10 x ilmainen naamiaisasu

Toimitus

Saitko kutsun Halloween-kemuihin, mutta et halua käyttää naamiasasuun penniäkään? Lisäksi haluaisit kehdata mennä asussasi baariin bileiden jälkeen? Onnistuu, keksimme 10 loistavaa asuideaa puolestasi. Unohda vampyyrit ja seksikäs hoitsu -viritykset, nämä asut saat tehtyä ilmaiseksi kotoasi löytyvistä jutuista – kaikki alle 10 minuutissa.

1. Haamu

Tee näin: Leikkaa valkoiseen lakanaan kaksi silmänreikää. Lakanaa voi myös koristella ja taiteilla vaikka huulipunalla suun. Suosittelemme leikkaamaan myös suuaukon, se helpottaa huikan ottamista pillillä.

2. Taiteilija

Tee näin: Pue päällesi mustat vaatteet, laita päähäsi baskeri ja piirrä meikkikynällä kippuraviikset. Nappaa mukaan iso sivellin, jos sellainen löytyy.

3. Peppi Pitkätossu

Tee näin: Asun idea on sojottavissa leteissä. Kampaus onnistuu, jos hiuksesi ovat vähintään olkamittaiset. Letitä hiuksesi ja pujota letteihin rautalangat, joiden avulla letit saa viritettyä eri suuntiin. (Varo rautalangan teräviä päitä, suojaa ne, etteivät ne satuta sinua tai Peppiä halivia kavereita.) Asunasi voi olla mitä tahansa, Peppi nimittäin varmasti pukisi bileisiin juuri mitä haluaisi.

4. Unikeko

Tee näin: Pukeudu pyjamaan, nappaa kainaloon nalle tai uniräsy ja jalkaan tohvelit. Maailman mukavin naamiaisasu on tässä.

5. Ennustaja

Tee näin: Pue yllesi pitkä hame, kimalteleva tai muuten näyttävä pusero ja harteillesi huivi. Peitä myös hiuksesi huivilla kunnon ennustajaeukon tyyliin. Laita ranteisiisi, sormiisi ja kaulaasi niin paljon koruja kuin mahtuu. Lisävarusteena toimii korttipakka, josta voit ennustaa juhlijoiden kyllä tai ei -kysymyksiin niin, että punainen kortti on kyllä ja musta ei. ”Tapaanko tänä iltana elämäni rakkauden?”, ”Kortit sanovat kyllä – jos haet minulle lasin boolia.”

6. Moderni hippi

Tee näin: Pukeudu omasta vaatekaapistasi löytyviin syysuutuuksiin. 70-luku on muotia ja kaupat täynnä mahtavia seitkytlukua henkiviä mutta moderneja vaatteita. Pukeudu siis tämän hetken trendikkäimpiin vaatteisiin ja sano olevasi pukeutunut hipiksi.

7. Punahilkka

Tee näin: Tarvitset vain punaisen viitan (tuleepa joululiinalle kerrankin käyttöä) ja korin (jossa on muuten kätevää viedä tuomiset bileiden isäntäväelle). Varo susia (paitsi komeita!)

8. Väripaletti

Tee näin: Koska erilaisten kuosien yhdistäminen samaan asuun on muotia, sekoita asuusi housut, paita ja takki erilaisista kuoseista ja sano pukeutuneeksi huonekaluliikkeen kuosinäytevihoksi – tai vaihtoehtoisesti Tikkurilan maalipaletiksi, jos valitset erilaisia väripintoja.

9. Mato

Tee näin: Ota mukaan makuupussi, jonka kiristät bilepaikan eteisessä yllesi. Sen saa riisuttua kätevästi ennen kun siirryt bileistä baariin. Kannattaa myös sopia etukäteen, kuka kavereista auttaa matoa syömisen ja juomisen kanssa…

10. Hottis

Tee näin: Seksikäs voi olla pukeutumatta tuhmaksi hoitsuksi. Ota inspiraatiota tyylikkäistä punahuulista kuten Audrey Hepburnista (ujolle ponnaripäälle, jonka kaapista löytyy enimmäkseen COSin vaatteita) tai Marilyn Monroesta (rohkealle hiusten kähertäjälle, jonka kaapista löytyy syvään uurrettuja kaula-aukkoja).

Teksti: Anna Karhunen, joka saa aina naamiaisasupaniikin. Ja on siksi pukeutunut mm. mummoksi ja sheriffikissaksi (älä kysy!) Kuva: AOP

Onko sinulla lisää hyviä naamiaisasuideoita? Anna kuulua kommenteissa!

P.S. Luithan jo 10 vinkkiämme Snapchatiin?

 

Kommentit

kaista (Ei varmistettu)

Minion! Keltainen huppari, sinisetlappuhaalarit ja uimalasit/sukellusmaski/turvalasit hupun päälle viriteltynä.

Toimitus
Toimitus

Hauska, helppo ja ajankohtainen, tykkäämme!

Myös "Avaruusmies/ nainen" on kova! Esimerkiksi neljästä rullasta foliota saa aikaan ihmeitä, mutta myös pelkkä "foliohattu" on usein illan voittaja ;)

Toimitus
Toimitus

Foliohattu! Nerokasta!

Suvi K.
Sisunainen

Jos viitsii budjetoida pari euroa ja poiketa paikallisessa krääsäliikeessä, perus pikkumusta-asusta tulee noita lisäämällä hatun. Varoitus: hattua ei pidä riisua koko iltana sen jälkeen, kun sen on kerran päähän laittanut. Ei, mikään hiuslakka ei ole niin vahvaa.

Toimitus
Toimitus

Noita-asussa ei myöskään haittaa, jos ripsari vähän leviää ja puuteri kaikkoaa kasvoilta... Hattu nopeuttaa kyllä bileisiin valmistautumista, koska hiuksia ei tarvitse väkertää! :D

Kristaliina
Puutalobaby

Tän yhden muistan ikuisesti: tyyppi oli ripustanut kehykset ympärilleen ja pukeutunut mustaan paitaan - ja oli koko illan suu apposen ammollaan ja kädet poskillaan. Esitti siis Edvard Muchin Huutoa. Paras asu ikinä!

Toimitus
Toimitus

Ahhaha, loistava! Plus helppo nauttia bileiden tarjottavista suu ammollaan :)

mystery
Vision One

Itte olen meksikolainen aika minimaalisella budjetilla, ostan vaan sombreron ja tekoviikset jotka on yhteensä jotain 6 e, ja sitten hiukset leteille ja poncho niskaan!

 

Amma
Why you little!!

Unikekoa ja hottista voi myos helposti yhdistaa ja olla paivauni, kuten yksi ystavani aikanaan!! Vahan antavampi yokkaripaita paalle ja flanellipokat jalkaan. Tukkaa vahan kiharalle ja porrolle, kunnon bedhead.

Toimitus
Toimitus

Päiväuni!!!!! Ihan sairaan hyvä idea! :)

Kommentoi