Ladataan...
Toimitus

Mietityttääkö tulevaisuus? Painaako huoli ilmastonmuutoksesta mieltäsi tai oletko huomannut pohtivasi, millaisilla keinoilla juuri sinä voit vaikuttaa tulevaisuuden maailmaan? Et ole ainoa. Onneksi keinoja on monia, ja juuri siitä me haluamme muistuttaa #viestitulevaisuuteen-kampanjan avulla.

Mitä kertoisit tulevaisuuden lapsille tästä hetkestä? Mitä vastaisit, kun sinulta kysyttäisiin, missä sinä olit silloin kun vuoden 2018 ilmastoraportti julkaistiin ja mitä silloin teit?

Miltä maailma näyttää 50 vuoden päästä? Kirjoita viesti tulevaisuuteen ja kerro, mitä sinä ajattelit ja teit ilmastoraportista kuulemisen jälkeen.

Osallistu #viestitulevaisuuteen-kampanjaan ja kerro omista valinnoista ja pohdinnoista ja jaa neuvoja, joiden avulla jokainen voi rakentaa toisenlaista tulevaisuutta. 

Aloita ja osallistu keskusteluun somessa hashtageilla: #viestitulevaisuuteen @trendimag

Jaa oma viestisi tulevaisuuteen tai vaikkapa käytännön vinkki, jonka sinä olet kokenut sinulle sopivaksi tavaksi vaikuttaa. Kenties se rohkaisee myös muita toimimaan!

Keräämme kampanjaan osallistuneiden vinkkejä Lilyyn ja jaamme niitä sosiaalisessa medioissamme.

Tässä meidän vinkkimme:

Tiesitkö, että yksi tehokas tapa vaikuttaa on äänestää kevään eduskuntavaaleissa? 

Ladataan...
Toimitus

 

Trendin uusi Ystävyys-numero on nyt kaupoissa! Päätoimittaja Mari valitsi kolme kiinnostavaa juttua.

 


 

1. Helpotusta ilmastoahdistukseen 

Saiko ilmastoraportti sinussakin aikaa epämiellyttävän olon? Että nyt ei enää riitä se, että välttää pitkiä suihkuja ja suosii joukkoliikennettä vaan on pakko tehdä muutakin? Ilmastoraportti muutti Pauliinan elämän. Hän kertoo jutussamme, mitä asiat elämästä muuttuivat heti ja mitkä asiat ovat vielä vaikeita. Huomaa myös jutun perässä olevat linkit: tänä keväänä on luvassa lisää asiaa ilmastoahdistuksesta.

 

2. Ystävyyden uudet säännöt

Moni uudessa lehdessämme tunnustaa olevansa huono ystävä. Se kenties johtuu siitä, että meillä on liiankin ihanteellinen käsitys siitä, millaista ystävyyden pitäisi olla. Siksi päätimmekin päivittää ystävyyden säännöt ja kutsuimme Anna Perhon ja Jenni Rotosen keskustelemaan asiasta. Kerro, mitä sinä ajattelet jutusta ja ystävyyden uusista säännöistä.

 

3. Apua vastuullisimmille vaateostoksille

Olen miettinyt työnikin puolesta paljon muodin vastuullisuutta. Tiedän, että on todella haastavaa selvittää vaatteiden teko-olosuhteita ja työntekijöiden oikeuksia – ja samalla pystyä iloitsemaan muodista samalla tavalla kuin ennen. Vastuullinen muoti ei kuitenkaan ole rumaa tai tarkoita, ettei vaatteista saisi iloita. Teimme pikakurssin vaatekauppaan. Jo yhdenkin asian muuttaminen ostotottumuksissa on askel kohti kaikille parempaa muotimaailmaa.

Ihania lukuhetkiä! Kerro, mitä pidit uudesta lehdestä!

Mari, päätoimittaja

 

P.S. Jos haluat Trendin jatkossa suoraan kotiisi, voit tilata sen täällä.

P.P.S. Jos kaipaat lisää lukemista, tilaa uutiskirjeemme. Joka toinen viikko jaamme ihania vinkkejä ja fiksuja oivalluksia. Samassa kirjeessä saat myös vinkkejä Lilyn bloggaajien kiinnostaviin postauksiin.

Ladataan...
Toimitus

Lily uudistuu pian, ja me haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi uudistusta koskien.

Tule mukaan testaamaan uudistuvan Lilyn beta-versiota ja jaa ajatuksesi uudistuksesta kanssamme.

Testaus käynnistyy tiistaina 29.1.2019 ja päättyy torstaina 31.1.2019. Sinä aikana voit käydä vapaasti tutustumassa testisivuston ominaisuuksiin sekä kirjata huomioitasi, mahdollisia ongelmakohtia ja kehitystoiveita ylös. Palautteen avulla voimme kehittää uudistuvaa sivustoa yhä käyttäjäystävällisemmäksi kokonaisuudeksi. Jokainen huomio on siis tärkeä!

Näin ilmoittaudut mukaan testiryhmään

Ilmoittaudu mukaan kommentoimalla tähän postaukseen perjantaina 25.1. mennessä, että haluat olla mukana. Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään kommenttia jättäessäsi, jotta voimme lähettää sinulle tarvittavat tiedot testauksesta sähköpostitse. Sähköpostiosoitteesi ei näy kommentin yhteydessä muille. Testaukseen mukaan päässeille lähetetään tarkempia ohjeita ensi maanantaina 28.1.2019.

Ai mikä ihmeen uudistus? Lue lisää:

Lily uudistuu - katso ensimmäiset kuvat ulkoasusta

Lily uudistuu: Näin valmistaudut blogimuuttoon

Pages