Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Olin eilen Radio Aallolla ihanan Jenni Alexandrovan vieraana puhumassa bloggaamisesta työnä. Käytiin läpi mm. mun tavallisen arkipäivän sisältöä ja sitä miten kaupalliset yhteistyöt syntyvät. Jutun pääset kuuntelemaan kokonaisuudessaan täällä!

Kampaaja. Tänään. Finally!! En malta odottaa, että pääsen istumaan Simon tuoliin ja tilaamaan lasin skumppaa, hah. Olen sanonut tämän ehkä kolme miljoonaa kertaa, mutta viinibaarin ja kampaamon yhdistelmä on NEROKAS. Erityisesti silloin kun tehdään radikaalimpia muutoksia. Lasillisen jälkeen ne rohkeimmatkin hiusideat menevät aina jatkoon :D

Kävin tänään moikkaamassa ihania naisia H&M:n showroomilla ja arvatkaa, siellä odotti mua tämä tekoturkki. Apua!! Se on pistettävä taas pari vanhaa kiertoon, että saan tämän mahtumaan meidän kaksioon (takki on oikeasti aika iso :D).

 

 

Ajetaan tänään poikaystäväni kanssa kahdeksi yöksi vanhempieni luokse Kotkaan. Huomenna on edessä koko päivän mittaiset kuvaukset, joita järkkäillessä on vierähtänyt tällä viikolla tovi jos toinenkin. Isä soitti juuri ja pyysi ottamaan treenikamat mukaan. Osallistutaan kuulemma perjantai-iltana koko porukalla heidän salin kuntopiiritunnille, cool! Kyseinen sali on sellainen, jossa meikäläinenkin lukioaikana treenaili. Kiva nähdä millainen meininki ryhmäliikuntatunneilla nykyään on :)

Saatiin juuri islantilainen Trapped (Loukussa) niminen huippuhyvä Netflix-sarja tuhottua ja yritetään epätoivoisesti etsiä uutta katsottavaa. Olisipa kiva löytää joku koukuttava sarja joulukuun pimeisiin iltoihin! Saa vinkata hyväksi todetuista :)

Ps. Huomenna joulukuu - YEAH!

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Bik Bok shirt

Levis shorts

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Kun kyselin Balilla asuvilta ystäviltäni mitä meidän kannattaisi siskon ja äidin kanssa viikon aikana tehdä, sain useammalta suosituksen Nusa Lembonganista. En tiedä missä pimennossa olen elellyt kun kuulin tästä pienestä Baliin kuuluvasta saaresta vasta nyt ensimmäisen kerran. Olenhan kuitenkin käynyt Balilla aikaisemminkin!

Kyseessä on niin turistien kuin paikallistenkin suosima kohde, joka koostuu kahdesta pienestä saaresta. Toinen vilkkaampi, toinen rauhallisempi. Saarien välillä kulkee keltainen silta, jota pitkin pääsee ainoastaan skootterilla tai kävellen. Toinen saarista on siis täysin autoton, ja täten myös huomattavasti rauhallisempi!

Nusa Lembonganille pääsee Balin Sanurista lähtevällä speedboatilla 30 minuutissa. Me valittiin Scoot Fast Cruises niminen yritys, jonka menopaluulipun hintaan kuului haku ja palautus hotelliin, niin Balin kuin Nusa Lembonganinkin päässä! Lipun hinta taisi olla jotain 45 euron kieppeillä.

 

 

Mitä Nusa Lembonganilla sitten voi tehdä? Saaret ovat erityisen tunnettuja leppoisasta tunnelmasta, kauniista rannoista, turkoosista vedestä ja upeista auringonlaskuista! Hyviä surffispotteja on molemmilla saarilla useampiakin. Pääsaaren pohjoiskärjessä on myös mahdollista snorklata, suppailla ja harrastaa muita vesiaktiviteetteja. Vaikka saaret eivät isoja olekaan, kannattaa täällä aivan ehdottomasti vuokrata skootterit, joilla pääsee näppäristi tutkimaan ympäristöä.

Koska hoksattiin Nusa Lembongan vasta viime tingassa, päädyttiin tekemään saarille päiväreissu. Lautta lähti aamulla 9.30 (kuski haki meidät Seminyakissa sijaitsevasta villastamme klo 8.00) ja palasi iltapäivällä viiden maissa. Viidessä tunnissa ehdittiin vierailla molemmilla saarilla, kiertää muutama upea ranta ja nauttia lounasta Dream Beachilla! Ihastuttin paikkaan ja jälkeempäin tuumattiin, että parin yön reissu olisi ollut päiväreissua varmasti antoisampi. Bongattiin monta ihastuttavaa villaa, johon olisi ollut kiva majoittua, mutta ensi kerralla sitten! Ja surffilautojen kera! :)

 

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Jengi on kysellyt miltä tuntuu palata karuun Suomeen ja ihmetellyt perästä vastaustani:  ihan tosi kivalta!

Uskokaa pois, se on totuus. Musta on ihanaa olla täällä just nyt.

Koristeltiin koti eilen valoilla ja pystytettiin joulukuusikin. Päivitettiin olkkarin taulut uuteen uskoon ja ollaan hörpitty glögiä joka ilta. Ja miten kiva on käydä salilla yhdessä?!

On ollut huippua nähdä tyyppejä pitkästä aikaa. Ja aivan erityisen huippua oli nähdä tätä maailman ihaninta, joka odotteli mua kotona <3 Just nyt on fiilis, etten halua lähteä mihinkäään, enää ikinä! :D

 

 

Ollaan Johannan kanssa luukutettu toimistolla Rod Stewartin joululevyä (ja syöty kahdessa vuorokaudessa klementiinejä suunnilleen keskiverto suomalaisen vuoden annos). Ja eilen istuttiin Mariannan kanssa aamiaisella ja käytiin chia-puurojen äärellä läpi marraskuun käänteitä. 

Lomalta paluu on aina pientä häsläystä ja läpikäytäviä meilejä on edelleen jonoksi asti. Mutta to do -lista alkaa rivi toisensa jälkeen lyhenemään. Viikon palavereissa on suunniteltu ensi vuotta ja viime hetken joulukampanjoitakin on luvassa!

Ja miten Suomeen palaaminen ei voisi olla mukavaa kun saa pukeutua tällaisiin karkkitakkeihin?! Takkihenkarin ilopilleri ja värikkäin tulokas odotti mua eteisessä kun astuin sunnuntaina rinkkani kanssa ulko-ovesta sisään. Syötävän söpö!

 

Pictures: Marianna Mäkelä // edit by me 

 

Topshop/Zalando coat here*

Stockmann beanie

Chloé bag 

Gina Tricot jeans

Zara shoes

(*adlink)

 

xx Sara

Pages