Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

"Enjoy the little things in life, because one day you will look back and realize they were the big things"

 

Tämä lause on pyörinyt mielessäni viikon verran. Tässä heinäkuun kynnyksellä venaillaan kesälomia, etelänmatkoja, festariviikonloppuja ja suunnitellaan tulevaa, vaikka oikeastihan asioita voisi tehdä just nyt, just tässä. Kesäloma voi olla siisti, tai sitten koko kesä (tai koko vuosi, TAI koko elämä!) voi olla siisti. Hetkessä elämisessä ja arjesta nauttimisessa kyse on loppupeleissä tosi pienistä jutuista. Vaaditaan vaan vähän kekseliäisyyttä: pyörälenkki kivassa maastossa, eväsretkelle työpäivän päätteeksi, porukalla pelaamaan jalkapalloa, pellolle kukkia keräämään, aamukahvi pihalla, jätskikioskin kautta kallioille nauttimaan auringonsäteistä, iltatreeni puistossa, minigolfia, leijan lennättämistä, suppailua, iltauntia, kalastusta.... Mitään kovin siistiä ei koskaan tapahdu sohvalla makoillessa, joten menkää ja rakentakaa hienoja muistoja, ihan vaikka näin tavallisen torstain kunniaksi! :)

Juuri nyt meikäläinen fiilistelee aamun pyöräilyä, superhuippua treeniä (ja treeniseuraa!) TFW:llä ja kukkia, jotka kävin treenin jälkeen poimimassa. Ja tosiaan, yksi ilon aihe on myös heinäkuun lopussa häämöttävä uusi TFW:n lukijatreeni, joka lyötiin just äsken lukkoon. Tästä ihan pian lisää! :)

 

Picture: @minnihei

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Pikkukosken uimaranta

Söpö ja viihtyisä uimaranta, joka jää monelta huomaamatta. Sijaitsee aivan Vanhakaupungin kulmilla, Vantaanjoen varrella. Parhautta on kuntoiluvälineet, biitsikenttä ja hyppytorni!!

Aurinkolahden uimaranta

Helsingin ylpeys! Tänne saapuessa tulee fiilis, kun olisi matkustanut pidemmällekin. Vuosaaressa sijaitseva ranta on ehdottomasti hienoin näillä seuduilla. Iso biitsi, jossa kiva kahvio! 

Mustikkamaan uimaranta

Suosikki lenkkipolkuni varrelta löytyy viihtyisä pikkuranta, jossa itseasiassa tänään vietettiin päivä! Eikä tämä jää tähän, rannan vieressä on kerrassaan mahtava ulkoilmagymi, jossa on vedetty hyviä treenejä useaan otteeseen, myös tänään! Mustikkamaa (jonka kautta tosiaan mennään Korkeasaareen) on muutenkin huikea paikka aktiivi-ihmiselle. Ulkoilun lisäksi saarelta löytyy mm. tenniskenttiä ja seikkailupuisto!

Pihlajasaaren uimaranta

Pihlajasaaren hiekkaranta on meikäläiseltä vielä kokeilematta, mutta hyvää olen kuullut! 500m pitkä hiekkaranta näkyy heti saareen tultaessa. Saareen pääsee vesibussilla Merisatamasta ja Ruoholahdesta. Tarkemmat aikataulut löydät täältä.

Uunisaaren uimaranta

Uunisaaren suojaisa uimaranta sijaitsee Kaivopuiston edustalla. Viihtyisälle rannalle pääsee vesibussilla Eiran rannasta. Huom! Uunisaaren biitsipäivänä on pakko käyttää tilaisuus hyödyksi ja käydä samalla reissulla Liuskaluodon Skifferissä pitsalla!

Hietaniemen uimaranta

Hietsu tuskin esittelyjä kaipaa. Jokaiselle helsinkiläiselle tuttu, iso ranta sijaitsee keskeisellä paikalla. Puitteet on ruokailuun, biitsin pelaamiseen ja koripalloon. Suppailuakin löytyy!

Suomenlinnan uimaranta

Suomenlinna on i-ha-na! Tänne on kiva tulla viettämään aurinkoista päivää. Kallioilla on mukava istuskella ja biitsillekin pääsee! Iso suositus on viipyä täällä auringonlaskuun asti! Suomenlinnaan pääsee Kauppatorilta lautalla 10 minuutissa!

Munkkiniemen uimaranta

Mukava pieni ranta rauhallisessa Munkkiniemessä! Vierestä, Kalastajatorpalta löytyy Helsingin ehdottomasti viihtyisin SUP- ja windsurfing vuokraamo, Twenty Knots! Tämä kannattaa kokeilla samalla reissulla!

 

 

Vinkkailkaa ihmeessä muitakin hyviä! :)

Pictures: Kaisa Turunen

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Minun piti tänään kirjoittaa jostain ihan muusta, mutta päädyin vanhaan wi-fi postaukseen ja vielä tarkemmin, sen kommentteihin. Ei muuta kun jälleen kerran KIITOS nauruista. Huhhuh, niin huikeeta. Jos väärin kuullut biisin sanat jaksavat hymyilyttää, niin kyllä jaksavat nämäkin! Päätin kasata suosikkini jakamistanne wi-fi nimistä enkä kerta kaikkiaan pysty olemaan miettimättä sitä, miten nämä nimet ovat saaneet alkunsa :D Jooh, mutta mikäli olet harkinnut wi-fisi uudelleen nimeämistä niin täältä pesee inspiraatiota.

Ps. Jopa wi-fin nimiä hämmentävämpää on tämän postauksen kuvien ja tekstin yhteys

Pps. näitä wi-fi nimiä saa muuten jakaa edelleen :D

 

Hämmentävät wi-fi nimet - TOP 15

Vaikka Pirkko

Swaghetti Yolognese

Snape_kills_dumbledore

pirkkaolut

Suolakurkku ei jaksa

Hitlerin saabi

VeijonWelan

lapsivesipuisto

Hiljaisuusklo22

hienokoira

KRP-Seurantavaunu

Missä mun rullikset on

pikachu i choose you

Pretty fly for a Wifi

sienisalaatti

 

jacket Samsoe & Samsoe // shoes here* (on sale) //  shorts Levis //  top Gina Tricot

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Pages