Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Huomennako muka elokuu?! Tuntuu aivan kahjolta. Vastahan se kesä alkoi (vai alkoiko edes?!). Vaikka ensimmäiset kesäkuukaudet ovat takana, ollaan täällä vähän salaa innoissaan. Edessä on nimittäin aika mieletön kuu.

Elokuu tarkoittaa toivon mukaan kuumimman kesäkuukauden lisäksi myös kesän ehdottomasti parasta festariputkea (Flow & Blockfest!!) sekä aina yhtä inspiroivien muotiviikkojen starttia. Jo useampana elokuuna ollaan vierailtu tutulla porukalla asiakkaiden kutsumina Köpiksen ja Tukholman muotiviikoilla. Tänä kesänä/syksynä luvassa on kuitenkin jotain ihan hullua. Muotiviikkoputkesta tulee nimittäin pidempi kuin koskaan aikaisemmin!

Meikäläisellä on edessä Oslon, Tukholman, New Yorkin ja Madridin muotiviikot - ääk! Näiden välissä vietetään vielä poikaystävän kanssa neljäpäiväinen Islannissa! Elokuun puolen välin tienoilla starttaavaa neljän viikon mittaista reissuputkea ja edessä häämöttäviä festariviikonloppuja odotetaan kuin kuuta nousevaa. En ehkä pysy housuissani!!

Ps. Ennustan ihan muutaman asukriisin, haha. Ihan pakko käydä vaatekaappi oikein ajan kanssa läpi tällä viikolla.

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

Ivana Helsinki glasses

Vagabond shoes

dress borrowed from Kaisa

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

Meikitön kesänassu

Maailman huikein sunnuntai: joogaa, tennistä, uimarannalla hengailua, sauna ja leffailta!

// Nämä kaksi yökylässä viikonlopun <3

Kesän ekat magnumit, ai että!

Tiistai-illan lenkkimaisemat!

Sisko ja meikäläisen loihtima letti! // Testattiin perjantaina Via Tribunali - nam!

Vein mun lemppari Katariinalle kukkia...

... ja syötiin torstain lounas puistossa. Lemongrass ei petä koskaan!

K E S Ä

Torstai-illan piknik Koffarissa Mariannan kanssa <3

Piknik-eväät 100!

Perjantain lounasseurana (ja shoppailuseurana ja puistohengailuseurana) Yossu <3

Bar No 9, yksi huikeimmista lounasmestoista!

Alelöytö Zarasta, ai että mä tykkään tästä!

Lenkkimaisemia Hietsussa // Sunnuntai-illan menu: kalaa, kasviksia ja vesimelonisalsaa

Lauantai alkoi aamujoogalla Rootsissa <3

Loppuun kesän ehkä surullisin kuva :D Minigolfin jälkeiset jädet. Juuso tiputti oman jädensä ja kun minä kiirehdin siivousapuun, lensi omakin pallo. Ihan kuin jostain sketsistä, hahhah

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Kesää muistellessa mieleen nousee aina lämpimät kesäillat. Valoa riittää ja sortseissa tarkenee vaikka kello on yli puolenyön. Tähän kesään ei ole mahtunut montaa sellaista iltaa. Omalla kohdallani ei yhtäkään, paitsi eilinen.

Kello läheni yhtätoista kun pyöräilin kotiin. Alppitorin lämpömittari näytti 20. Oltiin istuttu Mariannan kanssa iltamyöhään piknikillä ihan kesähepeneissä. Minua hymyilytti. Tällaisia kesäiltojen juuri kuuluu olla. Extempore piknikkejä ja pyöräilyä paljain säärin.

Extempore oli muutenkin eilinen teemani. Päätin jo aamulla herätessäni, että tämän hellepäivän pidän vapaana (yrittäjyyden parhaita puolia: säävaraus-vapaapäivät). Luin partsilla hesarin kannesta kanteen ja seuraavaksi soittelin lounasseuraa. Haettiin Katariinan kanssa thaikkusafkat mukaan ja syötiin lounas puistossa. Keksittiin, että käydään Juuson töiden jälkeen Mustikkamaalla pelaamassa tennistä ja pyysin illalla vielä Mariannaa piknikille. Käytännössä koko päivä ulkona!

Tämä asu ei ole eiliseltä, vaan alkuviikolta kun Kaisa oli kyläilemässä Helsingissä. Päällä oli tämän hetken lempparipaita ja -farkut. Harvoin ihastun napakkoihin farkkuihin, mutta kyseinen malli vajaamittasine lahkeineen on vaan ihan törkeän kiva! 

 

Photos: Kaisa Turunen / edit: me

 

Gina Tricot top

Chloé bag

Gina Tricot jeans

Vagabond/Zalando sandals

Rayban sunnies

 

xx Sara

Pages