17 syytä, miksi feministit ovat niin ärsyttäviä

virpi.jpg

Monihan meistä tavallaan kannattaa tasa-arvoa niinku silleen, että miehet ovat miehiä, naiset naisia ja ulkomaalaiset ulkomaalaisia. Miksi siis tasa-arvosta pitää silti tehdä niin iso numero, että feministit puhuvat siitä koko ajan mediassa, vaikka ovat ärsyttäviä? Tässä pieni taskuanalyysi siitä, mikä feministeissä niin helposti ottaa pannuun.
 

1) Ne ovat kaikki niin rumia. Jokainen aikuinen, itseään kohtuufiksuna pitävä ihminen tajuaa, että yhteiskunnassa on puheoikeus vain kauniilla ja rumat voivat pitää turpansa kiinni.
 

2) Ne ovat kaikki niin rumia, osa 2. Ja tiedoksi, että kauneus ei sitten tarkoita mitään persoonallista ulkonäköä” vaan ihan sellaista helposti huomattavaa valtavirtahyvännäköisyyttä.
 

3) Ne eivät ole saaneet munaa. Naisia on kahta laatua: niitä, jotka pihtaavat ja niitä, jotka ovat munanpuutteessa. Näistä lähtökohdista naiset tekevät kaiken sen, minkä tekevät. (Miehet sen sijaan ovat kaikki aina puutteessa, mutta heidän älylliseen päättely- ja toimintakykyynsä se ei vaikuta. Ja jos nyt joskus vähän vaikuttaakin, se on ihan ymmärrettävää.)
 

4) Kun Suomi on jo maailman melkein tasa-arvoisin maa. Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää, eikö mikään riitä? Vähän niin kuin Suomi on jo voittanut Pisa-tutkimuksen, joten miksi siitä koulutuksesta pitää vieläkin vöyhkätä.
 

5) Feministit haluavat hävittää sukupuolet. Nyt kannattaa heti alkaa huutaa, ennen kuin on tajunnut yhtään mitään, että eikö tämä jumalauta ole mennyt aivan liian pitkälle, pitääkö kaikista tulla neitihomoja ja rekkalesboja?!
 

6) Miehet nyt vain ovat fyysisesti voimakkaampia. Ja yksilön fyysiseen voimaanhan nyky-yhteiskunnassa nokkimisjärjestys perustuu. Tai ainakin pitäisi perustua.
 

7) Naiset voivat olla monissa asioissa ihan yhtä hyviä kuin miehetkin. Eikä tuossa lauseessa ole yhtään mitään ongelmaa, ellei ole pikkuasioihin takertuva feministi.
 

8) Ne tosiaan aina takertuvat pikkuasioihin. Mitä väliä on jollakin kielenkäytöllä, sovinistisilla tai rasistisilla vitseillä tai mainoksilla, koulujen opetussuunnitelmilla, vanhempainvapaan uudistamisella tai päätösten sukupuolivaikutusten arvioinnilla, koska maailmassa on niin paljon isompia ja tärkeämpiäkin ongelmia, kuten taidemuseot, suvivirsi, kolikot, kellojen kääntely sekä kasvisruuan tuputtaminen.
 

9) Mikseivät naiset itse mene paremmin palkattuihin töihin. Se, että yhteiskunnassa olisi muka joitakin näkymättömiä rakenteita ja asenteita, jotka ohjailisivat ihmisten ammatinvalintaa sukupuolen mukaan, on kyllä pelkkä läppä Tuomas Enbusken kolumnissa.
 

10) Eli mitäs menevät sinne hoitoalalle. Ei tietenkään hoitotyöstä voi maksaa samanlaista palkkaa kuin samantasoisen koulutuksen vaativasta teollisuustyöstä, koska se hoito nyt ei vain ole Suomelle niin tärkeää.
 

11) Nyt taas nainen ei tajua, että se raha tulee yhteiskuntaan sieltä teollisuudesta. Koska on edelleen 1970-luku, asia on yksinkertainen ja jokainen mies ymmärtää syntyjään kansantalouden rakenteen paremmin kuin feministit.
 

12) Mikseivät suomalaiset feministit aja muslimimaiden naisten oikeuksia. Ihan niin kuin suomalainen vasemmalle kallellaan oleva sekoilee koko ajan muslimimaiden työläisten seassa ja porvari osallistuu aktiivisesti muslimimaiden yritystukiasioihin.
 

13) Feministit haluavat levittää ideologiaansa kouluissa. Se on vahingollista propagandaa, koska läheskään kaikki eivät ole sitä mieltä, että tasa-arvo kuuluu jokaiselle.
 

14) Kaikki huumorintajuttomat eivät ole feministejä, mutta kaikki feministit ovat huumorintajuttomia. Heh heh, mitäs tähän lisäämään, aika hyvä heitto.
 

15) Jokainen feministi, joka on jonkun mielestä jollakin tavalla ärsyttävä, pilaa kaikkien feministien maineen. Näinhän nykyaikana yleisesti ajatellaan myös esimerkiksi ulkomaalaisten kohdalla, ja vika on aina kohteessa, ei yleistäjässä.
 

16) Feministit riitelevät keskenään. Ihan sikanoloa, niin kuin kissatappelu. Ei-feministit sen sijaan ovat aina sovussa omissa piireissään paitsi sodissa ja silloin, kun on kyse oikeista asioista.
 

17) Feministit nyt vain ovat niin ärsyttäviä. Ne väittävät ajavansa tasa-arvoa, vaikka kerran luin internetistä, että oikeasti feministit haluavat leikata miehiltä penikset ja ommella ne itselleen, nauraa noita-akkamaisesti, hakata miehet lekalla lyttyyn ja tanssia roviolla ilman rintaliivejä, mikä on kyllä hirveän näköistä ja se on fakta eikä seksismiä.
 

Kylläpäs olikin ärsyttävää, neutralisoikaamme mielemme tällä.
 

https://www.youtube.com/embed/a-xWhG4UU_Y?ecver=2

Lue myös nämä:

Nainen, olet täydellinen epäonnistuja, sillä olet tehnyt nämäkin asiat aina väärin

On itsekästä olla syömättä perunaa

 

Kommentit (38)
  1. Täytyy antaa rivonaattorille hitaat aplodit yrityksestä keskustella itseään feministeiksi kutsuvien kommentoijien kanssa vaikka aikamoiset pilkat ja vähättelyt hän niskaansa saikin. Feministit tunnistaa nykyään siitä, etteivät he kestä minkäänlaista kritiikkiä. Kritiikin esittäjät ja eri mieltä olevat ovat yksiselitteisesti pahoja ja huonoja ihmisiä. Feministit hyviä. Tässä taas näki miten ei osata edes olla asiallisia toisille. Miettikää oikeasti tätä hyvä-paha asettelua. Miettikää miksi keskustelussa on niin usein ivaa, syyllistämistä, julkista häpäisyä ja painostusta. Itse koin sen niin epärehelliseksi tavaksi vaikuttaa että en voinut olla osana sitä. Lisäksi voin huonosti tällaisia keinoja käyttävien ihmisten seurassa ja olin aina vihainen ja uhriutunut. Kaikki äärinpäiden mielipiteet olivat absurdeja, niin feministeiltä kuin sovinisteiltakin. Feminismi ei vain ole tällä hetkellä rehellistä itselleen.

    T. entinen feministi

  2. Oha tää yks tapa purkaa sitä et ihmiset sanoo jotai vastaan, yritetään neutralisoida se silleen et maalataan kaikki vastastapuhujat törkeiks mulkuiks jotka vaa huorittelee yms 😀 asioista vois puhua kute ihmiset mutta eihä tää teille käy ku saattas vaikka joutuu hyväksyy sen et on jostain väärässä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *