Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Tuuli ei tunnu enää elokuulta. Se on voimakas ja kolea, ja tervehtii minua jo heti ulko-ovella. Vedän pipoa syvemmälle päähän ja suljen oven.

Kello on puoli kahdeksan. Päätin lähteä aamulenkille.

Aamu on aurinkoinen. Sellainen kiiltokuvamainen syysaamu, joka tulee ensimmäisenä mieleen kun miettii kaunista syysaamua. Suuntaan harjulle ja lähden hölkkäilemään hiihtolatuja pitkin. Niin puhdasta ja kaunista. Voin vaan kuvitella kuinka upealta täällä näyttää parin viikon päästä ruskan ollessa kauneimmillaan. Pitäisi juosta useammin metsässä, mietin.

Viiden päivän kuvausreissu Levillä on tuntunut lomalta. Tämä on ensimmäinen kertani Lapissa talvisesongin ulkopuolella, muttei takuulla viimeinen. Ensi syksynä uudestaan. Ja ehkä kesälläkin. 

Tänä iltana hypätään revontulilautalle. Josko tuleva yö olisi se ensimmäinen kerta kun näen revontulia!

 

viimeinen kuva: Tomi Taskula

 

* pr-reissun Levillä tarjosi Levin matkailu

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Tänä aamuna herätyskello soi 7:50. Sänky tärisi oudosti eikä ilmassa haissut kodilta. Meni hetki ennen kuin muistin missä olin käynyt nukkumaan: yöjunan makuuvaunussa.

Ylös, ulos (hytistä ulos) ja ravintolavaunuun aamupuurolle. Matkaa oli tehty jo 14 tuntia ja vajaan tunnin päästä olisimme perillä Kolarissa. Kolarista olisi vielä parin tunnin bussimatka kohteeseen eli Leville.

Aurinko paistoi ja ilmassa tuoksui kirpeä syksy kun kurvattiin Sirkan kylään. Lämpömittari näytti + 6.

Minua hymyilytti. Se, että saataisiin viettää loppuviikko näissä maisemissa tuntui aivan mielettömän ihanalta.

 

 

Iltapäivän visiitti Halipuun metsässä tuli tarpeeseen, koko nelikko oli matkustuksesta väsähtäneitä. Riitan peitellessä meidät metsässä patikoinnin jälkeen riippumattoihin, nukahdimme jokainen alta aikayksikön. 

Syötiin mustikoita ja puolukoita, joita koko metsä oli aivan pullollaan. Käytiin jopa halaamassa puita. Useampiakin.

Juteltiin kulttuurieroista ja Lapin hienoudesta samalla kun Riitan mies Steffan, Camp Fire Barista, valmisti meille nuotiokahvit. Parhaimmat nuotiokahvit muuten ikinä.

 

*Reissun ja aktiviteetin tarjosi Levin matkailu

 

Jättimäinen kiitos tästä kokemuksesta Leville ja Halipuulle. En keksi parempaa aloitusta meidän lappireissulle <3

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Polttarit, joita olen odottanut kuin kuuta nousevaa! Poikaystäväni siskoista toinen menee pian naimisiin, ja me kookonnuttiin 10 hengen porukalla juhlimaan tätä ihanaa morsianta.

Oli ihan mieletöntä tavata kaikki Johannan läheiset ystävät, joista olen kuullut paljon tarinoita.

Polttaripäivä oli yhtä tunteiden vuoristorataa: itkua, naurua ja itkunaurua. Päivän luonteesta kertoo jotain se, että istuin illallisen aikana vessassa kun alkoi yhtäkkiä naurattaa hetki sitten käydyt pöytäkeskustelut niin paljon etten meinannut kertakaikkiaan päästä pöntöltä ylös :D Miten tällä porukalla voi olla niin huikeita gynetarinoita jaettavanaan, kysympähän vaan :D

 

 

Päivä alkoi aamiaisella meidän kotona. Oltiin huijattu, että mennään koko perheen voimin myymään siivouspäivään ja morsiamella olikin kassillinen myyntitavaraa mukanaan, haha.

Aamiaisen jälkeen matka jatkui Keilaniemen Laguuniin, jossa oli ohjelmassa wakeboardausta ja SUP-pooloa. Vedessä riehumisen jälkeen lilluttiin pari tuntia vielä saunalautalla ja syötiin lounaaksi hamppareita. Nam!

Laguunista matka jatkui limusiinilla kohti keskustaa. Kaiuttimista pauhasi 2000-2005 R'n'B hitit - yes!

Käytiin heittämässä kamat hotellille ja lähdettiin Eiraan, Craft Beer -tapahtumaan. 

Illalliseksi kaasot olivat valinneet Taqueria El Rey:n maistelumenun. Meksikolaiset herkut maistuivat aivan jär-kyt-tä-vän hyviltä.

Meksikolaisen illallisen jälkeen jatkettiin vielä bailaamaan.

 

*Laguuni tarjosi meille wakeboardauksen ja saunalautan yhteistyön tiimoilta.

 
 
 
Luoja miten hauska päivä, joka jatkui itse asiassa vielä seuraavan päivän hotelliaamiaiseen asti. Veikkaan, että häistä tulee vähintään yhtä huikeat!

 

 

xx Sara

Pages