Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Jo monta vuotta olen haaveillut huskyajelusta. Kuinka ihanaa olisi kietoutua viltteihin ja matkustaa koiravaljakolla järven jäällä (lempielokuvani lapsena: Balto...) ?!

Viime jouluna saatiin sitten poikaystäväni perheeltä lahjaksi kyseinen retki Levillä. Aktiviteetti oli tarkoitus toteuttaa pääsiäislomalla, jolloin oltaisiin mestoilla koko porukan voimin!

Tänään hypättiin Levin mökin edestä taksiin ja matkustettiin 10 km:n päähän huskyfarmille. Meitä oli oppaajien lisäksi vastassa maailman ihanin farmikoira Pam (ensimmäinen kuva) <3. Ennen rekeen hyppäämistä tutustuttiin farmiin ja sen elokuvissakin näytelleisiin koiriin. 

Aamu oli upea. Mittari näytti -3 ja taivas oli kirkkaan sininen. Rekiajelu kimaltelevalla hangella oli mieletön. Ehkä parhaimpia joululahjoja ikinä!

 

 

xx Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Terveisiä Leviltä! Aurinko paistaa ja tunturi on täynnä hilpeää jengiä. Antti Tuisku raikaa joka terassilla. Tuttujakin näkyy tasaisin väliajoin. 

Pääsiäisen vietto on siis alkanut mitä mainioimmissa merkeissä!

Ensimmäinen laskupäivä on tosiaan takana, after skissäkin käytiin! Puhetta oli jossain vaiheessa pidemmästäkin illasta, mutta saunan ja ruoan jälkeinen kooma sai kaikki sänkyihin ennätysajassa. Huomenna uusi yritys :D

Ihanaa olla täällä!

 

Peak Performance ski clothes

POC goggles

 

 

xx Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Bubbleroom

 

Mikä ihana ihana pääsiäisviikko. Aurinko, kuivat kadut ja keittiön pöydällä komeileva pajunkissakimppu ovat saaneet meikäläisen kevätmielen ihan uusiin ulottuvuuksiin. Ratikan tai bussin sijasta olen taittanut pidempiäkin matkoja jalan ja juonut jopa vuoden ensimmäiset terassikahvit!

Kevät on näkynyt tällä viikolla myös pukeutumisessani. Päälle on valikoitunut mekkoja, hameita ja huulipunaa -yes!

Yhteistyössä Bubbleroomin kanssa pääsin valitsemaan heidän kevätmallistostaan omia suosikkejani. Yhdistelin neljästä vaatekappaleesta kaksi erilaista, omalle tyylilleni ominaista kevätasua.

Kumpi asuista on enemmän mieleesi? :)

 

 

1. DRESS + JEANS

Bubbleroom dress // Bubbleroom jeans 

 

Punainen mekko, joka toimii keväällä farkkujen kanssa ja kesällä sellaisenaan, oli ostoskorissa ensimmäisenä. Valitsin mekon kaveriksi kevätklassikon: vaaleat farkut. Nämä joustavat, korkeavyötäröiset farkut ovat btw ihanat päällä!

Mekon ja farkkujen yhdistelmästä on tullut suorastaan tavaramerkkini. Kerrospukeutuminen on lempipuuhaani ja tämä poolon, farkun ja mekon yhdistelmä on hyvä esimerkki siitä. Asu on sopivan leikkisä, huoleton ja raikas!

 

 

 

2. SCANDINAVIAN BASICS

Bubbleroom shirt dress // Bubbleroom pants

 

Kuten näistä kahdesta lookista näkyykin, olen tykästynyt tunkemaan poolopaitaa vähän asuun kuin asuun :D Poololla on parikin funktiota: sen lisäksi, että se lämmittää tuo se myös trendikästä twistiä kokonaisuuteen.

Kuten ensimmäisessä, myös toisessa asussa on meikäläisen tyylille ominaisia elementtejä: oversized kauluspaita, culottes-housut ja tennarit. Ja se poolo. Raidallista kauluspaitaa ei ole voittanutta, tästä vaatekappaleesta tulee niin vahvat kevätvibat! <3

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

xx Sara

Pages