Ja ovulaatiotesti näyttää…

Hymynaamaa! 🙂

Tänä aamuna taas tuttuun turvalliseen tapaani kipitin vessaan, revin ovulaatiotestipaketin auki ja pissasin tikkuun. Tämä aamu oli siitä kiva että testi näytti vihdoin positiivista <3 Olen pienen elämäni aikana tehnyt lukuisia ovulaatiotestejä. Tosin ne olivat aina ennen liuskoja ja en ole niillä kertaakaan saanut positiivista tulosta. Olen saanut melkein yhtä tumman viivan kuin kontrolliviiva on ja sen jälkeen viiva on alkanut päivä päivältä haalenemaan. Oletan sen silloin olleen negatiivinen?  No jokatapauksessa, olin aluksi hieman skeptinen näitä Clearbluen digitaalisia testejä kohtaan. Ne ovat suoraansanottuna aivan järkyttävän hintaisia. Itse maksoin näistä jotain 40e luokkaa ja vain siksi koska ne sattuivat olemaan alennuksessa kotitesti.fi sivustolla. Mutta nyt en voi muuta kuin suositella! Tämä digitaalinen testi on ollut niin kätevä ja helposti tulkittava + löysin ovulaation ensimmäistä kertaa (letrot kyllä varmasti tekivät osansa tässä vaikka kuulemma ovuloin normaalisti..)

Nyt alkaakin sitten piinaviikot. Se kahden viikon mittainen helvetti kun jokaikinen vatsanvääntö on olevinaan raskausoire. Yritän vain pitää pääni kylmänä ja takoa päähäni, että se selviää sitten sinä päivänä kun menkat joko alkavat tai jäävät vastarannalle uikuttamaan samalla kun minä porskutan eteenpäin matkalainen mukana. Miten te, jotka käytte samankaltaista matkaa läpi meidän kanssa olette kestäneet piinaviikot? Laittakaa vaan vinkkejä kommentiosioon, jospa joku muukin saisi niistä jotain apua! 🙂

Sanon myös jo nyt sen, että jos joskus meitä onnistaa ja tulen raskaaksi niin aion kyllä informoida siitä jo hyvin ajoissa. En ole ihminen joka jaksaisi pitää noin isoa ja hienoa asiaa pimennössä 12 viikkoa. Tietenkin perheemme ja lähimmäiset saavat uutiset ensin, mutta lähes heti sen jälkeen kerron jo kyllä kaikille. Olisi se jo hieman outoakin, että näin avoimesti puhun kaikista meidän tutkimuksista ja hoidoista ja sitten olisin 3kk hiljaa. Kyllä varmasti kaikki laittaisi 1+1 yhteen 😀 Ja jos raskaus menisi kesken, niin oletettavasti myös siitä haluaisin kertoa teille, koska sekin asia koskettaa monia ja aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin, että se on myös tapani käsitellä asioita, juuri olemalla avoin. Mutta nyt tosiaan mennään tässä vaiheessa eli eikun peiton alle heilumaan! 

 

perhe parisuhde seksi ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *