodin huipulla tv-ohjelmasta ja on sittemmin tullut tutuksi uniikkien juhla-asujen suunnittelijana. Itselleni hän on toiminut jo useamman vuoden ajan jonkin sortin idolina.

Vaatesuunnittelualalla menestyminen ei ole mikään itsestäänselvyys. Katrin uraa seuraamalla olen oivaltanut kuinka kova työ, positiivinen asenne ja tietynlainen nöyryys palkitaan. Muistan kun joskus hänen tv-haastatteluaan katsoessani mietin, että minä haluan olla juuri tuollainen.

Katrin suunnittelemat asut liitetään yleensä punaiselle matolle ja Linnanjuhliin, mutta niihin voi törmätä astetta arkisemmissakin ympäristöissä. Syksyn 2015 Nanso by Katri Niskanen -mallisto on mielestäni onnistunut sekoitus tyylikkyyttä ja mukavuutta (mukavuus!). Malliston kapealahkeisissa trikoohousuissa olen katsellut sohvalta Ensitreffejä alttarilla (ja itkenyt vuolaasti) ja toisena päivänä taas pukenut ne poolon kaveriksi palaveriin. Nyt jos koskaan voi puhua sanasta monikäyttöinen! Nanso by Katri Niskanen a/w 2015 -mallisto on tunnettu pirteän värikkäistä syysprinteistään, mutta myös yksinkertaisista väreistä ja trendikkäistä leikkauksista. Suhteellisen värittömänä pukeutujana meikäläinen peukuttaa ehdottomasti jälkimmäistä. Erityisesti avoimet selät, poolokaulukset ja porkkanamalliset housut iskevät!

 

malliston ylivoimainen suosikkini on tämä open back haalari!

 

xx Sara

Ladataan...

Pages