Ladataan...
Tickle Your Fancy

Oh yess! Viikonlopun aktiviteetti nro 2: flowboarding!

Surffausta lämmitetyssä tilassa, reissukuume senkun kasvaa! Flowboardingissa tasapainotellaan vastavirrassa laudan päällä. Jos kaadut, lennät virran mukana kohti altaan takaosaa. En tiedä kumpi oli hauskempaa, itse flowboarding vai se laudalta lentäminen :D Olin aivan varma, että heräisin seuraavana aamuna täysin mustelmilla, mutta mitä vielä, ei yhtäkään!

Aloiteltiin ensin bodyboard-laudoilla eli hieman leveämmillä- ja pehmeämmillä alustoilla, joiden päällä ollaan vatsamakuulla. Parin kierroksen jälkeen siirryttiin astetta hevimpiin flowboard-lautoihin ja pystyasentoon. Ensin narussa roikkuen, ja lopulta ilman narua. Kuvittelin loppuvaiheessa näyttäväni jo ihan pro-surffarilta, mutta jälkeenpäin kuvat ja videot nähtyäni joudun toteamaan, että taisin olla kaukana siitä :D

Aivan sairaan hauskaa ja koukuttavaa puuhaa. Ja vaikka meno suht epävarmalta näyttikin, niin tässä kehittyi tunnin aikana ihan hullusti! Pakko päästä uudestaan! Onko kukaan kokeillut?

Kiitos Sirius Sport, että päästiin testailemaan! :)

 

Surfing in Finland on January. Didn't think this was possible, haha! Indoor surfing aka flowboarding is something every surf-fan should try. F-U-N!!! Not the easiest activity though! :D

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kasvisruokavaliokokeilut ovat selvästi lisääntyneet tammikuussa ja tämä näkyy myös omalla lautasellani. Myös minä olen kuluneen kuun aikana kasvattanut kasvisruokapäiviäni reilusti ja saatan helposti elää viikonkin ilman lihaa. Sillä liha on jäänyt vähemmälle, enkä maitotuotteitakaan juuri käytä, olen hankkinut proteiinini muista lähteistä: pavut, linssit, soija, kananmunat ja proteiinijauheet.

Smoothieisiin "piilotetut" kasvispohjaiset proteiinijauheet on helppo ja terveellinen keino turvata päivän proteiinitarve. Esim. herneproteiini on neutraali lisä smoothieissa! Se ei maistu läpi, ainoastaan koostumuksesta tulee hieman "jauhoisempi". 

 

Marjainen proteiini smoothie

1 banaani

1 avokado

jäisiä mustikoita

jäisiä viinimarjoja

1 rkl herneproteiinijauhetta

soijajuomaa

päälle 1 kiivi & kookoshiutaleita

 

 

Protein berry smoothie

1 banana

1 avocado

frozer blueberries

frozen red currant

1 tbsp bean protein powder

soy milk

serve with 1 sliced kiwi & coconut flakes

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Hoi te, jotka haaveilette laskuvarjohypystä ja olette aina haunneet tietää miltä vapaapudotus tuntuu. Tiesittekö, että sen voi kokea ilman lentokoneesta hyppäämistäkin?

Eilinen päivä jää mieleen ikuisiksi ajoiksi. Saatiin mahdollisuus päästä porukalla testaamaan kotikaupunkini Kotkan lähettyvillä sijaitsevan Sirius Sportin aktiviteetteja, joista joku ehkä jo näkikin vilauksen Snapchatissani? :) Paikan ohi tulee tosiaan ajettua melko useastikin (n. 100km Helsingistä Kotkaan päin), mutta tämä oli meille kaikille ensimmäinen kerta Siriuksessa.

Aktiviteettipäivä me startattiin tuulitunnelilentämisellä! Kääk! Kyseessä on Suomen ainoa paikka, jossa kyseistä aktiviteettia voi harrastaa, ja se kyllä näkyi. Vaikka kello oli 12 päivällä, oli ryhmiä paikalla useampia. 

Puolen tunnin koulutuksen jälkeen siirryttiin haalarit päällä tuulitunnelin odotustilaan.  Jokaisella olisi vuorotellen 2 x 1,5 minuuttia lentoaikaa ja meikäläisen vuoro oli ensimmäisenä. Siinä me istuttiin odotustilassa vierekkäin. Kypärät päässä, korvatulpat korvilla ja lentolasit silmillä. Jännitti. Enimmäkseen syystä, etten yhtään tiennyt miltä lentäminen tulisi tuntumaan. Koko touhu vaikutti muutenkin aivan absurdilta.

Putkeen astuminen tai paremminkin sanottuna sinne kaatuminen, palautti kuukauden takaisen laskuvarjohypyn vahvasti mieleeni. Fiilis oli todella verrattavissa vapaapudotukseen. Tuulitunnelissa tosin pienikin liike vaikutti isosti: jos leukaa ei muistanut pitää ylhäällä tai käsiä oikeassa kulmassa, alkoi asento heilumaan ja aloit joko vajoamaan alas tai nousemaan ylös. Vartalon tuli olla rentona ja lantion edessä. Ohjaaja oli mukana kokoajan ja käsimerkein muistutteli ja neuvoi mitä tuli tehdä. 

Ei terve miten siisti laji!!!! Ja korkeanpaikankammoiselle ehkä jopa laskuvarjohyppyäkin mielekkäämpää touhua :D En voi oikeastaan sanoa muuta kuin kokeilkaa, niin tiedätte. Iso kiitos äärimmäisen mukavalle ja osaavalle henkilökunnalle. Ihan mahtava meininki tuolla. Huikea elämys!

 

Indoor skydiving at Sirius Sport!!! I felt like a Superman, so much fun!

 

xx Sara

Pages