Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Oltiin toissailtana Tukholmassa illallisella, jossa tutustuttiin kahteen ruotsalaiseen kolleegaan, Ebbaan ja Emiliaan. Heidän podcastinsa ovat nousseet tunnetuiksi Ruotsissa ja me tietysti Mariannan ja Elisan kanssa uteliaina tiedusteltiin, että miten he aloittivat ja millaisista aiheista podeissaan keskustelevat. Käytyämme läpi aihetta, Emilia heitti kommentin:

"You three should start your own podcast series!?"

Hymyiltiin ja nyökkäiltiin, niin miksipäs ei. Muttei kuitenkaan. Eihän kukaan podcasteja Suomessa kuuntele (jos Jari Sarasvuon juttuja ei lasketa)? Eikä nyt ainakaan meidän juttuja, vai?

Aihe jäi muhimaan, ja nostettiin se illalla uudelleen esiin. Ollaan tyttöjen kanssa jo pitkään puhuttu, että olisi kiva tehdä keskusteluvideoita Youtubeen. Keskustella ajankohtaisista, merkittävistä aiheista. Itseään mietityttävistä, vaikeistakin aiheista. Mutta mihin sitä kuvaa tarvitaan, jos paino on keskustelussa? Ehkä podcastit sittenkin voisivat olla meidän juttu?

 

 

Ja niimpä me tartuttiin tähän. Nauhoitettiin ensimmäinen podimme eilen. Ihan extempore. Puhelimella, hotellihuoneen sängyssä. Kuinka vaivatonta!

Ensimmäisessä podissa esitellään Mariannan ja Elisan kanssa toisemme. Kaksi kertoo aina millainen tyyppi kolmas on, oikeasti. Hommahan meni heti aika diipiksi, tuli tippa linssiin jo vaikka tämän ensimmäisen julkaisun piti olla ihan huoleton homma <3 

Suunniteltiin, että aiheiksi voitaisiin nostaa tänä syksynä ainakin kiusaaminen, tavoitteiden toteuttaminen ja kuolema. Mikäli teillä tulee ideoita podeihin, niin pistäkää ihmeessä kommenttiboksiin.

Musta todella tuntuu, että tästä voi tulla kaivattu lisä omaankin blogiin. Jännittää hyvällä tavalla.

 

Pictures: Marianna Mäkelä // edit by me

Nelly jeans (here*)

Lindex knit

Gucci belt

*adlink

 

 

Ensimmäisen podcastimme pääset kuuntelemaan TÄÄLTÄ

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Origins

 

Elokuu vetää viimeisiään. Vauhdikas kesä ja sen riennot näkyvät kasvoilla. Iho kaipaa kosteutusta ja lisäbuustia.

Törmäsin Origins:in Ginzing Tinted Moisturizer päivävoiteeseen vasta tässä kuussa. Tuoteselosteessa luvattiin välitöntä energiabuustia, mikä kuulosti niin hyvältä, että nappasin voiteen päivittäiseen käyttöön. 

 

 

Kahvipapuja ja gingsengjuurta sisältävä tehotuote kosteuttaa, suojaa ja energisoi ihoa. Kevyesti sävyttävä päivävoide tuo iholle välittömästi ihanaa kesän hehkua. Iho näyttää energiseltä ja terveeltä. Plussaa 40 suojakertimesta! 

Origins:n Ginzer-tuoteperheeseen kuuluu pari muutakin supertuotetta, joihin olen tykästynyt. Kosteuttavat Energy Boosting -geeli ja Energy Boosting -voide ovat tällä hetkellä Tinted Moisturizer -päivävoiteen kanssa kovassa käytössä :) Aivan mahtava trio.

 

pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Me päästiin Annikan kanssa tekemään viime vuoden lopulla jotain todella erilaista, kun Asenne Surfin heput veivät meidän tutustumaan heidän paikallisen perheen pitämään, pieneen tehtaaseen Balilla. Saatiin suunnitella omat paidat, omat hyväntekeväisyyspaidat! 

Paidan malli on täydellinen, suosikkini Asenne Surfin mallistosta. Iso ja löysä. Sellainen jonka kanssa pärjää ilman housujakin (ainakin Balilla. Ja kotona). Printtiin vaikutti varmaan se tosiasia, että avokadoja  upposi Canggun ravintoloissa useampi päivässä :D Ne taisivat olla mielessä kangaskauppaan astuessanikin, haha.

Paras osuus on vielä kertomatta. Päätettiin nimittäin yksissä tuumin lahjoittaa toppien tuotto kokonaisuudessaan Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle. Ostamalla avokadotopin, olet siis mukana tukemassa sairauden kanssa kamppailevia pieniä <3

Maailman kivoin kotipaita, sitä tämä todella on. Saan hyvän mielen joka kerta kun kaivan topin kaapista. Tälläkin hetkellä se on mulla yöpaitana Tukholmassa mukana :) 

 

 

xx Sara

Ladataan...

Pages