Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

mökkilakanat, joissa on muurahaisten ja marjojen kuvia

siniruutuinen riippumatto ja merimaisema

kun perustettiin kesällä -96 diy kasvohoitola: pistettiin silmille koivunlehdet ja kutiteltiin poskia heinillä

aarreradat, jotka oli aina ihan hurjan jännittäviä

vesivärit ja savityöt

tikkakisat

​öiset ulkohuussireissut otsalampuissa

 

 

ristiseiska

aikuisiällä geokätköily (ja tasan yksi geokätkö 10 km säteellä)

rakennettiin lapsena kalliolle muodostuneista lätäköistä käpyjä, kaarnaveneitä ja havunokaisa apuna käyttäen pieniä kyliä

Iskelmäradio

mökkivaatteet: äidin ja isän yliopistokollarit ja anorakit

kun lähdettiin sokerihimoissamme hakemaan jäätelöä ja karaa soutuveneellä

 

 

laituriaamiaiset

kun tiira nokkasi siskon päähän reiän

Tanelin uusi polkupyörä -kirja (!!!)

pituuksien merkkaaminen alamökin vaatekaapin oveen

muurinpohjaletut

ulkohuussin muodonmuutos: seinien koristelu itsetehdyillä tauluilla

 

pictures: Jossu Rontu // edit by me

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Ambassador: Segafredo

 

Kesäkuu on ihan kohta täällä?! Voitteko kuvitella, vasta kesäkuu! Ei esimerkiksi heinäkuu, joka tuntuisi huomattavasti luonnollisemmalta tällaisen helleputken jälkeen?! 

Oletteko suunnitelleet kesäkuukaudet täyteen ohjelmaa vai meinaatteko mennä fiilispohjalla? 

Meillä reissuja, festareita, mökkiviikonloppuja ja häitä on lyöty lukkoon jo kuukausia sitten, mutta haluttiin raivata aikaa myös extempore-ohjelmalle. Sellaiselle, jota voidaan toteuttaa säävarauksella ja hetken mielijohteesta! 

 

 

Someloma

Kollegoistani inspirituneena olen minäkin suunnitellut kesälle muutaman päivän täydellisen someloman, jonka aikana pistän yksinkertaisesti puhelimeni pois päältä. Ehkä mieluiten muutkin ruudut! 

Viikko mökillä

Lapsena saatettiin olla mökillä monta viikkoa, nykyään mökkeily on pikemminkin satunnaisia öitä siellä täällä. En muista milloin olisin viettänyt mökillä seitemän päivää putkeen. Tänä kesänä sen aion kuitenkin tehdä. Mökki on muuten myös mainio paikka toteuttaa edellä mainittu someloma!

Kesäteatteri

Edellisestä kesäteatterista on kulunut jo tovi. Tänä kesänä on päästävä taas Suomenlinnaan! <3

Melontaretki

Käytiin viime kesänä lyhyellä melontareissulla, mutta tälle kesälle suunniteltiin samaa hieman pidempänä. Pelkkä ajatus heinäkuisesta melontareissusta Repovedellä saa suupielet hymyyn!

Extempore road trip

Road trip Lappiin tai vieraampaan Suomalaiseen kaupunkiin. Miksei Ruotsiin tai Tanskaankin?! Parhaat roadt ripit syntyvät yleensä hetken mielijohteesta! Katsotaan mihin tie vie.

Yö teltassa

Tänä kesänä haluaisin päästä telttailemaan. Edes yhdeksi yöksi. Nuotion polttoa, uimista ja riippumaton virittelyä! 

Pulloposti

Toissakesänä kirjoitettiin pullopostia. Kyllä, 26-vuotiaina. Runoiltiin kirjeeseen vaikka mitä ja heitettiin pullo mereen mökin laiturilta. Nähtiin silmissämme jo otsikot, kun viidenkymmenen vuoden päästä joku lopulta pulloomme törmäisi :D Todennäköisestihän pullo jämähti mökkinaapurimme kaislikkoon, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

Muuta?

Tennismatseja, auringonlaskupiknikkejä, pyöräretkiä, saariretkiä ja tietenkin kahvia. Terassikahveja, laiturikahveja ja puistokahveja - ihanaa!

 

 

Pssst. kahvifanit (ja oikeastaan muutkin)! Mikäli ette vielä seuraa, niin pitäkää ihmeessä seurantaan meikäläisen ylläpitämä @segafredosuomi-instagram-tili! <3

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Suupielet vääntyvät väkisin hymyyn kun mietin viikonloppua. Miten mainio, ja miten random! Viikonloppu ei mennyt ollenkaan suunnitelmien mukaan, ja sehän tässä parasta olikin.

Yksi suunnitelma kuitenkin piti: lauantaina vietettiin Janitan synttäreitä. Ja kekkereiden pukukoodi kuului jantsamaiseen tapaan näin: pue päällesi väriä, mutta vain yhtä (pystytte tähän tyypit, tiedän sen!).

Oli aika kaivaa kaapista vähäiselle käytölle jäänyt vaaleansininen jakkupukuni. Sen kaveriksi baskeri, massiivista juurikasvua peittämään nääs. 

Takki on sen verran pitkä, että se menisi varmaan hyvin ilman housujakin. Sitä riskiä ei kuitenkaan tällä kertaa otettu. Joku toinen kerta sitten. 

Asuihinsa panostanut värikäs juhlaväki, ongintaa, tanssirinki ja sokeriöverit. Kyllä oli lystiä! Iso kiitos vielä Janitalle huikeista kemuista ja kaikille asianosaisille ikimuistoisesta illasta!

 

Pictures: Johanna Rontu // edit by me

 

Nelly suit

Gucci bag

Puma sneakers

 

xx Sara

Pages