Ladataan...
Tickle Your Fancy

Ollaan viime aikoina laulettu karaokea ja pelailtu paljon erilaisia musavisoja, joista viimeisin meni näin: kuulokkeet korville ja sinulle soitetaan biisi, jota et etukäteen tiedä. Biisi pitää laulaa yleisölle. Hyräily on myös kielletty. Ekana biisin arvannut saa pisteen.

Voin kertoa, että varsin hyviä aktiviteetteja misheard lyricsien paljastamiseen :D Etenkin tuo jälkimmäinen oli melko brutaali hahah. Hävettää ihan.

 

 

 

Robin - Hula Hula

Sun lanteet pyörii, hula hula - hula hula, jouhi vaan susta, sulaa sulaa - sulaa sulaa (oikea sanoitus, "jo hipaisusta", selvisi mulle tässä ihan vasta muutama päivä sitten...)

 

Flashdance - What a Feeling 

Take your pants off, and make it happen (Take your passion, mutta housut pois toimii myös!)

 

Jessie J, Ariana Grande - Bang Bang

Gang bang into the room, I know you want it, gang bang all over you (kun ekan kerran kuulin biisin nimen, valaistuin)

 

Drake - Hotline Bling

Since I left the city you you you. You and me we just don't get along. You make me feel like digimon (vai kenties I did you wrong? Ilokseni joku muukin oli kuullut tämän digimon-versiona :D)

 

Magic! - Rude

Saturday morning jumped out of bed, and put on my bear suit (karhupuku olis kivempi! Best suit on kuitenkin alkuperäinen...)

 

Kendrick  Lamar - HUMBLE.

Bitch mi amor, sit down, mi amor, sit down... (eipä lähtenyt tämäkään kertsi. Mi amor olikin itse kertosäe, "be humble")

 

Ariana Grande - One Last Time

I was a liar I gave into the fire. I know I shouldn't farted, at least I'm being honest (rehellisyys ennen kaikkea... I know I should've fought it lienee oikea versio)

 

 

Löytyykö lisää? :D Jakakaa ihmeessä!

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Saatiin patikointireitistä vinkki purjehduspäivänämme veneen omistavalta pariskunnalta. 15 kilometrin hiljainen vuoristoreitti vei Orahovacista Perastiin. Pariskunta ei ollut edes itse käynyt huipulla, mutta oli kuullu sen näköaloista pelkkää ylistystä. Kapuamista oli luvassa jonkun verran, olihan tämän reitin huippu Suomen korkeimpien tuntureiden luokkaa. Ja huipullehan me haluttiin!

Lämpötila oli jo ennen aamukasia lähempänä 30 astetta. Päästiin yllätykseksemme lähtemään reitille suoraan villamme takapihalta. Vuoristopolun lukeminen kartasta oli hankalaa ja tie oli paikoitellen hyvinkin jyrkkä (johtuen siitä, että poikettiin tuolta reitiltä aika monta kertaa :D). Mitään mielettömän selkeitä merkkejä ei reitillä ole, eikä sitä todennäköisesti ihan kamalan ahkerasti edes käytetä.

Ei törmätty reitillä yhteenkään ihmiseen. Sen sijaan hylättyjä taloja ja vuoristovuohia tuli vastaan niin ylä-, kuin alamäessäkin (vuohilla tosin oli vieläkin hooceemmat reittivalinnat, haha).

Mutta sitten ne näkymät. Voi morjes. Ei oltu nähty täältä juuri kuvia, eikä oikeastaan edes tiedetty oltiinko oikealla polulla, kunnes yhtäkkiä edessä häämötti linnan rauniot ja alapuolella kimmelsi Kotorin lahti. Näköala oli ihan maaginen. Se tuntui entistä paremmalta kahden tunnin hiostavan kapuamisen jälkeen. Kyllä maistui nimittäin eväät tässä spotissa. Vitsi mikä paikka! 

Jos lomailet Montenegrossa Orahovac, Kotor, Perast, Budva -akselilla ja kaipaat hieman sporttihaastetta, tämä on sinulle! Linnoituksen nimi on Sv Andrija Fortress ja se sijaitsee suunnilleen Orahovacin ja Perastin puolivälissä. Varaa mukaan paljon vettä, päähine, korkea aurinkosuoja, hyvät kengät ja uimakamppeet! Jos päätät reittisi Perastin päähän, pääset nimittäin melkeimpä suoraan uimarannalle!

 

 

Peak Performance shorts

Nike top & sneakers

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Tennarit ja midihame alkaa olemaan melko tuttu näky meikäläisen kesäasuissa. Mietin pitkään onko tämä mokkainen oranssi meikäläisen juttu ollenkaan, mutta aika kivasti sitä on tullut alkukesästä käytettyä. Erityisesti neutraaleihin ja sopivan rentoihin vaatteisiin yhdistettynä. Napakka vyötärö ja halkio toimivat tässä mallissa ihan tosi hyvin!

Tämän hetken ehdottomasti käytetyimmät tennarit löytyvät muuten myöskin tästä samaisesta asusta. Puman mustavalkoiset Suedet on klassikot, jotka vihdoin viimein sain hommattua omaankin vaatekaappiini! :)

 

Pictures: Johanna Piispa // edit by me

 

Zalando skirt (sold out)

Puma sneakers (here*)

Gina Tricot t-shirt

Chanel bag

Rayban sunnies (here*)

(*adlink)

 

xx Sara

Pages