10 sovellusta, joita et tiennyt tarvitsevasi

25.E9XP99.jpg

Aikana, jona mitään ei voi tehdä älypuhelinta tuijottamatta ja jokainen elämän osa-alue on määrällistettävissä, kaikelle mahdolliselle on myös oma sovelluksensa. Tässä 10 sovellusta, joita ilman et tiennytkään voivasi elää.
 

1. Bubble-wrap

Stressaako? Sovellus tuo kuplamuovin puhelimeesi. tästä lähin aina valmiina paukuteltavaksi.

2. iSteam

Etkö voi vastustaa kiusausta olla piirtämättä suihkun jälkeen höyrystyneeseen peiliin? Tämä sovellus on sinulle. Sovellus höyryttää puhelimen näytön, kun puhallat mikrofoniin, ja sen jälkeen voit pyyhkiä näytön puhtaaksi.

3. Rotary Dialer

Muistatteko ne lankapuhelimien pyöreät rinkulat, joita pyörittämällä sai maagisesti yhteyden ulkomaailmaan? Tämä sovellus tuo nuo rinkulat takaisin. Nannaa nostalgiafaneille.

4. Zit Picker

Mitä sitä kieltämään, finnien puristelussa on jotain koukuttavaa. Nyt voit tehdä sen vaurioittamatta kasvojasi lataamalla sovellukseen oman kuvasi, johon sovellus lisää finnit. Ei kun puristelemaan.

5. Email’n walk

Koska multitaskaus on päivän sana, tämä sovellus auttaa sinua lähettämään sähköposteja ja tekstiviestejä kävellessäsi. Samalla kun naputtelet tekstikenttään viestejäsi, näytöstä tulee läpikuultava, kun puhelimen kamera välittää ruudulle kuvaa siitä, minne olet kävelemässä.

6. Airpnp

Airbnb antaa ihmisille mahdollisuuden tarjota huonettaan tai taloaan majapaikaksi. Airpnp toimii samoin kuin Airbnb, mutta vessoilla.

7. Gymshamer

Salilla käynti ei ehkä jää niin helposti välistä, jos koko sosiaalinen verkostosi saa tietää siitä. Sovellus seuraa salikäyntejäsi Foursquaren kautta, ja jos et saavuta asettamaasi kuntosalikäyntitavoitetta, sovellus lähettää asiasta tiedon Facebook- ja Twitter -kontakteillesi. Häpeä – uusi motivaattori!

8. Snapcat

Kissat ovat päässeet leikkimään jo tableteilla. Nyt ne pääsevät myös kuvailuhommiin. Jahtaamalla tassullaan puhelimen ruudussa näkyvää kuvaa kissa ottaa itsestään selfieitä.

9. Hold the button

Ei mitään tekemistä? Paina nappulaa.

10. Toothbrush Fitness

Olkoon tämä sovellus hampaiden harjauksen personal trainerisi, joka opastaa ja neuvoo taistelussa plakkia vastaan.

 

Mikä on paras käyttämäsi sovellus?

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (2)
  1. Tiia Rantanen
    29.1.2015, 21:51

    En nyt tiedä onko tämä paras käyttämäni sovellus, mutta liputan menkkasovellus Clueta. Siihen voi merkitä kuukautiskiertonsa reaaliajassa, halut, kivut ja sekstaamiset, ja sitten sovellus ennustaa seuraavat kuukautiset tai hedelmälliset päivät, jos vaikka haluaa tehdä vauvoja tai sitten harrastaa ”varmoja päiviä”. Sopii loistavasti ainakin minun kaltaiselleni tyypille, joka gynekäynnillä nolostelee joka kerta gynen kysyessä kierron pituudesta. En minä perkele tiedä. Menkat tulee joka kuukausi yllärinä.

    1. Cluessa nimi ja sovelluksen kuvakekaan eivät heti paljasta millaisesta sovelluksesta on kyse + käyttis on melko minimalistinen, eikä pelkkää pinkkiä kukkahörsötystä. Paitsi kantsii tsekata ne push-viestien asetukset, tai saattaa vähän nolottaa, kun vilauttaa kollegalle kellonaikaa kännykältä ja näytölle puskee ”tänään on hyvä päivä tarkastaa rintasi”…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *