Ladataan...
Tiina Pakkanen

Vuoden vaihde meni mulla influenssan kourissa, ja samalla kertaa säästyin myös pahimmilta pakkasasteilta. Nyt kun ilma on vähän lauhtunut, päästiin pitkästä aikaa kuvaamaan asukuvia. Tärkeämpänä talvella mulle on mukavuus, lämpöisyys ja se, ettei jäädy kalikaksi ulkona kylmässä ja viimassa. Talvi on asukuvien kannalta muutenkin haastavaa aikaa, kun valoisaa on vaan muutama tunti päivässä ja sekin menee mulla useimmiten töissä. Onneksi kevättä kohti mennään ja saadaan lisää valoa ja mielikuvitusta pukeutumiseen! Tuossa kipeänä ollessa oli aikaa haaveilla jo kesän festareista, reissuista ja auringosta, ja nyt tuntuu, että ootan tosi malttamattomana jo kesää. :D 

Tässäpä tämän päivän asu, joka tuli koottua ensimmäisistä vaatekappaleista, jotka silmiin osui aamulla. Tuo takki on ollut loppu- ja alkuvuoden suosikki, ja löysin sen Tallinnan Zarasta synttärilahjana itselleni. Yllättävän lämmin löytö, ja mukavan rento malli, jonka alle saa tarvittaessa useamman kerroksen vaatetta. Halusin jostain syystä yhdistää jättineuleeseen ja tuohon takkiin siniset rikkonaiset boyfriendfarkut, ja parit sukkikset farkkujen alla pelasti paleltumiselta. 

 

Farkut ja neule Ginatricot

Laukku Ted Baker

Pipo Makia

Kengät Dinsko

Hanskat H&M

Takki Zara

Kuvat Anni / Annie Mink

Ladataan...

Ladataan...
Tiina Pakkanen

Moi!

Vuosi vaihtui. Vuoden 2016 loppu meni syyskuusta joulukuun loppuun sellaisella haipakalla, hyvä että pysyin perässä. Vuosi 2016 oli täynnä uusia kokemuksia sekä paljon itsetutkiskelua. Vietettiin ystäväni häitä, tuli hypättyä ensimmäinen benjihyppy, käytyä läpi parit festari ja nähtyä kauan odotettu Sia. Oli vaaleanpunaista hattarahiusta, vaaleaa ombrea, sekä tuttua ja turvallista tummaa. Oli juhlia, PT-treenejä, innokkaampia treenikausia ja sohvaperunakausia. Kesällä mulla oli elämäni ensimmäinen pitkä palkallinen kesäloma ja vietin siitä suurimman osan kotikaupungissa Rovaniemellä, mikä oli ihan parasta. Vaikka tekemistä oli paljon, tuntuu että olin silti suuren osan vuodesta tosi laiska ja saamaton. Tästä syytän osittain Netflixiä. :D

Vaikka vuosi oli täynnä tekemistä, tutustuin sen aikana myös itseeni ja omiin toiveisiin ja haaveisiin tarkemmin. Muutin, sisustin, näin ystäviä ja löysin itsestäni uusia puolia ja mielenkiinnon kohteita. Jostain syystä vuoden aikana kiinnostuin enemmän taas kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, vaikka sairastelin flunssia enemmän kuin viime vuosien aikana yhteensä. Samalla löysin mielenkiinnon kauneuteen, meikkaamiseen ja maskeeraamiseen. Mulla ei ole tarkkaa havaintoa, mistä tuo uusi harrastus lähti liikkeelle, mutta viime aikoina olen harjotellut erilaisia lookkeja ja ollut kiinnostunut kauneuden käsitteestä ylipäätään. Aihe on muutenkin on sellainen, että pinnallisesta sävystään huolimatta se ulottuu pintaa syvemmälle, ja jotenkin mulla kiinnostaisi tutkia sitä enemmänkin. En oo ihan varma itsekkään, mikä siinä kiehtoo tai mitä oikein haen, mutta jotain sisäisen ja ulkoisen kauneuden yhteyttä hyvinvointiin. Tosi selkeää :D 

Tällä hetkellä kiinnostaa:

  • kasvisruoka
  • viestintä ja sisältösuunnittelu
  • kauneus
  • hyvinvointi sisäisesti ja ulkoisesti
  • matkustelu
  • tyyli

Siinä siis aiheita, joista olen viime kuukausina inspiroitunut. Tässä kun noita aiheita mutustelin, niin tajusin, että tämän blogin kauttahan voin toteuttaa itseäni ja käsitellä niitä aiheita, jotka eroaa täysin mun päivätyöstä, mutta joista olen nyt erityisen kiinnostunut. 

En tehnyt aattona varsinaisesti uuden vuoden lupauksia (olin kotona influenssassa Netflixin ja pizzan kanssa) mutta nyt lupaan tehdä yhden. Herätän tämän blogin henkiin ja aktivoidun tällä kertaa oikeasti inspiroitumaan ja toteuttamaan itseäni tämän kautta, ja toivottavasti joskus saamaan myös inspiraatiota aikaan muissa. Katsotaan, mitä tästä tulee, mutta 2017 olkoon blogivuosi ja itsensä kehittämisen vuosi!

PS. toinen uudenvuoden lupaus olkoon vähemmän Netflixiä, enemmän läsnäoloa ja tekemistä. 

 

Ladataan...

Ladataan...
Tiina Pakkanen

Moikka taas pitkästä aikaa!

Viimeisen kuukauden aikana on tullut pari muuttujaa elämään, jonka vuoksi blogi on taas vaihteeksi vähän jäänyt. Nyt yritän panostaa ihan tosissani koska tykkään tästä, mutta mun vaan pitää raivata enemmän tilaa kalenterista tälle hommalle. Tää vaan on niin kivaa, vaikka harvemmin pääsee kirjottelemaan. Nyt flunssan kourissa muistin yhdet arkistoon jääneet asukuvat, eli pistetään ne kehiin! Flunssasta puheenollen - se tunne kun toinen korva avautuu neljän päivän lukossa olon jälkeen. Kuulee taas kuulkaas!

Vaihteeksi mentiin taas mustaharmaalla linjalla. Nämä kuvat on otettu lokakuun puolella, mutta jostain syystä jääneet arkistojen kätköihin. Hyvä, kun tägään nämä postaukset aina "Päivän tyyli" -tunnisteella, mutta harvemmin julkaisen kuvat saman päivän aikana. No, ehkä sillä päivällä ei ole niin merkitystä. 

Täytyy sanoa, että tuo kuvien musta Ted Baker on ollut ihan loistava hankinta. Mahduttaa sisälleen paljon tavaraa, ja sisältä löytyy pienempi erillinen pussukka pikkutavaroille, kuten avaimille ja kännykälle. Ei tarvi enää etsiä niitä sieltä laukun pohjalta, helpottaa varsinkin nyt kun säät kylmenee ja avainten etsiminen näpit jäässä ei oo kovin mieluisaa puuhaa. Mulla on ekaa kertaa asukuvissa myös vuosi sitten hankitut ylipolvensaappaat, jotka halusin yhdistää harmaaseen neulemekkoon. Ylipolvensaappaat oli hyvä valinta sukkahousujen kanssa, kun en halunnut yhdistää mekkoon farkkuja, ja ilma oli kuitenkin jo aika viileä. 

 

Semmonen asu tällä kertaa. Ihanaa viikonjatkoa kaikille!

PS. Mulla on kiinnostanut viimeaikoina kokeilla tehdä jotain videopostauksen tapaista.. katotaan mitä keksin.

Takki Zara

Saappaat Asos

Neulemekko Cubus

Laukku Ted Baker (Stockmann)

Kuvat Anni / Annie Mink

Ladataan...

Pages