10 hauskaa ja epäuskottavinta leffakliseetä

on_the_road.jpg

Puhelimeen ei koskaan sanota näkemiin, sheivattuja sääriä ajellaan ja Euroopassa puhutaan aina brittienglantia. Näitä ja muita epäuskottavia leffakliseitä on tänään puitu Mua lemmitkö vielä, Kustaa? -palstalla. Marietan loistavista ja hauskoista huomioista inspiroituneina toimituksen Anna, Eeva ja Kati (vahvistettuna naapuritoimituksen, Demin, leffatietäjä-Julialla) kekkailivat muutamia ei mennyt niin kuin elokuvissa -juttuja:

Lilyn jenkkileffakliseet top 10

 1. Todella kestävät meikit. Naiset menevät elokuvissa nukkumaan ja heräävät täydessä tällingissä. Meikit saattavat olla vaikkapa kiihkeän seksin jälkeen hetken suttuiset, mutta yhtäkkiä huulipuna on pyyhkiytynyt taianomaisesti pois.
 2. Nörttien ulkonäkö. Elokuvissa ja varsinkin tv:ssä nörtit on komeita ja lihaksikkaita miehiä, joille on laitettu silmälasit.
 3. Itku. Kenenkään nenästä ei ikinä tule räkää kun he itkevät, vaikka olisivat juuri todistaneet äitinsä kuoleman omin silmin! Itkiessä ihmisten naama ei myöskään väänny eikä siihen tule punaisia laikkuja.
 4. Pidätyskyky. Kukaan ei ikinä käy vessassa, paitsi jos hahmot menevät sinne juonimaan tai kiskomaan kokaiinia. Kukaan ei esimerkiksi käytä perusarkea helpottavaa sääntöä: käy aina vessassa, ennen kun lähdet kotoa.
 5. Kylmyydensietokyky. Talvisissa kohtauksissa kenenkään naama ei ole pakkasenpurema, hiukset huurteessa tai kaulahuivi tiukalla. Pakkasessa voidaan hyvin tehdä lumipalloja ilman hanskoja.
 6. Krapula. Pahin kankkunenkin voitetaan aina yhdellä päänsärkylääkkeellä ja tuoremehulla. Missä ovat ”sydän hakkaa niin että saatan kuolla” -kohtaukset?
 7. Autoilu. Autoa ajaessa ei katsota tietä, vaan pelkääjän paikalla istuvaa keskustelukumppania silmiin. Sitä ei koeta ongelmaksi tieturvallisuuden kannalta.
 8. Seksi, osa 1. Sängyssä mies on paljain ylävartaloin, mutta naisella on joko rintaliivit tai seksikäs yöpaita päällään.
 9. Seksi, osa 2. Kiihkeä sekstailu päättyy lähes poikkeuksetta molempien samanaikaiseen orgasmiin.
 10. Seksi, osa 3. Seksin jälkeen naiset heti alkavat ujostella ja peittävät vartalonsa. Amerikkalaisleffojen mukaan 90 % maailman naisista hengailee seksin jälkeen miesten kauluspaidoissa. Jos tällainen tilanne tulee eteen, miiten etiketti toimii: laittaako kumppani sitten meidän toppimme ylleen? Ei kuulosta kovin seksikkäältä.

Lue Marietan listaus täältä ja kerro ihmeessä kommenteissa, mikä epäuskottava leffaklisee sinulle tulee mieleen!

Kuva elokuvasta On the Road – Matkalla.

Kommentit (21)
 1. Jos päähenkilö tajuaa yhtäkkiä, että jokin tärkeä asia on jossain paikassa, vaikka se elämän rakkaus, niin paikan päälle pitää juosta ihan hirveää vauhtia pitkin katuja. Autoa ei toki voi ottaa. 😀 ja sitten vastaantulijat jää katsomaan perään sitä juoksijaa.

 2. Loistavia lisähuomioita kaikilla! Ja nörteistähän me pidämme, leffoissa ja tosielämässä. Kiitos kalenterivinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *