Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

"Mun työn hyviin puoliin kuuluu erilaiset työpäivät" sanon minä ja varmaan aika moni muukin työssäkäyvä jamppa. Monipuolisuus on ehdottomasti hyvän työn plussapuolia, jos minulta kysytään. Sisällöltään erilaiset työpäivät tuovat arkeen mukavaa vaihtelua, mutta kuinka erilaisia nämä työpäivät sitten voivat olla?

Otetaanpa katsaus meikäläisen käynnissä olevaan työviikkoon: kirjanpitoa, 5-6-vuotiaiden luistelutreeneissä vierailu, Pariisin muotiviikot, hyvinvointiluennon pitäminen, palavereita, joogatapahtuman järjestämistä, tarjousten laatimista ja kuvauspäiviä. 

I LOVE MY JOB!?!?

Sanottakoon vielä, että kotiuduin (tai toimistoiduin...?!?) juuri tuosta toiseksi mainitusta. Ja vieläpä yhtenä kappaleena. Vaikka tilanne ei siis todellakaan siltä vielä pari tuntia sitten vaikuttanut... :D Niin hauskaa, ja niin pelottavaa! Pian kuulette lisää!

 

 

Asiasta kukkaruukkuun. Tein viime kuussa pienen löytöretken meidän kellarivarastoon. Ja ne ketkä eivät tiedä, niin tuo meidän kahden neliön komero on jokaisen konmarin painajainen. Suomeksi, se on paikka, johon piilotetaan se mitä kodin kaappeihin ei mahdu piilottaa :D

Löysin jätesäkkikaaoksesta kassillisen muutaman talven takaisia takkeja, jotka olin epähuomiossa pakannut väärään paikkaan. Ja tiedättekö, ihan hyvä niin! Löytyi nimittäin kolme vanhaa, ihanaa takkia, jotka tuntuvat näin kahden vuoden tauon jälkeen taas ihan uusilta! Yksi noista kolmesta oli tämä aikoinaan Zaran aleista ostettu hattaratakki. Tervetuloa takaisin!

 

 

coat Zara (old)

jeans KappAhl

sneakers New Balance

bag Chanel

knit Gina Tricot

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Mummi 90v - Suku kokoontui tänä viikonloppuna yhteen juhlimaan meidän vanhinta ja teräksisintä jäsentä. Oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa. Istuttiin yhdessä peräti yhdeksän tuntia vanhoja kommelluksia muistellen. Onnea vielä mummi <3 Seuraavia pyöreitä odotellessa (mummin äiti eli 101 vuotiaaksi, ja siinä vasta teräksinen tapaus olikin!! Toivotaan, että nämä geenit periytyvät ;))!

Shape of You - Ed Sheerania on luukutettu ihan tosissaan. Vuoden vanhan veljentyttöni tämän hetken suosikkibiisi soi viikonloppuna arviolta 40 kertaa. Nykyään on sanat tähänkin kipaleeseen siis hallussa (tosin en mene takuuseen misheard lyricsien osalta...).

Pulkkamäki - Siis kuinka siistiä oli tehdä paluu jätemäelle kuuden vuoden tauon jälkeen?! Täytettiin jätesäkit tyynyillä ja pakattiin vielä jättiläispressukin mukaan. Voin kertoa, että tämä setti + kuusi henkeä tuli alas aika ryminällä :D Hitto että pelotti. 

Aamuherätykset - Ei muuten haittaa yhtään herätä seitsemän jälkeen kun nappula kömpii meidän väliin ja matkii perhepäivähoitolan Saska-koiraa (joskin haukkuminen kuulostaa ennemminkin pöllön huhuilulta). Maailman paras tapa herätä <3

 

 

Juoksulenkki - Aurinkoinen pakkassää ja lauantainen aamulenkki. Juku, että tuntuikin hyvältä. Etenkin kun lenkin jälkeen oli luvassa sauna ja saunakola!

Laskiaispullat - Päädyttiin aamupäivällä pulkkamäkeen ilman että kukaan oli tietoinen tänään vietettävästä laskiaisunnuntaista. Ihan hyvin! Merkkipäivä selvisi viimeistään mäessä, siellä oli nimittäin muutama muukin pulkkailija... :D Kotimatkalla päätettiin, että paistetaan laskiaispullat jälkkäriksi. Ai jestas, miten hyviä niistä tuli!

SKAM - Vihdoin myös meikäläinen on päässyt SKAMin kimppuun! Hittisarjaa tuli ahmittua muutama jakso viikonloppunakin. En tiedä pitäisikö huolestua kun tässä kakkostuotantokauden puolessa välissä huomaan olevani hurjan ahdistunut myös ruutuajan ulkopuolella. Ajatukset pyörivät vaan Nooran fiiliksissä. Pakko katsoa vielä tänä iltana pari jaksoa ja pitää sormia ristissä, että tilanteeseen saataisiin jonkunlainen ratkaisu (ja meikälle mielenrauha).

Kylpy - Pikkunappulan kylvettäminen kera kylpylelujen ja saippuakuplien. Voi sitä (molemminpuoleista) riemua! En voi uskoa, että tyyppi osaa jo näyttää missä hänellä on silmät, nenä, korvat ja masu <3

 

Location: Kaapelitehdas // Pictures: Elisa Lepistö // Edit: me

 

college Zalando

pants Nike

sneakers Zalando, Adidas

 

 

Akut ladattu seuraavalle viikolle! <3 Nyt iltapalaa ja sitä SKAMia!!

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Miksi vasta nyt kuulin ensimmäisen kerran tästä Kruununhaassa sijaitsevasta australialaisesta pikkukahvilasta?! Hyvää kahvia ja raakakakkua tarjoavassa nelipöytäisessä Mad Possum:issa oli sopivasti Best Things Brunchin' pop-up, jolloin kahvilasta sai herkullisia bowlejakin!

Bowleja tai ei, Mad Possum on juuri sellainen paikka, jota olen tälle puolelle Helsinkiä toivonutkin! Täydellinen valinta lauantain iltapäiväkahveille <3 Aion tulla toistekin :)

 

 

Mad Possum

Vironkatu 11

Helsinki

 

// Coffee pause at Mad Possum <3

 

xx Sara

Pages