3 x motivaattori maanantaiaamuun

motivaatio.jpg

 

Okei, seuraa kysymys. Milläpäs ihmeellä sitä saisi taas viikonlopun lössyttelyn jälkeen motivoitua itsensä esimerkiksi tähän toimintaan (kuvassa)?

Jos mielessäsi pyörii sama kysymys, nappaa motivaatiovinkit viisailta lilyläisiltä!
 

1 Vähempi on sopivasti

Kuten Fitness Führer muistuttaa, kaksi treenikertaa viikossa on ihan riittävä määrä, jos enempi huhkiminen ei satu huvittamaan. Ja mikä parasta: liikuntasuoritukseksi saa laskea vaikka koiran ulkoilutuksen. ”Näinä superdieettien ja fitnessvimmailun aikoina voi olla vaikea muistaa, että suurin osa harrastaa liikuntaa leppoisasti muun elämän ohessa. Siitä tavallisesta, kohtalaisesta, ja jopa vähäisestäkin, liikunnasta on hyötyä”, Fitness Führer kirjoittaa. Aamen!

 

2 Mukavuus ennen kaikkea

Ota opiksi Pumpui-blogin Lotta Katariinalta: jos motivaatio ei löydy salilta, etsi sitä muualta, vaikka pihalta. Mutta älä ihan missä tahansa vermeissä. Nimittäin: ”Välillä hämmästelen vastaan tulevia lenkkeilijöitä, joilla on nollakelilläkin naparetkelle sopivat kamppeet päällä. Itse pärjään tavallisilla juoksutrikoilla ja pitkillä kalsareilla kymmeneen pakkasasteeseen, vaikka olenkin kohtuuttoman kova palelemaan”, Lotta Katariina kirjoittaa.

 

3 Vaihda maisemaa

Between the raindrops -blogissa alkuvuoden urheilut ovat sujuneet yli odotusten. Uusi Alku (kuvassa) on pinkonut Forrest Gumpina pitkin maita ja ehtinyt salillekin. Mistä tällaisen motivaation saa ostaa? Ehkä jotain tekoa on treenimaiseman vaihdoksella. ”Ennen joulua kävin ystäväni kanssa myös Tallinnassa treenaamassa. Matkamme pääasiallinen sisältö oli treeniä, saunaa ja altaassa kellumista, lepoa ja ystäväterapiaa. Tuli niin tarpeeseen”, Uusi Alku kirjoittaa.

 

Ja vaikket harrastaisi liikuntaa, ei haittaa mitään. Sillä tokihan kohtuus, mukavuus ja säännölliset maisemanvaihdokset kannattaa muistaa elämässä ylipäänsä.

Armollista viikkoa!

 

Kuva: Between the raindrops

Kommentit (2)
  1. Anna Blue Eyes
    12.1.2015, 08:52

    Maanantaimotivaatiota näytti kaipaavan myös Lilyn mobiilisivusto…

    [[{”fid”:”482733″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”887″,”width”:”709″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

    1. Ou nou! Mitäpä tähän voisi muuta sanoa, kuin että MAANANTAI. Ja että koitamme fiksata asian asap!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *