Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Meni hetken aikaa, kunnes tajuttiin mikä tämä vedessä jököttävä viritys oikein edes oli. Sittemmin kahden oksan varassa roikkuvasta meririippumatosta on tullut saaren suosikkispotteja ja ollaankin tehty sinne kokoontumisajoja oikeastaan päivittäin.

Lämpötilan ollessa kuumimmillaan keskipäivällä, on luksusta karata veteen lillumaan. Parastahan tässä on se, että puoliksi veden varassa roikkuva matto kestää iisisti useammankin ihmisen painon. Toisin kuin takapihan puukeinussa, tässä vesiversiossa kolmen naisen voimin ei mitään ongelmaa...

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Perjantain kunniaksi fiilistellään Malediivien maisemia ja tunnelmaa (ja matkaseuraa <3) lyhyellä videolla!

Hulluintahan tässä on, ettei videon kuvalle ole tehty lainkaan jälkikäsittelyä ja se näyttää silti värikkäämmältä kuin yksikään aikaisemmista videoistani! Koskaan ei ole videon kasaaminen ollut näin helppoa :D

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Päivän ensimmäiset auringonsäteet taistelevat tiensä huolimattomasti asetellun pimennysverhon lomasta makuuhuoneeseen. Sen sijaan, että silmät tuntuisivat raskailta, herään levänneenä uuteen päivään. Yön rankkasateellakaan ei näytä olevan vaikutusta vireystilaani. Rakastan tätä tunnetta.

Sade taisi loppua aamuyöllä, ja nyt tuosta ohuesta, huoneen takaseinään ulottuvasta auringonsäteestä päätellen ilma on muuttunut parissa tunnissa merkittävästikin. Voi pojat, mikä tuuri.

Viereisestä sängyssä pilkottaa valkoisten lakanoiden alta päivettyneet varpaat. Pian esiin ilmestyy myös venyttelevät kädet. Haukottelujen lomasta kuuluu kysymyksiä: "Mitäs kello on?" "Vieläkö sataa, miltä ulkona näyttää?"

Avaan verhon ja kirkas valo täyttää koko huoneen. Palmupuiden takana kimmeltää turkoosi meri ja taivas on kirkkaan sininen. Kanaperhe on taas vallannut kuistin. Epätodelta tuntuvaan paratiisimaisemaan alkaa hiljalleen jopa tottua.

Ryhmä harrastajasukeltajia näyttää marssivan kohti laiturin nokkaa. Naapuri bungalowin pariskuntakin on jo aamu-uinnilla. Saari heräilee hiljalleen uuteen päivään. Eiköhän lähdetä aamiaiselle!

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

Bik Bok bikini

Gina Tricot shirt

 

xx Sara

Pages