Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Minulla oli oma lehmä ojassa kun sovin tänä aamuisen palaverin ravintola Tanneriin. Pääsisin vihdoin testaamaan Helsingin Kalliossa hiljattain avanneen ravintolan kovaan hypeen nousseen aamiaislistan! 

Olin piipahtanut Tannerissa kahvilla, mutta ruokaa en ollut ravintolassa vielä maistanut. Täältä saa oikeastaan ihan kaikkea aamusta iltaan. Aamupalaa on tarjolla ma-la ja vaihtuvaa lounasta tarjotaan joka arkipäivä. Iltamenusta löytyy jaettavia annoksia ja pitsaa. Tiistaista lauantaihin ravintolassa on tarjolla myös musiikkia: joka päivälle on uusi dj!

 

 

En yhtään ihmettele miten aamiaismenusta on tullut näin kova hitti. Listalla on vaikka mitä. Smoothie bowleja, puuroa, jogurttia, mehuja, herkullisia leipiä ja laaja kattaus erikoiskahveja. 

Tanner on sisustukseltaan kaikkea muuta kuin tyypillinen "smoothie bowl kahvila". Loft-henkinen, tyylikäs ravintola viestii pikemminkin perinteisemmästä illallisraflasta. Ihan mahtavaa, että ovat päätyneet tekemään näin kattavan menun.

Valitsin aamiaiseksi viherkulhon ja kookospohjaisen punajuurilatten. Päätettiin vielä jakaa vohveliannos kolmeen pekkaan. Ihan mielettömän hyvää! En malta odottaa, että pääsen testaamaan paikan pitsat!

 

 

 

Tanner - Hämeentie 11

 

BREAKFAST

Mon–Fri 8.30–15

Sat 10–15

LUNCH

Mon–Fri 11–15

DINNER

Mon–Thu 16–22

Fri-Sat 16-23

 

 

xx Sara

Ladataan...

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Pikaterkut työhuoneelta! Breikki raportoinnista tähän väliin.

Kuuntelen Ashantia ja seurailen valuvia vesipisaroita isoissa ikkunoissa. En voi uskoa, että meidän pitää luopua työhuoneestamme tämän vuoden loppuun mennessä. Meinaavat rakentaa tähän hotellin. Ja huomattavasti aiemmin, kuin oli alunperin tarkoitus, kurjuus! Tosin tästä rakennuksesta tulee varmasti mieletön hotelli, ei siinä. Mutta toivottavasti tämän tilalle löytyy vähintään yhtä ihana uusi työhuone.

Ollaan pian kokoontumassa juurikin työhuoneen porukan kanssa pieneen koulutukseen, jossa jokainen tuo pöytään omaa osaamistaan. Jaetaan vinkkejä ja huomioita viime kuukausilta. Käydään läpi onnistuneita kampanjoita ja uusimpia sometrendejä. Aina yhtä inspiroivia tapaamisia nämä!

Päivän toinen kohokohta on ehdottomasti tänään alkava saunavuoromme! Jostain syystä aktivoiduttiin taloyhtiön saunan osalta vasta pari päivää sitten ja saatiin keskiviikkoinen saunavuoro. En ole edes käynyt koko kasikerroksen saunatiloissa, vaikka ollaan talossa jo 5kk asuttu.

Ihanaa sateisen tunnelmallista keskiviikkoiltaa tyypit, palataan pian! 

Pssst. uusi podcast ulkona! Jaksossa käydään läpi toistemme somekanavat ja vertaillaan some-minän & todellisen minän eroja!

 

pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Segafredo

 

Syksy, sohvannurkka ja tunnelmallinen musiikki.

Ja kahvihetket. 

Ajattelin piristää syyspäiviänne uudella kahviaiheisella soittolistalla. Kokosinkin yhteen kaikki syysfiilistelyyn sopivat suosikkibiisini, jotka toimivat erityisen hyvin kahvihetkien taustalla. Mukana on uusia ja vanhoja suosikkibändejäni kuten Whitney, Angus & Julia Stone, Maggie Rogers ja Freedomfry.

Listaan pääset käsiksi täällä: 

COFFEE MOMENTS & AUTUMN JAMS

 

 

Kahvifiilistelijöille hyviä uutisia! Kuten ehkä kuvista huomasittekin, Segafredon Suomen markkinoille kehitelty suodatinkahvivalikoima uudistuu! Pausan rinnalle nousee tänä syksynä monta ihanaa makua, joista ajattelin esitellä teillä yhden suosikkini: Biondon.

Biondo tarkoittaa italiaksi vaaleaa, se onkin merkitty paahtoasteeltaan kevyeksi (paahtoaste nro 2). Olen tyypillisesti tumman kahvin ystävä, mutta tästä italialaishenkisestä vaaleammasta minä pidän. Biondoa voi valmistaa niin tavallisella kahvinkeittimellä kuin pressopannullakin - toimii molemmilla.

Biondon alalkuperämaat ovat Honduras ja Vietnam. Se on tuotettu vastuullisesti Rain Forest Alliance sertifioinnin mukaan.

Paketin kyljessä lukee "Fruity in taste" ja se kuvaa kahvia mainiosti. Italialainen laatukahvi hieman vaaleamman kahvin ystäville!

 

Pictures: Kaisa Turunen

 

Joko seuraat kahvihetkiäni Segafredon instagramissa @segafredosumi -tilillä? :) 

 

 

xx Sara

Pages