3 X idea halloweenin varalle

mollyvslaura.jpg

Muutaman viikon päästä vietetään jälleen halloweenia, ja Lilyn blogeihinkin on alkanut putkahdella ideoita juhlan varalle. Poimimme niistä parhaat.

1. Suloisin tyyli

Onko se Molly Ringwald, vai onko se meidän Laura? Laura de Lille kehitti syksyn suloisimman halloween-kostyymin, jonka inspiraationa oli 1980-luvun teinileffojen iki-ihana punapäänäyttelijä. Meillä kesti hetken tunnistaa, kuka näistä on Laura.

hwmeikki.jpg

2. Kreisein meikki

Okei, Saaran halloween-lookin toteuttaminen saattaa vaatia ammattimeikkaajan kykyjä – mutta meikissä käytetyistä M.A.C:in uutuuksista löytyy varmasti hyviä täsmätuotteita vähän simppelimpäänkin maskiin. Meidän suosikkimme: ”Monster FX – Likaa pullossa”.

syyskattaus_3_of_3.jpg

3. Kurpitsaa monella tapaa

Mitä tulee ensimmäisenä mieleen amerikkalaisten halloweenin-viettotavoista? No ne kurpitsalyhdyt. Eevan blogista löytyy inspiraatiota kurpitsan käyttöön kattauksessa, ja herkullisen kuuloisia kurpitsareseptejä on Lilyssä tarjolla yllin kyllin: kokeile esimerkiksi Athenen lämmintä kurpitsasalaattia, A. Sinivaaran (ja Kelly Osbournen) kurpitsasosekeittoa tai Perho Kerttusen kurpitsarisottoa sitruunaisen kalkkunan kera.

Onko sinulla jo suunnitelmia halloweenin varalle? Vai onko juhla liian amerikkalainen makuusi?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *