Ladataan...
Tickle Your Fancy

Lasissahan ei todellakaan ole roseeviiniä, niin kuin voisi ehkä pikavilkaisulla kuvitella, vaan kuulkaas camparia ja kirkasta viinaa. Ainoat asiat, jotka hotellin minibarista löytyivät somisteeksi :D Näillä mennään!

 

Näitä kamppiskuvia kuvatessamme, pyöri ympärillä iso jengi valmistelemassa samassa tilassa järjestettävää viikonlopputapahtumaa. Siellä siivottiin ja maalailtiin isoja pahveja. Se mikä tästä teki hauskaa, oli että kaikki olivat pukeutuneet rooliasuihin. Oli krokotiileja, teräsmiehiä ja Peppi Pitkätossuja. Todellä hämmentävä kuvauspäivä :D

 

Jonotin tähän keinuun 15 minuuttia. Oli muutama muukin innokas paratiisikeinukuvaaja :D

 

Tätä kuvaa ottaessani takapenkillä kiljui kaksi mimmiä, että lopeta nyt hullu ja, että kohta mä kolautan jalkani johonkin puuhun

 

Oltiin pressireissulla Tukholmassa ja noin 10 minuuttia ennen tämän kuvan ottamista oltiin kuultu, että asiakas oli buukannut meille vahingossa hotellin väärälle päivälle. Istuttiin kadulla ja mietittiin, että jahas mitähän seuraavaksi :D

 

Kuvausreissu Ylläksellä. Aurinkoinen päivä vaihtui yhtäkkiä jäätävään pakkasmyrsyyn. Lämpötila oli jotain -20c ja mulla oli päällä ohut kuoritakki. Parasta oli kuitenkin, että Elisalla ei ollut kypärän alla edes pipoa :D Laskettiin aina yksi mäki ja sen jälkeen istuttiin kaakaolla tunti. Menee ne laskupäivät näinkin!

 

Kuvaa ei suinkaan ole otettu dronella, kuten voisi ehkä kuvitella. Poikaystäväni nimittäin kiipesi yllä olevalle sillalle ja meikäläinen meloi jäätävään vastavirtaan ja molemmat karjuivat toisilleen, eikä kumpikaan kuullut mitään :D Ihan hyvä kuva tuli kuitenkin, haha. Ja melontareissu oli kyllä muuten ihan mahtava!

 

Tuli aivan hullu kiire tämän näköalapaikan kanssa. Aurinko oli jo laskenut vuorien taa kylässä kun lähdettiin juoksemaan portaita ylös. Paitani on tässä kuvaushetkessä aivan litimärkä, siis ihan kauttaaltaan ihossa kiinni. Olen epätoivoisesti yrittänyt editoida sitä vähän freesimmäksi, haha.

 

Tässähän ei ole siis mitään järkeä. Kolme ihmistä ei mitenkään voi mahtua yhden hengen riippumattoon :D Oli aika kiinnostava kuvaustilanne. Näytti varmaan fiksulta vierestä katsottuna, haha.

 

Kävin samassa spotissa kyykkypissalla heti kuvan jälkeen.

 

 

xx Sara

 

Aikaisemmat postaukset:

10 x Se mitä en kertonut...

14 x Se mitä en kertonut...

 

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lindex

 

Tuntuu, että joka sesonki Lindex näyttää enemmän ja enemmän omalta. En osaa sanoa kumpi tässä muuttuu, minä vai vaatemerkki, mutta tällä hetkellä Lindex on noussut yhdeksi suosikki vaatekaupoistani. Tuotteet ovat trendikkään naisellisia ja niistä löytyy kivoja yksityiskohtia. Erityisen kovan vaikutuksen minuun teki uusin nettikaupassa ja myymälöissä oleva syysmallisto, jonka tuotteita onkin tänä syksynä näkynyt päälläni harva se päivä. Niin inspiroiva!

 

 

Nopein ja helpoin tapa päästä käsiksi syksyn trendikkäimpiin tuotteisiin on ehdottomasti Lindexin verkkokauppa. Sieltä löytyy koko mallisto ja vieläpä kivoja ideoita syysuutuuksien stailaamiseen. Kokojakin lisätään jatkuvasti! Mikäli oma kokosi uupuu, voit pyytää sähköposti-ilmoituksen, joka lähetetään heti kun uusia kokojan saapuu nettikauppaan.

Sivuilta löytyy perinteisen selkeän nettikaupan lisäksi oma osio uutuustuotteista ja parhaiten myydyistä tuotteista. Myös Premium Quality-tuotteet (superkivoja kashmirneuleita!) ja ympäristöystävälliset tuotteet on kasattu omille sivulleen! 

 

Lindex knit (similar here) // Lindex skirt (here)

 

Kasasin Lindexin nettikaupan valikoimasta suosikkejani alle. Aluksi niitä oli melkein 20, sitten rajasin yhdeksään... hah! Alla olevista 2, 3 ja 7 löytyvät omasta vaatekaapistanikin :)

HUOM! Saan jakaa teille Vip-alennuskoodin, jolla saatte 20% alennusta valitsemastanne tuotteesta Lindexin verkkokaupassa! Koodi on vip20fi ja etu on voimassa 8.10 asti! Toivottavasti löytyy jotain kivaa piristystä syksyyn :)

 

 

LINDEX MASTRPIECES -20% (vip20fi)

 

 

 

 

1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here // 6. here & here // 7. here // 8. here // 9. here

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Kun...

... metroasemalla kunnon orkesteri soitti GOT:in tunnaria. Ihan mielettömän hienon kuuloista!

... törmäsin vanhaan luokkakaveriini, itseasiassa kahteen!

... hukutin kelloni menomatkalla palaveriin (huom. keskustasta Lauttasaareen), löysin sen kahden tunnin päästä paluumatkalta. Siinä se tienposkessa kimmelteli nätisti!

... Mokon intialainen linssikeitto oli taivaallista <3

... kroppa tuntui mukavan vetreältä eilisen joogan jäljiltä.

... UPS toi paketin Peak Performancelta. Siellä oli ehkä maailman kaikkeuden siisteimmät untuvatakit (x 2!!). Apua!!

... aurinko paistoi työhuoneen ikkunoista sisään niin nätisti koko iltapäivän!

... Elisa tuli kotiin Nykistä ja käytiin pitkästä aikaa kuvaamassa, jihuu.

... kuulin, että Sohvaperunoiden uusi kausi käynnistyy huomenna!!!!!

... mennään meidän 8 hengen kaveriporukalla syömään illalla meksikolaista, kuin kiva!

 

 

xx Sara

Ladataan...

Pages