Päivä Tampereella

minä2.jpg

Paita Marimekko – Lasit rayban – housut h&m – kengät vans – reppu fjällraven kånken – kello polar 

Jo toistamiseen Tampereen uudessa kauppakeskuksessa Ratinassa vierailtuna, oli kauppakeskus menettänyt minun silmissäni uutuuden vihätyksensä. Ensimmäisellä kerralla ( toisena avajaispäivänä ) Ratina näytti sen parhaat puolensa. Toisella kerralla näin heinäkuun puolessa välissä ei ollut oikein mitä odottaa muutakuin monkin vaateliike ja muumi kahvila jonka piti aueta muistaakseni kesäkuun puolessa välissä, no eipä näkynyt kahvilaa missään. Vaikka ns alku viehätys oli kadonnut pidän silti ratinaa yhtenä suomen hienoimmista kauppakeskuksista.

Palatkseni monkiin ai että kuinka rakastankaan heidän vaatteitaan ja hiukan erilaisempia vaatteita mitä muut vaateketjut tarjoavat. Harmi ettei Turussa ole monkia ( toivottavasti vielä jonain päivänä sekin vaateliike tänne saataisiin )

Ilokseni huomasin että koskikeskukseen oltiin avattu lempi suhsi ravintolani ! Luckiefun’s. Jos ikinä mietitte mistä saatte parhaat sushit niin suosittelen ehdottamasti tätä ! Olen jos jonkinlaisissa sushi ravintoissa vieraillut, mutta Luckiefun’s:iin aina palaan kerta toisensa jälkeen.

Ja kun Tampereelle asti lähtee on pakko vierailla mokkamestarien kahvilassa.

 

mokkamestarit.jpg

 

37096629_10212337852146794_2767024812067913728_n.jpg

 

minäjaaino.jpg

– Tiia – 

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *