10 parasta: pikaopas kauden muoti- ja kauneustrendeihin

td0815_muoti_2.jpg

Esittelemme elokuun Trendissä kauden tärkeimmät tyylitärpit. Tässä tiivistetty pikaopas muodin ja kauneuden hitteihin.

Muoti

Karvat. Karvat on nyt muotia. Laiskoina ihmisinä toivoisimme, että nyt puhuttaisiin säärikarvoista ja boheemeista puskista, mutta (tälläkin kertaa) lavoilla esiteltiin niiden sijaan karvatakkeja. Huom: Trendi arvostaa vain ihmisen omaa luonnonkarvaa, turkitset hankimme keinotekoisina.

80-luku.Vuosikymmenistä traumatisoivin palaa catwalkeille kerta toisensa jälkeen. Hyppää trendiin maltillisesti ja lisää asuun jokin houkuttava kasarielementti, älä koko UFF:n valikoimaa.

Nörtti-chic. Seksikkyys ja älykkyys kulkevat tänä syksynä käsi kädessä. Pue pyöreät rillit, kietoudu villakangastakkiin ja kietaise kaulaan hempeä sifonkihuivi. Tadaa: olet nörtisti cool!

Kokomusta. Juuri nyt sitä ei muista, mutta syksyllä mieli on joskus musta ja niin on asukin. Päästä varpaisiin musta asu on hyvä alusta kauden näyttäville koruille.

Karkkivärit. Tänä vuonna hempeän sininen ei ole vain vauvojen yksinoikeus. Hyvä niin, sillä karkkivärit ovat parasta pika-apua kaamosmasennukseen. 

Kauneus

Pötkörajaukset. Rajausjälki saa nyt olla piirtäjänsä näköinen eli vahva (ja tasapaksu). Jälki ohenee vasta aivan silmien sisänurkassa. Yhdistä graafiset rajaukset poolokaulukseen ja kiinni sutaistuun tukkaan.

Kökköripset. Tätä trendiä rakastamme: kerrankin ripsiväri on parhaimmillaan, kun sitä sutii pimeässä tai krapulassa. Ripsaria saa nyt levitellä huolettomasti monta kerrosta, ja paakut ovat vain plussaa.

Tiilihuulet. Huulet ovat tänä syksynä tiilenpunaiset ja mattapintaiset. Jos pelkäät mummoefektiä, yhdistä tiilenpunainen huulipuna pelkistettyyn nudemeikkiin.

Lenkkeilijän posket. Naama on parhaimmillaan lenkin jälkeen. Jos aamutreeni jäi (taaskin) väliin, feikkaa ja sudi poskille heleän hempeää poskipunaa. Kestävimmän lenkkilookin saat yhdistämällä voidemaista ja puuterista poskipunaa.

Kiiltävä ysärinude. Iho saa nyt kuultaa kultaisten ysärivuosien tyyliin. Loistat, kun sipaiset poskipäille, nenänvarteen, kulmaluulle ja silmien sisänurkkaan voidemaista korostusväriä.

Kommentit (2)
  1. haha, mahtava pikaopas! 😀 Kiitos vinkeistä 🙂

    1. Loistavaa kuulla, että vinkit kolahtivat!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *