3 x kuin kaksi marjaa

prada4_0.jpg

On taas se inspiroiva aika vuodesta, kun muotitalojen kevätkampanjat julkistetaan. Käydessäni mainoskuvia läpi huomioni kiinnittyi muutamaan kamppikseen ylitse muiden. Niissä oli jotain omituisen tuttua – aivan kuin olisin nähnyt ne joskus ennenkin.

Kumpi oli ensin, 3h + kasvimaa -blogin vauvanvaatekokoelma (kuva yllä) vai Pradan kevätmallisto? Hmmm. (Oikeasti postauksesta löytyy hyvää pohdintaa lastenvaatteiden alkuperästä ja hinnoista.)

 

chanel.jpg

Alisa’s Wonderlandin Kukka-tyttö taas pukeutuu graafiseen mustavalkoiseen, aivan kuten malli Sasha Luss Chanelin mainoskuvassa. Jopa poseeraus on sama (miinus perhosensiivet). Karl, myönnä jo että luet Lilyä! (Ihanien perhoskuvien lisäksi tässä postauksessa puhuttaa lasten viihde-elektroniikan käyttö ja kasvatus kieltojen ja rajoitusten kautta.)

 

moschino.jpg

Moschino Cheap & Chicillä ollaan trooppisissa tunnelmissa, kuten myös Ma-material Girl -blogissa. Gabrielin statement-lasit ovat erittäin spring/summer 14. (Tämä kuva on osa vuosikatsaus-postausta, joten jos sinua kiinnostaa, mikä tapahtuma kruunasi Mindekan vuoden, kurkkaa tänne.)

Torstaiterkuin muotituottaja Noora, joka rakastaa marjoja ja ”kuin kaksia marjoja”

Kommentit (2)
  1. Haha, ihana juttu! Tätä lisää! 😀

  2. liitalainen
    9.1.2014, 15:33

    Aivan sairaan hauska!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *