Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Pimenä keskiviikkoaamuna on kiva karata hetkeksi näihin maisemiin. Kuvia on reissulta sen verran massiivisesti, etten oikein pysy enää perillä, että mitä on julkaistu ja mitä ei :D Omien laskujeni mukaan, näitä ei ole täällä vielä nähty. Ainakaan kaikkia...

Jengi on kysellyt balivinkkien ja surfficampin perään, ja tarkoituksenani olisikin väsäillä teille molemmista kattavat postaukset joulukuun aikana! Eli perinteinen reissupostaus, jossa omia suosikkejani Balilta aina ruoasta shoppailuun ja nähtävyyksistä aktiviteetteihin. Tämän lisäksi vielä oma postaus leiriltä: kenelle sellainen sopii, missä niitä järjestetään ja miten itse kehityin kahden viikon aikana!

 

 

// Throwback to Bali... <3

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Olen aina kuulunut dekkarifaneihin. Varmaan 80% vapaa-ajalla lukemistani kirjoista liittyy jollain tapaa rikoksiin, murhiin ja salapoliisitöihin (kuulostaapa terveeltä :D). Nyt olen kuitenkin tullut siihen pisteeseen, etteivät dekkarit enää kiinnosta samalla tavalla. Kun koulukirjat ovat jääneet unholaan, huomaan kuinka vapaa-ajan kirjallisuuden rooli ei olekaan omalla kohdallani enää pelkästään se viihdyttäminen.

Huomaan kaipaavani jotain muuta, jotain hyödyllisempää. Jotain, merkittävää teosta, jonka avulla oppisin itsestäni ja ympärilläni olevasta maailmasta enemmän. Jotain, joka ehkä muuttaisi ajatusmaailmaani, opettaisi hyvästä elämästä ja onnellisuudesta, olematta kuitenkaan itsestään selvä, kuten ne monesti tuppaavat olemaan.

Siispä käännyn teidän puoleenne ja kysyn varovaisesti, että osaisittekohan te vinkata minulle sitä the kirjaa?

Tai haluatteko kertoa mikä kirja on vaikuttaut teidän elämäänne pysyvästi? Ja miten?

Ääää, en malta odottaa, että pääsen taas hyvän kirjan ääreen <3

 

Pictures of me: Ella Elers

 

//Wanted: a good (I mean GOOOOD!) book!

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Eipä ole harmaa! Takki nimittäin. Itse asu sen sijaan on täysin harmaa, siitä ei pääse mihinkään.

Harmaasta on tullut suosikkivärini. Koti on harmaan peitossa, ja nykyään näköjään muijakin. Hiuksia myöten. Oivalsin kuitenkin viime viikolla, että kokoharmaan kaveriksi kun pukee värikkään takin (lue ei harmaan) ja raikkaat tennarit, se ei näytä ollenkaan niin synkältä. Tai hiireltä.

Ps. onko ehkä mukavimmat housut ikinä?!

 

Pictures: Kaisa Turunen, edit by me

coat Lindex

knit Gina Tricot

pants Lindex

sneakers Nike

 

// All grey meets pink <3

 

xx Sara

 

Pages