Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Ei se helpoin treeni, mutta lupaan, että tästä tulee hyvä fiilis. Vedettiin eilen pitkästä aikaa 2 x 10 min AMRAP (as many rounds as possible) ja sanotaanko nyt näin, että tällaisen astetta kevyemmän joogarupeaman jälkeen tuntui ihan kivasti jäsenissä :D

Treeniin et tarvitse mitään välineitä, eli se onnistuu helposti kotioloissakin.

Tee näin: Kokeile ensin kaikki liikkeet läpi (muutama toisto), niin että tiedät mitä on tulossa. Aseta sitten kelloon 10 minuuttia ja aloita ensimmäinen rundi. Tee kaikki liikkeet putkeen hyvällä tahdilla. Pidä ensimmäisen vedon jälkeen muutaman minuutin tauko, ennen toisen kymmenminuuttisen kimppuun lähtemistä.

Huom. Mikäli 10 min tuntuu aivan liian pitkältä, tiputa treeniaika esimerkiksi kahdeksaan minuuttiin.

 

 

2 x 10 min AMRAP

 

10 min - niin monta kierrosta kuin pystyt

haarahypyt x 10

ojentajapunnerrus (polvet ilmassa/maassa) x 5

yhden jalan linkkuveitsi x 10

askelkyykkyhypyt x 10

dippi penkillä x 5

 

- muutaman minuutin tauko -

 

10 min - niin monta kierrosta kuin pystyt 

burpee (punnerruksella tai ilman) x 5

luisteluhypyt (5 per puoli) x 10

kyykky x 10

vuorikiipeilijä x 10

istumaannousu x 10

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lindex

 

Kevään suosikkityylit -postauksessa avasinkin teille jo suosikkejani Lindexin kevätmallistosta. Printtejä ja raikkaita värejä sisältävä mallisto näyttää ihan sairaan inspiroivalta! Asuyhdistelmien lisäksi kameraa päivittäin käyttävänä huomaan kiinnittäväni huomiota myös itse lookbook-kuviin. Niissä on jotenkin ihanan huoleton tunnelma!

Kävin viime viikolla tsekkailemassa Lindexin kevään tarjontaa vielä myymälästä käsin ja pääsin valitsemaan pari asua itselleni. Silmäni osuivat välittömästi pinkkiin takkiin, muhkeaan beigeen neuleeseen ja ihanan rentoihin culottes-housuihin.

 

 

Outfit 1

cap here

pink jacket here

culottes pants here

 

Outfit 2

blue jacket here

knit here

culottes pants here

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

 

Ps. siis kuinka hyvä fiilis tulee aina kun näen tämän videon telkkarista?! Tekee mieli lähteä Kapkaupungin vilskeeseen tältä istumalta. Girl Power!

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Peak Performancen vuoristotalo Åressa on heittämällä upein paikka, jossa olen laskureissuillani majaillut. Isolta terassilta avautui näkymä laaksoon ja ulko-ovelta pääsi laskemaan suoraan rinteeseen. Leppoisa musa soi taukoamatta, teetä oli tarjolla kellon ympäri ja jääkaappi pursusi leftovers-herkkuja edellispäiviltä. Koko yläkerta oli täynnä nojatuoleja viltteineen ja takassa paloi tuli kokonaiset kolme päivää. Sohvapöytiä koristi lehtipinot ja sipsi-/ pähkinäkulhot, ja saunaa lämmitettiin aina kun joku vähänkin siihen suuntaan vihjasi.

Ja mikä parasta, nukuttiin neljä mimmiä samassa huoneessa, kerrossängyissä. Tuli vanhat kunnon leiriajat mieleen <3 Niin fiilis!

 

 

 

xx Sara

Pages