Ladataan...
Tickle Your Fancy

Kevät, se on täällä nyt! Minulle (ja blogille) kevät tarkoittaa perinteisesti energiaa ja hyvää oloa. Sitä on nyt tarjolla!

Huhtikuussa keskitytään hyvinvointiin ja liikuntaan. Yhdessä TFW:n valmentajien, Petrin ja Johanneksen kanssa kasailtiin teille (ja minulle!) neljän viikon treeniohjelma, joka sisältää toiminnallisia harjoitteita ja juoksutreenejä niin vähemmän liikkuneelle kuin kokeneemmallekin treenaajalle! Ohjelmia tulee blogiin siis monta kertaa viikossa, eli kunnon motivaatiohuhtikuu siis tulossa, jesss :) Nyt kysymys kuuluukin kuinka moni on messissä maanantaina starttaavassa hyvinvointihuhtikuussa (MINÄÄÄ!!!!) ??

Pssst. mikäli teillä tulee mieleen jotain postaustoivetta liittyen näihin huhtikuun aiheisiin (treenaamiseen, ruokaan, hyvään oloon...), niin nyt saa vinkata! :)

top Nike // sweater Vans // tights Lindex // sneakers Puma

 

April is all about well being and active lifestyle. Fresh start for summer, right?! Together with TFW coaches we've planned a great workout program for you guys (functional training and running). There will be sweating in April, starting from Monday!! Who's with me?!

 

Pictures: Kaisa Turunen/Si Moda

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Paras yhdistelmä on paljon lunta, 0m/s tuulta ja -1. Päälle ei tarvi kiskoa montaakaan kerrosta ja olo on laskiessa mukavan kevyt. Juuri vahattu lauta alla ja kypärä päässä ihan vaan koska kuitenkin kaatuaa :D Lautailu on vaan niin parasta maailmassa. Joka vuosi siihen vaan kiintyy enemmän ja enemmän. Rinteessä kierteleminen ja kaarteleminen vie minut flow-tilaan. Sitä vaan hymyilee, nauttii kyydistä ja ahmii naantalin aurinkona raikasta ilmaa. Niin, kunnes pääsee sinne ankkurihissin ala-asemalle ja kohta on vasen sisäreisi taas mustelmilla (eikö ankkurihisseistä voitaisiin jo luopua esim kokonaan!!! Vai oonko mä ainoa joka itkee verta jokaisella nousulla!!) :D Nooh, tämä harrastus on niiden hakattujen sisäreisienkin arvoista.

Mikäli kaikki menee hyvin niin tunturimaisemiin taidan suunnata uudelleen jo ensi kuussa, jei! 

clothes Salomon

 

Snowboarding!!! <3

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Mitämitä eikääää JESSS!! Ja HUH!! Olin yhdessä vaiheessa jo ihan saletissa siitä, ettei koko blogia ole enää olemassakaan. NELJÄ vuorokautta!! Tai oikeastaan, meikäläisen kohdalla postaustaukoa kertyi VIISI vuorokautta! Aivan hullua!! Pisin blogilomani ikinä koskaan. Ja pliis myös pidetään se pisimpänä jatkossakin :D

Lilyn pidemmän pääsiäisloman syy oli siis A-lehtien ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelimen fyysinen hajoaminen. Se iso musta möntti, joka tätä sivustoa pyörittää ylikuumeni, pamahti, hajosi, mitä lie. Tämän lisäksi varalaitteen pystyttämisessä oli vielä ongelmia. Ja tämä kaikkihan tapahtui tosiaan talon lomaillessa pääsiäissunnuntaina kun jengi oli levittäytynyt ympäri Suomea. Huonoa tuuria potenssiin viisi.

 

Ei tämä tauko nyt ihan hukkaan mennyt, olenhan kuitenkin….

 

päivittänyt blogini etusivua noin 900 kertaa

tilannut ruutu +, koska Mustat lesket oli liian koukuttava….

suunnitellut kuinka peruutan sen heti ilmaisen kuukauden loputtua, mutta pahoin pelkään, etten kuitenkaan muista

testaillut uusia lenkkikenkiä

tehnyt soittolistan (kuunnellut siitä vaan ekaa biisiä, joka on liian hyvä!!!)

kuvannut varastoon materiaalia aivan helkkaristi

buukannut pari reissua

tehnyt veroilmoituksen

lukenut Kepleriä

selaillut myytäviä asuntoja (jaiks!)

saanut noidannuolen vuorokaudeksi alaselkään

käynyt Oulussa ensimmäistä kertaa elämässäni (ja ottanut selfien toripolliisin kanssa ofc!)

syönyt Fazerin uusia kaupunkisuklaalevyjä joka ikistä makua

lukenut iltasaduksi #TISuomi twiittejä

 

 

Ps. varautukaa kolmen postauksen päivätahtiin. Nyt lähtee!!! :D

 

There's been some technical problems past four days and the site has been down for all this time. In some point I was sure that there is no Tickle Your Fancy anymore. Thank god they managed to fix it. So finally here and all good! Let's do this!

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Ladataan...

Pages