VIIKKO 2 | KOKO AJAN KIIRE

No huh, toinen viikko takana. Viikkoon mahtui 21 työtuntia, ikea-reissu, ystävän tuparit, pakkausta, muutamat treenit ja sen sellaista. Tuntui, ettei millään kerkeä istahtamaan pitemmäksi aikaa kirjojen ja tabletin ääreen. Käytin myös kuusi tuntia tulevien videoiden ja postausten suunnitteluun, ensimmäisen videon kuvaan jo keskiviikkona ja ajatuksena olisi saada se tällä viikolla Youtubeen! Lämpimät kelit myös pakottivat minut alakertaan keittiön pöydän ääreen opiskelemaan, sillä yläkerran toimipisteellä alkoi olla ihan tukahduttavan kuuma. Keittiössä ja etenkin alakerrassa opiskelu vaatii tavallisesti veronsa – ikinä ei ole täydellisen hiljaista keskittymisrauhaa.

Lukutunteja kertyi tällä viikolla kasaan 12, joista 6 tuntia käytin fysiikkaan, 4 matematiikkaan ja 2 äidinkieleen. Äidinkielestä jäi kaksi aihealuetta käymättä läpi ja matematiikasta yksi – tällä viikolla siis kiritään hieman. Positiivista oli, että fysiikan kakkoskurssi oli aika iisi, eli vaikka tunteja kului, ne olivat mukavia ja motivoivia. Parasta on, kun huomaa itse oman kehityksensä; se motivoi minua jatkamaan entistä kovemmin.

MAANANTAI:

-11-13 fysiikka 2 kappaleet 1-4

-15.30-20 työt

TIISTAI:

-12-14 mafy pitkä matematiikka: kertaustehtävät ja geometria aloitus

KESKIVIIKKO:

-17-19 fysiikka 2 kappaleet 5-8

TORSTAI:

-ei lukemista, töissä 15.30-20

PERJANTAI:

-ei lukemista, töissä 16.15-22.15

LAUANTAI:

-vapaapäivä

-8-10 äidinkieli 2 3/5 aihealuetta

-10-12 fysiikka 2 kappaleet 9-10

SUNNUNTAI:

-12-14 mafy pitkä matematiikka geometria

-töitä 16.15-22.15

Tällä viikolla lähdetään työstämään vielä fysiikan kakkoskurssin kappaleet 11-16 ja tehtävät, sekä aloitetaan fy3. Matikassa kiritään yksi kappale ja tehdään kaksi eteenpäin. Äi 2 loput myös ensin alta ja sitten äi 3 kimppuun. Tällä viikolla on myös autokoulun kakkosvaiheen suoritus sekä hitusen enemmän työtunteja, onneksi enää on kuitenkin vain 8 työvuoroa, jonka jälkeen alkaa 1,5vk kesäloma töistä! Sitten työnteko jatkuukin Tampereella keikkamuodossa ja lukutunteja pääseekin kasvattamaan oikein urakalla.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *