2 x kuvahaaste – valitse suosikkisi

photo_0.jpg

 

Lilyssä on parhaillaan käynnissä kaksi eri tavoin loistavaa ja inspiroivaa valokuvahaastetta. Molemmat liittyvät omakuviin, joita meillä kaikilla – myönnetään nyt vaan – on kovalevyt, muistikortit ja Instagram-tilit täynnä. Valitse oma suosikkisi ja osallistu!
 

1. Paljasta kamerailmeesi

”En osaa olla kameran edessä luontevasti, jos kuvaajana on joku muu kuin minä itse. Tismalleen samalla sekunnilla kun joku suuntaa Canoninsa minuun, väännän kasvoilleni kummallisen ja epäedustavan virneen.”

Pitkät iloiset päivät -blogin Sasu kertoo kärsivänsä ns. Chandler-syndroomasta eli jähmettyneestä ilmeestä valokuvissa. Hän esittelee oman ilmerepertuaarinsa ja haastaa muut lilyläiset tekemään saman.

 

2. Postaa kuva puolesta, jota haluat vahvistaa

”Mielestäni kuvasta välittyy moniakin asioita, joille haluaisin antaa elämässäni enemmän tilaa. Aivan ensimmäiseksi siitä tulevat mieleen heittäytyminen ja hampaat paljastava hymy.”

anna k. -blogin annam osallistuu Valokuvan voimaa -tv-sarjan inspiroimana haasteen ja postasi blogiinsa itsestään kuvan, josta välittyy asioita, joita hän haluaisi vahvistaa elämässään. Näitä haluaisimme nähdä lisää!

 

Osallistu kamerailmehaasteeseen täällä ja Valokuvan voimaa -haasteeseen täällä.

 

Teksti: Kati, jonka Chandler-ilme pyrkii esiin, vaikka päässä olisi kommandopipo

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *