3 x naisen elämää

Toimitus

                                                      Gif lainattu CougarWomanin tontilta. <3

Lilyläiset ovat ottaneet viime päivinä puheeksi aiheita, joita miehet eivät pääse omakohtaisesti kokemaan: CougarWomanin menkoista kertovassa postauksessa mainitaan mummoalkkarit ja suklaajäätelö, Pilttiä ja puuteria -blogin Jennijeejee muisteli vuoden takaista synnytystään ja Ajelematon totuus -blogissa tehtiin päätös lopettaa rintaliivien käyttäminen.

Rintsikkaselibaatin innoittamana kysymmekin:

Millainen on suhteesi rintaliiveihin: ovatko ne ystävä vai vihollinen?


Kysyy Laura, jonka elämän mullisti vuosia sitten käynti kunnon alusvaateliikkeessä – kuppikoko kasvoi ja kappas, yhtäkkiä rintaliivit eivät enää puristaneet

 

Kommentit

Amma
Why you little!!

Juu, ei voi F-kupilla kuvitella olevansa ilman. Hyvä alusvaateliike on kaiken a ja o.

Vierailija (Ei varmistettu)

G-kupilta komppi. Ilman voisin olla, jos voisin. Varsin usein kateellinen siskolle, joka on A- tai AA-osastolla. Ei menny tissijako ihan tasan :(

Oranssinen
50 shades of a Lady

Rrrrrakastan rintaliivejä!
Onko mitään sen hykerryttävämpää kuin suihkun jälkeen avata alusvaatelaatikko ja kuulostella juuri sen hetken mielihaluja: valitsenko nuo vaaleanpunaiset, vähän hörhelöiset yksilöt, nuo mintunväriset kohottavat, pirteän raidalliset push-upit vaiko syntisen syvän violetit kannattimet...

 

spring_95
powdered dreams

Tämä! <3

lako (Ei varmistettu)

Sen jälkeen kun löysin oikean kokoiset ja hyvin istuvat liivit, (joista sai kyllä muutaman euron pulittaa), niin ehdottomasti ystävä! Olisi kammottavan alaston olo kulkea julkisilla paikoilla ilman rintsikoita, vaikka ne eivät olisikaan sitä istuvinta sorttia. Täytyy kyllä myöntää, että niiden kunnollisten rintsikoiden löytäminen oli työn ja tuskan takana, enkä edelleenkään odota innolla uusien ostamista...

Annan
Rauhaa ja rakkautta

Puoli vuotta takana melko lailla nonstoppina liiveissä. Miksi kukaan ei sanonut, että imetysliivejä joutuu pitämään yölläkin? Siis jos ei halua nukkua maitoisissa lakanoissa... Vapautumista odotellessa!

phocahispida

Kokeilkaa kiivetä näitten rintojen kanssa portaita ilman liivejä. Ja kysykää sitten uudestaan. :D

CougarWoman
CougarWoman

Niin kuin jo Ajelematon totuus - tontille kommentoinkin, vihaan rintaliivejä. Siis siitäkin huolimatta että ostan ne Alan Liikkeestä (koska muualla ei ole kokoja), jossa palvelu pelaa ja mittaukset tehdään rutiininomaisesti, melkeinpä kyselemättä (eli tiedän käyttäväni oikean kokoisia rintsikoita). Mutta jos ilman rintaliivejä voi harrastaa kahden "pallon" hackysackia ilman ylimääräisiä apuvälineitä, ei juurikaan ole vaihtoehtoa; pakko niitä inhokkeita on pitää.

Omistan muuten tasan kahdet rintsikat. Että niillä ei paljoa hykerrellä kuten Oranssinen tekee. "Jee, otanko tänään nuo mustat vai nuo valkoiset?" ;D

maitokahvi
Päivän ajatus

Kiitos Changen ja Calvin Kleinin, nykyään rakastan rintsikoita :) Sitä ennen olen käyttänyt ahdistavia ja kiristäviä Lindexin ja H&M:n liivejä. Hyvin istuvat, pehmeistä ja laadukkaista materiaaleista tehdyt kauniit liivit tekevät elämästä astetta mukavamman :)

Cpop

Miä pidän useimmiten päällä semmosia liivitoppeja ja niitäkin lähinnä herkkien nännien takia. Olen ihan kyllästynyt etsimään oikeanlaisia rintaliivejä, kun kokoa 70E-F on todella vaikea löytää omaan budjettiin sopivalla hinnalla. Olen liian laiska pesemään liivejä käsin, joten aika harmi olisi jos ostaisi jotkut hienot kunnon liivit joista maksaisi 50-60EUR ja sitten ne menisi pilalle jossain koneessa.

En tiedä onko kukaan muu huomannut, mutta miä aina sinkkuelämää katsoessani olen miettiny niitä kohtauksia joissa Carrie asettelee pesemiään rintsikoita kuivumaan, kun sitten kuitenkaan sillä ei koskaan ole niitä rintsikoita päällä..

Inhoan rintsikoiden ostoa. Mikä siinä onkin, että vaatteista näkee kyllä hyvinkin käykö ne omalle kropalle vai ei, mutta rintsikoita joutuu joka kerta kokeilemaan kahtakymmentä eri sorttia. Raskaana ollessa oon joutunut käymään näillä ostoksilla jo kolmesti, enkä oo vielä edes viimeisellä kolmanneksella. Tietty lähes kaikki matskut tuntuu epämiellyttävältä herkistyneellä iholla. Freyan liivit olen todennut törkeän hintansa väärtiksi, vaikka mieluummin olisin ilman. Ne voisivat kuitenkin tyrmätä jonkun jos antaisin vapaana heilahdella.

Viholliset for sure. Päivän paras hetki on kun saa ottaa tissiliivit pois. Kulkisin vallan ilman, jos se olis sosiaalisesti hyväksytympää, mutta nää hyvät kouralliset pitkät päällä on välillä omiinkin silmiin vähän turhan härskit julkisille paikoille ilman liivejä :D

Nāiádes
Naiádes

Kotona en pidä koskaan, enkä missään nimessä julkisestikaan käyttäisi, jos vaan kehtaisin olla ilman! Se vaan saattaisi järkyttää kanssaihmisiä ja lopettaa maailmasta kaiken seksuaalisuuden.

Kotona en käytä ikinä. Kauppaan ja lasten kanssa leikkarillekin voin ihan surutta lähteä ilman. Yleensä kuitenkin vastahakoisesti laitan ne päälleni, kun lähden esim. töihin tai kylään johonkin. Mutta heti kun astun kotiovesta sisään, lentää rintsikat nurkkaan (kirjaimellisesti).

Kommentoi