10 kaameinta polttarivierasta

Toimitus

 

Taas on se aika vuodesta, jolloin perustetaan innosta kihisten salaisia Facebook-ryhmiä kesän morsianten pään menoksi. CougarWoman avasi jo sanaisen arkkunsa polttareiden kauhuista, emmekä me täällä toimituksessa malttaneet vastustaa kiusausta luetella polttareiden ärsyttävimpiä ihmistyyppejä.

Onko joku näistä tuttu? 

 

Pikkusummista mussuttaja

"Minä kun olen allerginen pähkinöille, niin voimmeko laskea minun osuuteni loppusummasta pois näiden pekaanipähkinöiden kohdalta?"

 

Jälkikäteen valittaja

Tyyppi ei osallistu suunnitteluun tai toteutukseen mutta valittaa jälkikäteen tuohduksissaan: "Miksei kukaan tajunnut soittaa tänne baariin ja pyytää, että päästäisiin jonon ohi?"

 

Radiohiljaisuuden pitäjä

Tyyppi, joka ei vastaa missään vaiheessa suunnittelua viesteihin tai ilmoita itsestään mitenkään, mutta saapuu yllättäen paikalle ihmetellen: "Miksei minulle ole varattu lentolippua Riikaan?"

 

Tärkeilijä

"Minulla on katsos tämä työpaikka/lapsi/koira/auto/univelka/polvi/menneisyys/liian hapokas cola-juoma, siksi ei pysty."

 

Marttyyri

Opiskelija, joka ei kehtaa sanoa, että hänen koko taloutensa tuhoutuu kymmeniksi vuosiksi eteenpäin liian ison polttaribudjetin takia, ja huokailee asiasta humalassa morsiolle.

 

Vaatija

"Minä en voi nukkua muuta kuin todella spesifin kokoisen tyynyn kanssa. Voisiko joku soittaa hotelliin etukäteen ja kysyä, että on varmasti tyynyvaihtoehtoja? Mielellään tempuria, kiitti hei!" Parhaimmassa tapauksessa hän ei saavu paikalle.

 

Omaan napaan katsoja

"Minä olen itse jo kerran osallistunut viininmaisteluun, niin voisimmeko keksiä jonkun muun ohjelmanumeron?"

 

Spoilaaja

"Tuleeko seuraavaksi se tandem-benjihyppy?" Öö, kyllä, mutta olisiko ollut mahdollista olla huutamatta sitä morsiolle, jota ollaan kuljettamassa silmät sidottuna vinhaa vauhtia kohti tarkoin varjeltua yllätystä?

 

Sulhasen veljen vaimo

Hänet on ollut pakko kutsua paikalle, vaikkei hän oikeastaan tunne morsiota ja jakelee silti käskyjä: "Morsian haluaa ihan varmasti jakaa kortsuja kaupungilla ja laulaa karaokea vanhan ala-asteensa jumppasalissa. Sehän kuuluu polttariperinteisiin!"

 

Aikatauluniuhottaja

"Hei nyt tämän aromaterapia-rentoutumishetken pitäisi olla jo ohi! Me ei muuten keretä siihen seuraavaan savirentoutumistuokioon! Voisitteko pliis rentoutua hilppasen nopeammin? Äkkiä nyt!"

 

Tuleeko mieleesi vielä joku polttareiden kauhutyyppi, jota emme maininneet?

 

Teksti: Julia, joka rakastaa yli kaiken polttareita ja niiden järjestämistä - ja siksi hänellä on myös paljon kokemusta aiheesta

Kuva: A-lehtien kuva-arkisto/MTV3

 

 

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Morsian :D :D

(Sori.)

Toimitus
Toimitus

Ehkä teemme jatkopostauksena jutun: "Kaameimmat morsiantyypit"

Ja nämähän pitävät paikkaansa oikeastaan kaikissa tapahtumissa, joita tyttöporukalla pyritään järjestämään. Ongelmana omalta kannalta on se, että tykkään tosi paljon organisoida ja järjestää asioita, mutta koska harvoin olen se porukan "it-girl", joudun itse eniten pettymään näiden kyseisten ihmistyyppien feidaamisen takia.. :/ Eli siis minun pääsemättömyyteni ei peruuta tapahtumaa, mutta joidenkin henkilöiden poissaolo aiheuttaa "no jos jätettäis väliin, kun tuo Minna-Maarit ei pääse paikalle" -reaktioita. Ja pienempi porukka sitten näkeekin toisiaan ihan muutenkin vaan, kun asuvat samalla paikkakunnalla keskenään.

Olenkin päätynyt sitten pitämään yllä lähinnä sellaisia kahvilakaverisuhteita, jolloin pettymykset pysyvät maltillisena. :D 

Torey
Näissä neliöissä

Itse tykkäisin kanssa järjestää illanistujaisia jne. mutta kun ne kaikki "JOO JEE TUUN" -tyypit lopulta peruttaakin kun "mies ei pärjääkkään lapsen kanssa kaksin nyt paria tuntia" tai "mies haluaa lähteä keilaamaan" TAI "en nyt saa kyytiä tai pääse paikalle" vaikka ilmotin ajankohdan jo sen kaksi kuukautta sitten, niin ei siinä paljoa kiinnosta järkätä mitään. 

Suvi K.
Sisunainen

Polttareista ei ole kokemusta, mutta aika hyvin nää pätee mihin tahansa bileisiin ja tapahtumiin. Lisäisin sen perusteella vielä:

Murjottaja

Valittaa kaikesta tai istuu nurkkassa kännykkää räpläten. Jos jokin asia ei kelpaa hänelle, eivät siitä saa nauttia muutkaan, vaan kaikkien on vaihdettava paikkaa/ baaria/ aktiviteettia/ musiikkia jne. hänen mukaansa, vaikka seuraavakaan vaihtoehto ei ole murjottajan mielestä sen parmepi.

Toimitus
Toimitus

Totta puhut! Murjottajaa ei myöskään kiinnosta morsion hyvinvointi.

Anna Blue Eyes

Tai jos näitä osuu juhliin kaksi, jotka tulevat murjottamaan toistensa vaihtoehdoista ja syntyy valintatilanne, kumpi 'laitetaan' murjottamaan.

Kaverin kaaso...kaikki tapahtumat ennen polttareita olivat niitä, jotka hän halusi kokea (häämessut ym.). Polttarit piti järjestää kuten hän halusi. Taisi unohtua, ettei hän ole morsian. Hääpäivän aamuna aikataulu meni arvatkaapa kenen mukaan ja häissä hän istui nurkassa huomauttelemassa mitä pitäisi tehdä. En tuntenut kyseistä ihmistä ollenkaan, joten kuittailu takaisin ei tuntunut kovin pahalta, kenestäkään morsiamen ystävästä.

anni panni
Elämää Hesassa

Kuulostaa tosi ihanalta :D Ylipäänsä kauhutyyppi polttareissa on minusta se, joka ei tajua, että päivässä on kyse morsiamesta, ja kaiken pitäisi periaatteessa pyöriä morsiamen ympärillä. Olen ollut kaksissa polttareissa, joissa oli molemmissa tosi, tosi kivaa. Ohjelma ei välttämättä ollut oman makuni mukaista, mutta se oli yhteistuumin suunniteltu morsianta miellyttäväksi, ja päivänsankarin ilo tarttui sitten muihinkin.

suviliisa (Ei varmistettu)

Eikö olisi parempi kun lopettaisiin kokonaan typerät polttarien järjestämiset? Ai niin, eihän niitä voi lopettaa, kun on joku tekosyy, että viinaa saa juoda kaksin käsin ja koheltaa luvan kanssa.

anni panni
Elämää Hesassa

Ei kai niissä ole pakko juoda viinaa kaksin käsin ja koheltaa? Olin yksissä polttareissa joissa juotiin ja yksissä joissa ei juotu juuri mitään. Kummissakaan ei kohellettu.

Hanna R.

Mainioita!

Ja oli muuten inspiroiva juttu! Kaameiden polttarivieraiden lisäksi täytyy nimittäin kestää vielä myös kaameita häävieraita :D

http://www.lily.fi/blogit/myota-ja-vastoinkaymisissa/viisi-kaameinta-haavierasta

Pau
P.S C'est moi!

hah, aika hyviä (tai kamalia) tyyppejä! Ja valitettavasti aika moni noista kuulosti tutulta :D ja ovat myös aika yleispäteviä aika moniin eri pippaloihin ja mehoihin! Pakko kyllä myöntää, että olen tainnut itsekin sortua johonkin noista, mutta aika pienessä määrin onneksi, enkä ole ollut ihan noin paha! Onneksi. :) ;)

Suhteessa

Organisointikyvytön kaaso! Sellainen joka aloittaa suunnittelun, pyytää päivämääriä, ideoita ja siihen se sitten jääkin. Muut joutu stressaamaan polttareista, mutta ei uskaltaneet kaapata järjestelyvastuuta. Oli paskimmat polttarit ikinä. Mm. metsästettiin baarissa morsian aina tiskiltä ennen kuin se ehti ostaa omat juomansa, koska kaaso oli unohtanut laskea niihin rahaa budjettiin.. Itsehän se katos ysin pintaan juhlista ja jätti meidät ilman suunnitelmaa toiveikkaan morsiammen kanssa kaupungille..

Amma
Why you little!!

O-ou, onneksi itselle omiin polttareihin ei kuulemma sattunut kuin yksi "tuun varmaan ehkä", joka ei sitten tullutkaan. TOIVON ainakin, että ovat saaneet suht sulassa sovussa järjestettyä ko. bileet.

Mutta asia josta aloin kertomaan, on se, että omista kaasoistani toinen heittäytyi ihan kunnolla, kun käytiin siis ampumassa käsiaseella ja hän kävi yhden kierroksen ampumassa vaikka pelkäsi ihan hulluna. Mut hei, mun tytöt onkin ihan parhaita <3

Kommentoi