3 +1 tekemistä sateiseksi vapaapäiväksi

puna2.jpg

Helatorstai tulee aina takavasemmalta. Tuo arkipyhä, jonka syyn moni meistä joutuu googlaamaan vuosi toisensa jälkeen (nyt kun tuli puheeksi, vastaus löytyy täältä).

Jos et aio käyttää vapaapäivää nukkumiseen tai ikkunoiden pesuun, kuten puolet toimituksesta, suosittelemme jotain näistä kolmesta leppoisasta lilyläisten vinkkaamasta puuhasta:

 

1. Harmaan kesäpäivän räiskäleet

(pikkuseikkoja)-blogissa tehdään kylmästä sadepäivästä kivempi syömällä lettuja sekä aamu- että iltapalaksi. Helppoa ja takuuhyvää.

 

2. Kevään riipaisevin kirja

Moni on jo kyynelöinyt John Greenen bestsellerin sivut kosteiksi, niin myös honeychile. Tähtiin kirjotettu virhe on nuortenkirja, josta myös aikuinen nauttii. Lue nyt, katso elokuva heinäkuussa!

 

3. Punajuuri = poskipuna

Caelia kokkasi juuri oman poskipunansa – ja se on aivan hemmetin nättiä! Lue poskipunajuuresta lisää täältä,

 

+1 Kaikki irti kylmästä ja sateesta

Tiiti ei petä. Tällä kertaa leidi auttaa sinua löytämään positiiviset puolet kurjuussäistä. Esimerkiksi tämän: ”Aurinkoinen sää heijastaa ikävästi tietokoneen näyttöön, kun dataa sisällä koko illan. Pilvet – not so much.”

 

Hyviä pyhiä!

Kuva: Caelia’s

 

Kommentit (2)
  1. Tai lapsen kanssa voi viettää leffapäivää / -iltaa kuten meillä http://www.lily.fi/blogit/elamanmeno/leffailta-taaperon-kanssa . En olisi uskonut, että vilkas 2,5-vuotias Poika jaksaa katsoa reilun tunnin mittaisen leffan alusta loppuun!

  2. Sadepäivänä on myös hyvä hetki käydä läpi instan, Facebookin ja blogin syöverit ja osallistua paljastavaan ja vähän höpsähtäneeseen selfiehaasteeseen:
    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/05/27/selfie-haaste/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *