3 tapaa nauttia syksystä

Toimitus

 

Se on syksy nyt! Lilystä on tällä viikolla voinut lukea erilaisia syksyn ylistyksiä, että kaunistuksia kylmenneestä säästä. Listasimme jutuista inspiroituneina syksyn ihanimpia puolia.

  1. Saa pukeutua muhkeisiin neuleisiin ja hillittyihin väreihin (ehkä se punainen nuhanenäkään ei niin loista harmaan kaverina?) Avec Mari kokosi kauniita harmaita neuleita inspiroivaksi kollaasiksi.
  2. Saa olla hyvällä omallatunnolla sisällä ja tuijottaa telkkaria. Vielä kun saataisiin nämä Mua lemmitkö vielä, Kustaan pilke silmäkulmassa ehdottamat uutuusrealityt ruutuihin. Esimerkiksi GTA V naisen tapaan (mies lähetetään pariksi päiväksi futiskentälle, ja sillä välin nainen pelaa hänen uusimmat pelikonsolipelinsä kotona loppuun niin hyvin kuin taitaa) kuulostaa aika mielenkiintoiselta.
  3. Voi tehdä havahtumisia ja aloittaa uutta. Sitä haluaa ehkä startata uuden harrastuksen (vielä on intoa pilateskurssilla), järjestää kotinsa uudelleen (kuten Visual Diaryn kauniissa kotikuvissa) tai tehdä musiikillisiä löytöjä. Suosittelemme Eevan vinkkaaman Frank Oceanin lisäksi The Nationalia kaikille syysmelankoliaan kietoutuville.

Miten sinä nautit syksystä?

Kuva: Visual Diary

 

Kommentit

Maya

Kannattaa tehdä ihan uusia ja hieman outojakin juttuja, joihin syksy kietoutuu hauskalla tavalla. Itse kävin venesatamassa aistimassa äänimaisemaa. :)

http://www.lily.fi/blogit/kesa-eika-mitaan-tekemista/song-syvaraumanlahti-aanimaisema

SARI H.
KOLIBRI

Minä nautin puiden erivärisistä lehdistä, varsinkin vaahteran.

Minusta syksyllä on kivaa pienet sateet ja auringon säteet.

Hanipallo
Moments I treasure

Help!

Minulla olisi kysyttävää Lilyn ylläpidolta, mutta palautelomake ei toimi. Mitä kautta kysymyksen voi laittaa?

Kommentoi