3 tapaa nauttia syksystä

 

visual_1733.jpgSe on syksy nyt! Lilystä on tällä viikolla voinut lukea erilaisia syksyn ylistyksiä, että kaunistuksia kylmenneestä säästä. Listasimme jutuista inspiroituneina syksyn ihanimpia puolia.

  1. Saa pukeutua muhkeisiin neuleisiin ja hillittyihin väreihin (ehkä se punainen nuhanenäkään ei niin loista harmaan kaverina?) Avec Mari kokosi kauniita harmaita neuleita inspiroivaksi kollaasiksi.
  2. Saa olla hyvällä omallatunnolla sisällä ja tuijottaa telkkaria. Vielä kun saataisiin nämä Mua lemmitkö vielä, Kustaan pilke silmäkulmassa ehdottamat uutuusrealityt ruutuihin. Esimerkiksi GTA V naisen tapaan (mies lähetetään pariksi päiväksi futiskentälle, ja sillä välin nainen pelaa hänen uusimmat pelikonsolipelinsä kotona loppuun niin hyvin kuin taitaa) kuulostaa aika mielenkiintoiselta.
  3. Voi tehdä havahtumisia ja aloittaa uutta. Sitä haluaa ehkä startata uuden harrastuksen (vielä on intoa pilateskurssilla), järjestää kotinsa uudelleen (kuten Visual Diaryn kauniissa kotikuvissa) tai tehdä musiikillisiä löytöjä. Suosittelemme Eevan vinkkaaman Frank Oceanin lisäksi The Nationalia kaikille syysmelankoliaan kietoutuville.

Miten sinä nautit syksystä?

Kuva: Visual Diary

 

Kommentit (3)
  1. Help!

    Minulla olisi kysyttävää Lilyn ylläpidolta, mutta palautelomake ei toimi. Mitä kautta kysymyksen voi laittaa?

  2. Minä nautin puiden erivärisistä lehdistä, varsinkin vaahteran.

    Minusta syksyllä on kivaa pienet sateet ja auringon säteet.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *