Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Oloni ei juuri nyt ole yhtä energinen, kuin mitä se näitä kuvia otettaessa oli (näin jälkeenpäin ajateltuna, voivat nämä kuvat olla se syy tämän hetkiseen olooni). Saakelin syysflunssa, saavutithan sinä minut lopulta kuitenkin.

Miksei flunssa ikinä iske silloin kun sen toivoisi iskevän? Sillon kun laiskottaa pahemman kerran, ja ulkona on harmaata ja sateista ja ällöä? Sillon kun on superkoukussa johonkin Netflix-sarjaan, jota haluaisi vaan katsoa viisi vuorokautta putkeen? 

Flunssasta viis, tänään lähdetään vanhojen koulukavereiden kanssa mökkeilemään. Tai näin ainakin oletin. Itseasiassa, minähän en tiedä yhtään mitä tulee tapahtumaan seuraavan 48 tunnin aikana. Viikonlopun ohjelma kun on järjestäjää lukuunottamatta yllätys meille kaikille. Mennäänköhän me edes mökille? Makuupussit piti ainakin varata mukaan. Ja lämmintä päälle. Pipo ja hanskatkin lukivat eilen toimitetussa pakkauslistassa. Shit, ei kai me olla teltassa yötä?! :D Noh, viideltä minut tullaan noukkimaan toimistolta, eiköhän homma sen jälkeen pikku hiljaa ala aukeamaan. Kääk, jännää!

Mukavaa (ja jännittävää) viikonloppua kaikille!

 

pictures: Kaisa Turunen

 

top Gina Tricot 

pants Nike

sweater Björn Borg (here*)

sneakers Zalando (here*)

(*adlink)

 xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Huutonaurua on jatkunut nyt kaksi päivää, eikä loppua näy. Päädyttiin Elisan ja Annikan kanssa lueskelemaan toimistolla vanhoja postauksiamme. Miten liikuttavia ollaankaan oltu :D Teille, jotka olette lukeneet blogeja hieman vähemmän aikaa, niin 5-8 vuotta sitten postaukset olivat tyyppiä kaikki mitä vaan keksit, kuvaa se. Mitä enemmän kuvia, ja mitä hajanaisempi sisältö, sitä parempi postaus. 

Löydettiin ruokapäiväkirjoja, joita oltiin kuvitettu googlesta löydetyillä mainoskuvilla (esim ruokapäiväkirjassa "jogurtti" ei riittänyt, vaan siitä piti olla kuva) ja sovituskoppikuvia, joissa kokeiltiin kaupan vaatteita ja kyseltiin lukijoilta mielipiteitä. Voittajaksi, yhteisellä päätöksellä suoriutui kuitenkin Elisan gif-kuvin havainnollistettu treenipostaus!!!

 

 

Vanhojen blogisisältöjen klassikkoilmiöt tulevat tässä: 

 

1) Hämmentävät aiherajaukset - kaikki mahdollinen yhteen postaukseen

Hyvänä esimerkkinä toimii bilepostaus, johon on kuvattu alotteluja ja baari-illan tapahtumia. Mutta tämähän ei suinkaan jää tähän. Postauksen loppuun on nimittäin lyöty vielä googlesta ladattu lenkkarikuva ja viikon liikuntapäiväkirja, näppärää!

 

2) Otsikot, jotka ovat biisin sanoja

Hyvästi googleystävällisyys, parempi vaan pitää jännitystä yllä. Koskaan ei tiedä mitä biisin sanoja sisältävän otsikon alta ilmestyy (todennäköisesti jotain mieletöntä...). Ps. Pitbull näyttää olleen kova sana: How can she be so hot yet be so cold to me & Oh my gosh so in love 

 

3) Otsikot, jotka ovat vaan todella hämmentäviä

Olen sanaton. Hyvin, hyvin hämmentävää: No kyllä tällä nyt yhen Alejandron saa Mut eiks Doris oo miehen nimi, eiku olikse Boris

 

4) Sovituskoppikuvat

Koska miksei?! Ulkopuolella jonottavat sovittajat arvostavat myös suuresti tätä lauantai-iltapäivänä toteutettua kuvaussessiota. Sitä paitsi, kauppa on pullollaan kivoja erilaisia vaatekappaleita, joita voi näissä H&M:n (inva)sovituskopissa napatuissa asukuvissa hyödyntää!

 

5) Ostospostaukset

Reissuilta oli turha palata blogin pariin ilman the ostospostausta. Tai no, sama koski kyllä ihan kaikkea muutakin ostelua. Jos jotain oli ostanut, oli se syytä esitellä blogissa. Myös se uusi hiuslakkapullo. Ja parhaimmillaan uudet alusvaatteetkin.

 

Pictures: Kaisa Turunen

 

dress Zalando (here*)

shirt Gina Tricot (similar here*)

sandals Zalando (here*)

sunnies, Ray-Ban (here*)

(*adlink)

 

Tuleeko teillä mieleen mitään klassikkoilmiöitä liittyen old school blogimaailmaan? Blogeissa pyörineitä haasteita tms? Täällä muistui heti yksi: vanha kunnon käsilaukun sisältö -haaste  :D

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Olen viime aikoina saanut jotenkin erityisen paljon arvostelua uravalinnastani. Tuttujen ja tuntemattomien hyökkääviinkin mielipiteisiin (sanoisinko kulutetusta) aiheesta on tässä vuosien varrella ehtinyt jo turtua, mutta toisinaan nuo kommentit pääsevät ihon sisään. Ja sekös jos joku saa vereni kiehumaan. Tietämättömien mielipiteillä kun ei pitäisi tässä tapauksessa olla mitään merkitystä, mutta minkäs teet, ihmisiä tässä kuitenkin vaan ollaan. Olen kulkenut omaa tietäni jo pienestä asti. Tehnyt itsenäisiä valintoja ja uskonut omaan tekemiseeni. Minä olen se, joka tunnen itseni kaikista parhaiten. Minä tiedän mitä elämältäni ja uraltani haluan, ja mitä taas en halua.

Näissä mielentiloissa herkistyin tänään miltei kyyneliin, kun näin ensimmäistä kertaa Zalandon Nordic Style Icons Awards -sivuston livenä. Katselin tuota lahjakasta, työlleen omistautunutta porukkaa (josta, voitteko kuvitella, vielä tunnen lähes kaikki!?!), ja omaa nimeäni siellä joukossa. Ihan hullua?! Best Style Icon Female -ehdokkuuteni palautti tänä aamuna kunnianhimoni oikealle paikalleen.

Postaus olkoon muistutuksena kaikille teille. Tehkää just niitä juttuja, joita rakastatte ja kulkekaa just sillä polulla, jonka olette valinneet. Tähdätkää tähtiin, uskokaa itseenne, älkääkä hitto vie välittäkö mitä muut on siitä asiasta mieltä. Ja jos joku sanoo, ettei harrastuksesta x voi tehdä työtä, niin todistakaa, että se tyyppi on väärässä.

Ps. Me bloggaajat arvostettaisiin kovasti jos kävisitte antamassa äänenne suosikeillenne, koska näillä mielipiteillä on väliä :) Äänestäjien kesken arvotaan lahjakortti. Iso kiitos jo kaikille tässä vaiheessa äänestäneille. Sydämiä keskiviikkoiltaan <3

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

// So happy and honoured to be nominated as a Best Style Icon Female in Zalando Nordic Style Icons -awards <3 Please vote for your favorite bloggers!

 

xx Sara

Pages