Ja uusi yritys

Tänään alkoi KP 1.. 2 päivää etuajassa. No sehän ei menoa haittaa ja ylihuomenna aloitetaankin taas ihanan inhottavat letrot. Tää lääke ei kuulu mun lemppareihin, mutta se hoitaa asiansa ja sillä on mentävä. En ole ihan varma milloin naistenklinikalla päättyy kesäsulku Helsingissä?

Mietin sitä, että onko meidän mahdollista päästä tässä kuussa jo inseminaatioon, sillä se jäi ekassa hoitokierrossa tekemättä. Ovulaatio osui silloin viikonlopulle.

Tässä kierrossa aion taas testata ovulaation Clearbluen digitesteillä. En nyt edellisessä testannut ollenkaan, sillä meillä oli välikierto enkä halua tuhlata kalliita testejä.

Toivon todella, että päästäisiin tosiaan tuo inseminaatio tekemään nyt.. varsinkin kun teemme niitä vain kolme ja sen jälkeen IVF. En haluaisi joutua odottamaan ikuisuutta edes ekaa inssiä, jos ovis aina osuu viikonloppuun.. 😀

Tällä kertaa ei mitään erikoisempaa tänne tullut kirjoitettua. Päivittelen tänne sitä mukaa, kun hommat etenee!

perhe seksi ystavat-ja-perhe oma-elama
Kommentit (2)
 1. Meillä on menossa 4. letrokierto. Nämä lääkkeet eivät ole omiakaan lemppareita, koska aiheuttavat
  inhottavan päänsäryn kuurin ajaksi, mutta onneksi saavat sentään tulosta ovulaatioiden muodossa.
  Seuraavassa kierrossa (syyskuun alussa) olisi tarkoitus yhdistää letrozol inseminaatioon. Meidän tapauksessa minulla ei ole hajuakaan siitä, mikä meidän hoitosuunnitelma on, sillä tie lapsettomuushoitoihin ei mennyt (kai) ihan normaalissa järjestyksessä.

  Menin keväällä naistenpolille endometrioosiepäilyjen vuoksi ja lääkäri antoi samalla reseptin letroihin, sillä epäili minulla olevan ovulointihäiriötä pitkien kiertojeni takia. Emme ole missään vaiheessa esim. käyneet yhdessä lääkärissä ja keskustelleet hoidoista, tilanteestamme tai miten kannattaisi edetä. Inseminaation ajankohta tuli puheeksi letrojen seurantaultrassa ja en osannut sanoa juuta enkä jaata asiaan, koska se tuli niin yllättäen ja emme olleet ennen edes puhuneet asiasta. Rehellisesti sanottuna myös hieman hätkähdin, koska luulin insseihin olevan vielä n. puoli vuotta aikaa.
  Tuntuu ristiriitaiselta, että samat lääkärit puhuvat ”hitaamman” raskautumisen (12kk) olevan täysin normaalia, mutta sitten kun letrot on käytössä niin yhtäkkiä halutaankin edetä jo insseihin ja ihan kun pidetään pahana sitä, että ei ole raskautunut muutaman letrokierron aikana. Omalla tavallaan ei tekisi mieli mennä inssiin ensi kuussa juuri siitä syystä, että en tajua mikä tilanteemme on ja voisiko esim. pitkät kierrot olla syy tärppäämättömyyteen (vaikka olen kyllä ovuloinut niissäkin) ja kannattaisiko vain kokeilla ensin letroja puoli vuotta.

  Ymmärrän toki, että polilla on kiire, mutta hitsi kun kaipaisin rauhallista keskusteluhetkeä lääkärin kanssa, jossa ehdittäisiin keskittyä meihin ja puhua aikatauluista ja ylipäänsä käydä taustojamme läpi. Olen tavannut kevään ultrissa kolme eri lääkäriä ja minusta tuntuu, että kellään (minä mukaanluettuna) ei ole oikein kunnon kokonaiskuvaa meistä/minun kropan toiminnasta.
  Phuuhh.. Tulipa kunnon valitusvirsi, mutta teki hyvää purkaa ajatuksia kirjalliseen muotoon.

  Tsemppiä teille mahdolliseen inssiin!

 2. Moikka,

  Löysin sun blogin ihan sattumalta, ja onneks löysin 🙂 kirjoitat hyvin ja sulla on mielenkiintoisia postausaiheita. Ja vertaistuki on jees! Itselläkin juuri alkoi 3. Letroavusteinen kierto ja oman nyytin saaminen syliin on suurin unelma. Toivottavasti tämä olisi meille molemmille se tärppikierto. ❤️ Jään innolla odottamaan tulevia postauksiasi. Mukavaa loppukesää ja tsemppiä 💗

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *