2 x aamiaishillo

tomaattihillo1_suvisurlevif.jpg

Perinteinen omenahillo on yksi tulevan kauden lemppareista, mutta moni muukin sose on kokeilun arvoinen. Poimimme Lilystä pari hilloreseptiä, jotka sopivat sekä aamiaispöytään että juustojen seuraksi.

1. Suvin tomaattihillo

”Hillon maku yllättää, vaikka jo nimen pitäisi kertoa sen olevan makeaa. Aivot yrittävät selittää jotain pastakastikkeesta, mutta maku on makea ja pehmeä. Tomaattihilloa voisi esimerkiksi nauttia aamiaisleivän päällä etelä-eurooppalaisesti voin ja maitokahvin kera.”

2. Kimmon karviaishillo

”Saaliikseni kertyi vajaa puoli litraa marjoja. Pieni määrä, mutta juuri sopivasti pienen hilloerän valmistamiseen. Niin pitkään kuin hilloa riitti, kokeilin sitä eri juustojen kanssa.”

 

Näiden lisäksi olisi kiva kuulla muidenkin hillovinkkejä: linkkaa kommenttikenttään vanha postaus tai kirjoita kokonaan uusi!

 

Kuva: Suvi sur le vif

Kommentit (1)
  1. Chiahilloa läiskin itse aamulättyjen päälle! Ja jos voisin syödä leipää, niin myös niiden…2 dl nestettä (tässä tapauksessa soseutettuja marjoja/hedelmiä) ja 2 rkl chiasiemeniä, tekeytymään jääkaappiin ja 10 min päästä käytettävissä. Jämäköityy ajan myötä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *