3 vinkkiä: näin järjestät ystävyyden polttarit

Toimitus

Polttarit ovat onnistuneimmillaan ison kaveriporukan riemujuhla, ja useimmat morsiamet ovat varmasti hokeneet ”tää on niin ihanaa”-lausetta koko ikimuistoisen päivänsä ajan.

Harva on tullut ajatelleeksi, että polttarien parhaat puolet (spesiaali ohjelma, ihana ruoka ja kiireetön yhdessäolo) voi kokea uudelleen ja uudelleen, jos lähtee kaverireissulle polttaripäivän tavoin pedantisti valmistautuneena.

Tammikuun Trendin mukaan kaverireissun onnistumisen kaava on tässä:

1. Perinpohjainen ennakkosuunnittelu – päätetään mitä, missä ja milloin tehdään, varataan ravintolat.

2. Tilaa hauskuudelle – tehdään reissussta erityisen mieleenpainuva esimerikiksi ohjelmanumeroiden ja teeman avulla.

3. Luksuslisä – otetaan reissukuvat kännyn tai pokkarin sijaan hauskalla kertakäyttöfilmikameralla ja majoitutaan astetta paremmin.

 

Oletteko te matkailleet kaverin kanssa? Mikä on ollut onnistuneen kaverireissun salaisuus?


Kuva: All Over Press

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Hyvä lähtökohta varmaan olis ainakin että kaverilla ei olis PMS...

Johanna Lehtimäki
Talvikin

Omat polttarini viime kesänä olivat kaveriporukan ensimmäiset. Ne olivat kaikille niin ihana kokemus että olemme suunnitelleet tekevämme "polttareista" joka vuotisen tavan. Parasta niistä teki varmaankin juuri se että kaikki olivat varanneet aikaa runsaasti ja kaikki olivat rakkaudella ilman kiirettä mukana. Usein arjen keskellä on vaikea saada isoa laumaa tyttöjä saman katon alle paria tuntia pidemmäksi aikaa, ellei joku mene naimisiin tai jotain pahaa tapahdu. Kaverimatka on kyllä ehdottomasti hieno sijoituskohde rahapussista ja kalenterista :)

Kertakäyttöfilmikameralla on myös se hyvä puoli, että tulee keskityttyä siihen yhdessä vietettyyn hetkeen, ei jatkuvaan kuvien räpsimiseen ja linssin kautta elämiseen! :)

Seregi
Sekaisin Seregistä

Erosin kihlatustani 2012 keväällä. Tuolloin en tiennyt, millaisissa fiiliksissä olisin sovittuna hääpäivänä, joten päätimme järjestää ystäväporukalla not wedding-bileet. Matkustimme Tallinnaan, söimme itsemme ähkyyn Olde Hansassa, kävimme spa-hoidoissa ja pidimme hauskaa. Paras reissu so far! 

Kommentoi