Lily on uudistunut – Toimitus kirjoittelee jatkossa Jutut-osiossa

Ihanaa, että olet löytänyt tiesi uudistuneeseen Lilyyn. Uudistuksen myötä tämä toimituksen blogi hiljenee. Jatkossa voit lukea toimituksen tekstejä Jutut-osiossa (huomasithan, että sieltä löytyy nykyisin Lilyn kuulumisten ja vinkkien lisäksi myös Trendin ihan mahtavia juttuja?!?)

Mikäli törmäät ongelmiin tai kaipaat neuvoja, navigaatiopalkin Tietoa-välilehti auttaa. Jos taas haluat antaa meille palautetta tai kertoa juttuideasi, kannattaa kurkistaa Kilpailut-osioon – voit voittaa samalla ihanan kosmetiikkapaketin! Jos pulmasi ei ratkea, meidän kaikkien yhteystiedot ja palautelomakkeen löydät täältä.

Tervetuloa vielä kerran. Toivottavasti viihdyt.

Rakkaudella,
Toimitus

puheenaiheet uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (1)
  1. En tiedä missä vika on, mutta jos lilyssa avaa blogin toiselle välilehdelle, tai käy lukemisen välissä toisella välilehdellä (etsimässä esim. jonkun linkin) niin sen jälkeen kommentointi ei onnistu EDELLEENKÄÄN. Ja ongelma on niin puhelimella kuin tietokoneellakin käyttäessä. Helvetin rasittavaa. Kirjoitat kauhean litanian ja sitten se pitää leikata, ladata sivu uudelleen (jolloin teidän paskanne saattaa heittää väärään postaukseen) ja etsiä se MIHIN HALUAISI KOMMENTOIDA ja liittää kirjoittamansa juttu ja toivoa, että sitten se latautuu sivulle.

    Ja pakko laittaa tämä tänne, koska teidän PALAUTUSLOMAKKEENNE hyväksyy vaan tietyn sanamäärän. Luoja auta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *