Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Vietettiin viikonloppu Kotkan Meripäivillä. Oli ihana palata kotikaupunkini vuoden vauhdikkaimpaan viikonloppuun parin vuoden tauon jälkeen. Paljon tuttuja, paljon tanssimista. Sangriaa, aurinkoa, rantalentistä ja auringonlaskuja. Kotkan maauimalassakin käytiin 7 vuoden tauon jälkeen (legendaarista!).

Juteltiin viikonloppuna erään ystäväni kanssa töistä ja valokuvaamisesta. Hän ehdotti, että minun pitäisi viettää muutama päivä kokonaan ilman kameraa. Mennä mökille ihastelemaan auringonlaskuja ilman taltioimispakkoa tai viettää päivä turistina Helsingissä ilman kameraa.

Vastaukseni kuului: "Kuulostaa aivan ihanalta ja arvaa mitä, tätä tulee tehtyä ihan jatkuvasti."

Tilanne on ristiriitainen. Silloin kun lähden mökille, pidän vapaapäiviä tai vietän muuten vaan kamerattomia/somettomia viikonloppuja, ei niistä jää mitään "todistusaineistoa".

Saatan vapaapäivänä jakaa vanhan kuvan somessa tai julkaista ajastetun postauksen, mutta niillä ei ole mitään tekemistä reaaliajan kanssa. On täysin eri asia julkaista vanhoja valmiiksi tehtyjä kuvia, kuin tuottaa ja jakaa päivittäin sisältöä reaaliajassa.

Helposti tulee ajateltua, etteivät bloggaajat tai Instagramia työkseen pyörittävät kulje mihinkään ilman kameraa. Totuus on, että kyllä me kuljetaan. Ajatusmaailma on pikemminkin niin, että kameran ollessa mukana ollaan "työajalla" keräämässä sisältöä kanaviin kun taas vapaapäivinä kamera jätetään kotiin.

Valokuvaaminen on osa työtäni ja rakas harrastukseni, mutta en minä sitä joka päivä tee, en edes joka toinen. Välillä voi mennä viikkojankin. Suoraan sanottuna ahdistaa ihan suunnattomasti pelkkä ajatus, että minun pitäisi kuvata sisältöä kanaviini joka ikinen päivä.

Kaikki hetket eivät kaipaa konkreettista jaettavaa taltiointia, eikä jokaisesta kesämuistosta löydy visuaalista todistusaineistoa. Elämää on kameran rullan ulkopuolellakin, ja siitä on tässä jakamiskulttuurin keskellä hyvä itseään välillä ihan jokaisen meistä muistutella :) 

 

Tässäpä muutamia muistoja sekä asiakkaiden käyttöön tehtyjä valokuvia tältä kesältä!

 

 

Psst. OP-Media teki meikäläisestä ja työstäni aika kiinostavan haastattelun! Pääset lukemaan jutun täällä: 

"Ahkera vaikuttaja voi takoa rahaa: ”Ei kukaan tätä työkseen tekevä käy huvikseen tapahtumissa pyörimässä”.

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Sisustuskuulumisia, pitkästä aikaa. Tällä kertaa kuvissa meidän olkkari!

Mitä uutta olohuoneessamme on?

Pintarempan yhteydessä vaihdettiin tosiaan lattia leveämpään ja vaaleampaan lankkuparkettiin sekä korvattiin makuuhuoneen tammiset raskaat liukuovet lasisilla.

Muuton yhteydessä tehtiin myös uusia kalustehankintoja. Neliöitä tuli kymmenen lisää ja uusi avarampi kämppä kaipasi hieman erilaisia kalusteita.

Päivitettiin vanha sohvamme Hakolan vihreään samettiseen (tästä ollaan unelmoitu pitkään!), hommattiin uudet lamput ruokailutilaan, ostettiin uusi pienempi peili ja hankittiin pienemmän sohvapöydän rinnalle samanhenkinen isompi. Ja viime viikolla ostettiin kasa viherkasveja tuomaan lisää väriä vaaleisiin pintoihin.

 

 

Täällä alkaa olla jo ihan valmista. Ainoastaan pari seinää kaipaa tauluja ja listat asentamista, muuten homma on purkissa!

Yksi kämpän parhaista ominaisuuksista on sen valoisuus, ja se välittyy hyvin tässä tilassa. Kiitos Erkkerin, valoa riittää - etenkin nyt kun kevään mittainen julkisivuremppamme valmistui. Tunnelma kotona muuttui kertaheitolla kun telineet purettiin ja kämpän 10:stä ikkunasta alkoi tulvia valoa sisään (oikeasti se muuttui vasta kun jaksoin pestä nuo kuraset ikkunat...:D). 

 

 

 

xx Sara

 

 

Lue myös:

Uusi koti: sisustus ja pintaremontti

Uusi koti: Ensimmäiset kuvat & lasiovet

Uusi koti: Makuuhuone

 

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Tiedättekö kun joskus ohitat jonkun pariskunnan tai porukan ja satut kuulemaan hämmentävän pätkän heidän keskustelustaan. Sitä alkaa väkisinkin kelailemaan, että mikähän juttu tämä oikein oli. Välillä nämä naurattaa pitkäänkin. 

No oletteko koskaan miettineet, että mitähän hämmentäviä pätkiä teidän keskusteluista on kuultu? Kammottava ajatus, eikö? :D

Jos olisit tällä viikolla seisonut meikäläisen kanssa samoissa liikennevaloissa, kävellyt ohi kun tilasin jäätelötötteröä, istunut Mustikkamaan kallioilla viereisellä viltillä tai jonottanut samassa jonossa take away kahvia, niin olisit todennäköisesti kuullut jonkun näistä...

 

 

"...mulla tulee Patti Smithistä aina vaan mieleen Patti Smurffi"

"...mä näin yhtenä päivänä Iivo Niskasen keskustassa. Se näytti jotenki erilaiselta ilman niitä suksia"

"...miten vaikeeta veneellä ajaminen muka voi olla? Sitä paitsi Elisa sano, että ne väylämerkit voi vaan googlaa. Toi valkonen tötsä on varmaan et pitää kiertää vasemmalta... eiku toi yks meni nyt kyllä oikeelta"

"...mä pidän silmät tälleen puoliks kiinni etten nää jos tääl onki sinilevää"

 

 

"...sä näytät kävelevältä Instagram-kuvalta!"

"...siis miksi ihmeessä kukaan haluais Alepa-fillarin omaan hääkuvaansa?! Ellei ne oo muuten tavanneet niin, että se mies on antanut vikan Alepa-pyörän sille naiselle - varmasti ovat! Eikä miten söpöä!!!"

"...oispa suolakurkkuja"

"... ostikohan meijän teiniajan kolmekymppisetki jotain puhallettavia kännykkätelineitä ja laavalamppuja, vai oliks ne vaan teinien juttu?"

"...mul on taas se et sanon aina Isac Elliotia vahingossa Isac Newtoniks"

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

Ganni shirt

Cheap Monday jeans

Zara sandals

Brixton hat

Chloé bag

 

xx Sara

Pages