Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Fazer

 

Jo ala-asteella luokkatoverini kutsuivat minua salmiakki-Saraksi. Minä olen se, joka noukkii mustat karkit pussista aina ensimmäisenä. Koulun viereiseltä kiskalta valitsin lähes poikkeuksetta noitapillejä, autoja tai pehmeitä panttereita (10:llä pennillä noita, 20 pennillä noita... :D). Edelleen purkat, pastillit ja suunnilleen hammastahnat ovat maultaan salmiakkia. Siis jo pelkästään sana salmiakki saa veden kielelleni!! 

Tämän pohjustuksen jälkeen kysynkin, että mitä luulette minun tykkäävän Fazerin Smooth Salmiak -salmiakkilakritsista? Jep! Sen lisäksi, että maku on kohdillaan, myös ulkoasu kolahtaa. Pussi on sen verran tyylikäs, että näitä tekisi mieli käyttää hitto vie sisustuksessakin. Tosin tuskimpa säilyisivät kovinkaan kauaa siinä tarkoituksessa...

 

 

Pussista ja salmiakista inspiroituneena päätin koota postauksen kokoisen moodboardin. Millaisia fiiliksiä tuote, sen ulkoasu ja maku minussa herättävät?

Suolaisen makea yhdistelmä on raikas ja elävä. Ja salaperäinen. Se maistuu ihanan aidolta ja pehmeältä. Vähän jopa lapsuudelta. Ah, salmiakkirakkaus. Tässä on jotain hyvin tyylikästä, laadukasta, juhlavaa ja sivistynyttä, mutta silti näitä syötyä tekee mieli juosta ja ehkä hyppiäkin vähän. 

Aika hyvin yhdeltä makeiselta. Tai no, seitsemältä...

 

 

Pssst. Fazerin Lakritsi -instagram-skaba on käynnissä nyt! 10:lle voittajalle lähtee huikeita tuotepalkintoja. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyy täältä!

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*adlink

Asteikolla yhdestä kymmeneen, kuinka paljon olen viime aikoina nauttinut näistä keleistä?! - KYMPPI! Viltille loikoilemaan työpäivän jälkeen klo 16 ja lenkki ilta-auringossa ovat olleet enemmän sääntö kuin poikkeus. Vielä kun kehiteltäisiin joku supernäyttö, jolla kuvien muokkaaminen ja ylipäätään koneella toimiminen onnistuisi auringosta käsin niin olisin erittäin happy :-)

Keho on viime viikkoina ilmoitellut minulle tarvitsevansa vähän rauhallisempaa menoa ja sitähän kuunnellaan. Raudan pumppaaminen tai lihaskunnon treenaaminen eivät ole siis viime aikoina olleet se juttu. Kevyet hölkkä-/kävelylenkit ja raikkaan kesäilman hengittely sen sijaan ovat.

Astetta kevyempi vaihde on siirtynyt myös lautaselle ja työhön. Kourallinen lakuja on kuulunut jokaiseen iltapäivän kahvihetkeen ja jätskialtaillakin on tullut vietettyä aikaa... Läppärin olen sulkenut useampana päivänä jo klo 16 ja avannut vasta aamulla. 

Innostuin viime viikolla kaivamaan mehulingon esiin ja pyyhkimään siitä puolen vuoden pölyt pois... Sittemmin linko onkin ollut käytössä ihan joka päivä. Tuoreet mehut maistuvat aivan sairaan hyviltä juuri nyt!! Miten me ollaan pärjätty näin pitkä aika ilman tätä masiinaa?! Pssst. Muutama mehuresepti on tulossa blogiin ihan pikapuolin!

Stressitöntä viikkoa tyypit, nautitaan auringosta!

top here* // shoes here* // pants Puma // shirt Björn Borg

 

Pictures: Liisa Kivi

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Mulla on vähän tapana jumittua tiettyihin trendeihin. Kun löydän jonkun omalta tuntuvan kivan yhdistelmän tai vaatteen, en suostu heti luopumaan siitä. Saatan kulkea samassa asiassa helposti viikon putkeen. Viimeksi se oli nilkkapituiset farkut ja sitä ennen ohut kaulaliina. 

Juuri nyt ei tekisi mieli pukea päälle mitään muuta kuin spagettiolkainmekkoja/-toppeja ja t-paitoja. Koko viikon päällä on ollut lähes poikkeuksetta tuplayläosa ja jalassa tennarit. Joku tässä lookissa nyt kiehtoo ja kovaa. Viime viikon ysärifiilis pukeutumisessa on muuten tarttunut myös musamakuun, kuten ehkä snäppiäni seuraavat ovat saattaneet huomata, haha (lähti käsistä). Olen tuijotellut joka päivä ainakin muutaman 90-luvun nostalgisen musavideon läpi ja lenkeillä musiikista ovat vastanneet saman vuosikymmenen hittiartistit, joista mainittakoon JLo, Destiny's Child ja Westlife... Ihan hyvä meno!

t-shirt & dress Zara

 

My favorite trend at the moment. No doubt about it!

Pictures: Si Moda

xx Sara

Pages