Ladataan...
Tickle Your Fancy

Reissuvideoiden editoiminen on parasta silloin kun reissusta on ehtinyt kulua jo hetki. Enää ei ihan tarkalleen muista, että mitä kaikkia sitä tulikaan taltioitua videolle. Tai mitä kaikkea reissussa ylipäätään tehtiin. Olipa kiva palata hetkeksi (lue kuudeksi tunniksi) Nicaraguan tunnelmiin, vaikka rehellisyyden nimissä myönnettäköön, että muutaman kerran tuli juu turhauduttua muokkausohjelman kanssa :D

pssst, pistäkääpä laatu HD:lle!

 

Mikäli innostuitte kohteesta niin täältä löytyy meidän matkakertomus ja kaikki tarpeelliset vinkit Nicaraguan reissua suunnitteleville :)

 

HAUSKAA VAPPUA JENGI!!

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Tajusin juuri, ettei tämä Pariisin tuliainen ole vilahtanut vielä yhdessäkään asukuvassa! What! Ei vaikka olen käyttänyt sitä lähes joka päivä?! Eiköhän korjata tämä vääryys!

Jos täydellinen merkkilaukku tulee Pariisissa vastaan, eikä maksa överiöveri paljoa, se laukku sallittakoon. Tällä asenteella olen lähtenyt jokaiselle Pariisin reissulleni. Pariisin reissuja on takana kaksi kappaletta, aivan kuten niitä täydellisiä laukkujakin... Kyseinen Chloé:n Faye malli on ollut minulla vahvasti takaraivossa jo alkuvuodesta asti. Sitä oikeaa väriä ei vaan ole tullut vastaan. Sitä oikeaa väriä en itseasiassa edes tiennyt, ennen kuin näin sen livenä. 

Vaaleanharmaa, hieman beigeen kääntyvä väritys mokkaläpällä. Ai jestas kuin ihana voi laukku olla!!!

shirt Lindex // skirt 2hand // bag Chloé

 

We fell in love in Paris and it definitely was love at first sight. Say hello to my new Chloé bag!! 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Ikea

 

Joka keväinen, työläältä, mutta ah niin palkitsevalta tuntuva projekti on saatettu päätökseen. Enkä nyt puhu ikkunanpesusta (mainittakoon nyt, että sekin on tehty, ihan vaan koska se todella ON tehty. Ennenkuulumatonta!!!), vaan jostain ihan muusta: uusi PAX-vaatekaappi on lastattu kevätkamalla ja paksut takit sekä talvikengät on viety varastoon odottamaan ensi talvea. Hihihihiiii, ei tule ikävä!

Ollaan onnekkaassa asemassa, sillä meillä on käytössä peräti kaksi varastoa, joihin on helppo jemmata suuriakin määriä vaatteita. Kesää vasten kaikki takit, villapaidat ja Timberlandit voi siis huoletta kiikuttaa säilytykseen, ja sama toisinpäin! Tämä tuo tilaa ihan älyttömästi ja vaatekaappia voi nyt jopa somistaa! Säilytyksen tuoma tila helpottaa myös vaatteiden yhdistelyä. 

 

Miksi talvisäilytys?

saat enemmän tilaa ja vaatekaapista tulee kivannäköinen. Voit jopa somistaa sitä kengin, hatuin ja aurinkolasein

vaatteita on helpompi yhdistellä kun kaikki on selvästi esillä

kun syksyllä käyt hakemassa talvivaatteita varastosta, ne tuntuvat pitkän käyttötauon jälkeen taas ihan uusilta

talvisäilytys-projektin ohessa tulee tehtyä kevätsiivous: kaapista saattaa löytyä tarpeettomia vaatteita, jotka voit pistää eteenpäin

saat varman kevätfiiliksen kun vaatekaappisi näyttää raikkaalta ja värikkäältä

 

Kävin kevätsiivouksessa jokaisen vaatteen läpi ja tuumailin, että tulenko pitämään tätä enää keväällä tai kesällä. Aika rankalla kädellä lähti talvikamaa säilytyslaatikoihin ja muutamaan ikeakassiin, ja ihan hyvä niin. Eihän tämä tosiaan mitään lopullista ole. Mikäli tulen katumapäälle, pääsen toki varastoon noukkimaan tarpeellisen. 

Jätin suurimman osan sandaaleista, kaikki sortsit ja kevyimmät kesähepenet, auringonkukka uimapukua lukuunottamatta vielä varastolle. Ihan täysin kesäkaappia en tästä vielä saanut, vaikka kuinka halusin. Tuo 7c tihkusade (korjaan kaatosade) ei ihan vielä hellitä, mutta kuukauden päästä varastolle lentää viimeisetkin villakangastakit, kaulaliinat ja turkkiasiat!

 

 

xx Sara

Pages