3 x astetta parempi aamiainen

Toimitus

Oletko sinäkin niitä, jotka syövät joka ikinen aamu saman aamisen? Ja eikö niin, että aika usein se ei ole ihan yhtä yltäkylläinen kuin tuossa kuvassa?

Siihen nähden, että aamiainen on tunnetusti päivän tärkein ateria, se on ateriaksi aika laiminlyöty. Aivan liian moni skippaa koko touhun, ja ne, jotka sentään syövät aamiaista, päätyvät aika usein syömään samaa puuroa tai leipää aamusta toiseen.

Mutta ei hätää, onneksi vaihtoehtoja riittää. Tässä pari kopioimisen arvoista ideaa:

  1. Suvi maustaa aamiaisjogurttinsa (kuvassa) kirsikoilla ja amarettoliköörillä. Olemmekin jo kaivanneet syytä, jonka varjolla lisätä aamiaiseen loraus likööriä.
  2. Nata paahtaa myslinsä muun muassa spelttihiutaleista ja pähkinöistä. Itse tehty mysli, mikä mahtava tapa kerätä kotoilu- ja aikuisuuspisteitä!
  3. BellaQ pyöräyttää edellispäivän perunoista espanjalaisen munakkaan. Kerrankin ruokalaji, joka sopii sujuvasti sekä aamiais-, lounas- että päivällispöytään.

Onko teillä vielä parempia aamiaisvinkkejä? Miten te vältätte iänikuiset kaurapuurot ja ruispalat?

 

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit

Lilliputti (Ei varmistettu)

Rakastan rauhallisia aamiashetkiä ja brunsseja! Joitain omia suosikkejani ovat amerikkalaiset pannukakut vaahterasiirapin ja pensasmustikoiden kera, shaksuka (http://blogit.hs.fi/kauhaajarakkautta/2013/02/04/brunssiruokien-parhaimm...), paahdetut bagelit munakokkelin ja kylmäsavustetun lohen/vuohenjuuston kera, banana bread (banaanileipä/-kakku) sipaisulla voita ja tietty kuvassa näkyvä English breakfast!

Kommentoi